Δεν παίζει να το δω τώρα, έχω και ένα καράβι να προλάβω. Εννοείς είναι χειρότερο και από Θεοδωράκη?
Δεν παίζει να το δω τώρα, έχω και ένα καράβι να προλάβω. Εννοείς είναι χειρότερο και από Θεοδωράκη?
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
συμφωνω με υπερσυντελικο, οι εκπομπες οι οποιες συνηθως γινονται για να βγουν τα απλυτα της χα στη φορα καταληγουν να εχουν το εντελως διαφορετικο αποτελεσμα γιατι βασικα δεν ειναι το ξεμπροστιασμα ο σκοπος. ακομα κ ενα παιδακι δημοτικου θα μπορουσε να στριμωξει περισσοτερο τους "μορφωμενους" της χα που την αραζουν στα καναλια. ετσι κ αλλιως οι τυποι δεν απαντουν ποτε σε καμια ερωτηση αλλα δινουν την ψευδαισθηση της απαντησης.
τωρα οσον αφορα τη χρηματοδοτηση της χα μεταξυ των αλλων, προσφατα εμαθα και το εξης: σε περιοχες οπως πατησια, κυψελη, θυμαρακια φουσκωτοι της χα χρεωνουν 2 ευρω το διαμερισμα σε καθε πολυκατοικια για συνεχεις περιπολιες και φυλαξη.
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
Νέα παρέμβαση σε θέματα εκτός τα της εκκλησίας έκανε η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Αυτήν την φορά η Μητρόπολη αντιδρά στην διοργάνωση του πρωτου Gay Pride στην Θεσσαλονίκη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στο κέντρο της πόλης.
Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει την εκδήλωση "γεγονός απαράδεκτο για τα ήθη και τα έθιμα της πόλης" και τονίζει "Απορούμε, θλιβόμεθα, διαμαρτυρόμεθα και γνωρίζουμε ότι πολίτες, άνδρες και γυναίκες, ιδίως νέοι της πόλεώς μας έχουν δηλώσει ότι θα αντιδράσουν έντονα σε τέτοια παρουσία και ανήθικη παρέλαση οπουδήποτε στην πόλη μας αλλά ειδικότερα στην καρδιά της ζωής των δύο μεγάλων μας Ναών, Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και Αγίας Σοφίας".
Ωραίο το αποπάνω. Σκας ανήμερα του pride με ένα ΟΠΛΟ και γαζώνεις φασίστες, φρικιά, παπαδαριό, οικολόγους πράσινους, σεκίτες, gay ακτιβιστές. Πανδαισία χρωμάτων.
Σε (ακόμα) πιο ζοφερά νέα, καθαρά δεύτερο κόμμα στο 18-24, δεύτερο μαζί με ΝΔ στο 25-34.
http://www.publicissue.gr/2043/koinwniko_profil_6_2012/
θα κατέβει κανάς erιτης erιτισσα στο πραηντ να κατσαβιδιαστουμε παρεα;
εγω ρε...ειπαμε
ήταν... επίτηδες!
ποιος ειναι αυτος στην φωτο? φαινεται πολυ απειλητικος
"Die hard metalhead and heavy metal worshiper,who lives and dies for real metal bands and real metal people.Real metal means no glam/hair metal shit,no punkish/hardcore stuff,no nu bullshit,absolutely no gothic, no homosexual faggots and emo gays,no stoner/hippie metal,no junkies/dealers and addicted people,definitely no disco,no alternative/grunge crap music,no trendy boys and girls,and no lies.I am narrow minded and stubborn to the bone.Don't forget that.Metal,blood and steel is the only way to go.."
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
α οκ...σα να λεμε...''μονο μεταλλικα αρχιδια δεχομεθα''
σωστος χιεβις