τι too much μωρε...δεν εδωσα λινκ απο καποιο τυχαιο μπλογκ, ηλεος
επισης...
-οποιος εχει ακρωτηριασμενο ποδαρι ειναι αναπηρος
-δεν εχεις δει ποτε ακρωτηριασμενο να ζητιανευει?
-ναι οι εκκλησιες ειναι αγαπημενο σποτ
τι too much μωρε...δεν εδωσα λινκ απο καποιο τυχαιο μπλογκ, ηλεος
επισης...
-οποιος εχει ακρωτηριασμενο ποδαρι ειναι αναπηρος
-δεν εχεις δει ποτε ακρωτηριασμενο να ζητιανευει?
-ναι οι εκκλησιες ειναι αγαπημενο σποτ
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Σπυρρέτο εύκολα βάζεις τα μπολντ στη δεύτερη παράγραφό σου, σε φράση μάλιστα η οποία δεν λέει επί της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ, αφήνοντας ταυτόχρονα στο περιθώριο όλη την πρώτη παράγραφό σου η οποία μιλάει για τον θρίαμβο που θα μπορούσε να έχει το "ξεσκέπασμα" της ΧΑ. Θρίαμβος που της έδωσε, χμ, το ίδιο ποσοστό ακριβώς με τις πρώτες εκλογές. Θέλω να πω κι εμένα με αηδιάζει το όλο φαινόμενο ρε παιδί μου αλλά τα νούμερα βγάζουν μάλλον λανθασμένη τη λογική σου. Εδώ δεν κόλωσαν τα άτομα να ξεμπροστιαστούν μόνοι τους με εγέρθητι και σούτια σε live εκπομπές απέναντι σε βουλευτές, και πήραν τα ίδια ποσοστά, πιστεύεις αλήθεια ότι τα πολλά λόγια (περί αυτών) δεν είναι φτώχια? Ή, πιο απλά, ότι οι διανοητικά καθυστερημένοι που τους ψηφίζουν θα πάψουν να είναι κλινικές περιπτώσεις επειδή θα ακούσουν την αγόρευσή σου/μας στο ER ή όπου αλλού? Όχι, εγώ πιστεύω ότι η βλακεία τους είναι ΑΝΙΚΗΤΗ και μόνο το να σταματήσουμε να ασχολούμαστε θα σταματήσει να τους "ταίζει".
Ούμπου άκυρο ποστ σε διάφορες διαστάσεις, δεν συγκρίνονται οι δύο περιπτώσεις για διάφορους λόγους, αλλά ακόμα και να τις συγκρίναμε, το ναζιστικό κόμμα έγινε εξουσία και τότε γιατί κυκλοφορούσε σε όλες τις πιάτσες, κυριαρχούσε σε όλες τις συζητήσεις και, εν τέλει δυστυχώς, κέρδισε τον κόσμο. Ακόμα κι έτσι δηλαδή φέρνει κάτι σε σημερινή φάση..
Τηςπαναγιαςταματια, η ιδέα είναι ότι σταματώντας ΣΗΜΕΡΑ να ασχολείσαι, εσύ, εγώ, όλοι, η όλη κωλοπαράταξή τους θα έχει γυρίσει σε ένα διαμερισματάκι στις δυο μεγάλες πόλεις όπως ήταν χρόνια τώρα όπου το πολύ πολύ να παίζουν κάνα κουμκάν με τσόχα μια σημαία με την κωλοσβάστιχά τους. Δηλαδή ποτέ δεν θα φτάσουν ούτε καν σε πιο πρώιμα στάδια από αυτό που γλαφυρά περιγράφεις. Συνέχισε εσύ να καταγγέλεις με μεγαλόσχημες εκφράσεις το πόσο βίαιοι, καθυστερημένοι, αγράμματοι, φασίστες και αντιδημοκράτες είναι, να δεις πως θα συνασπίσεις εν τέλει ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ που μπορεί να κυκλοφορεί σε μία χώρα εναντίον σου.. (Το εσύ προφανώς δεν είναι προσωπικό, αντιλαμβάνεσαι πως το εννοώ).
πάντως ιστορικά ποτέ τπτ δεν έχει φυγει επειδή το αγνοείς. δεν ξέρω σε ποια βάση το υποθέτεις αυτό.
το ζητημα δεν ειναι να αγνοήσεις την χρυση αυγη στο αντιπροσωπευτικό/κοινοβουλευτικό/λαιφσταιλ επιπεδο, το ζητημα ειναι να μην αγνοησεις οτι υπάρχει κόσμος που τους ψηφίζει
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/s...sofias-lampiki
αν και δεν είναι εξακριβωμένο δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο
Αυτό που αποδεικνύει η διατήρηση του ποσοστού της ΧΑ είναι ότι το "ξεσκέπασμα της ΧΑ" έγινε σε λάθος βάση. Το σώμα που ψήφισε ΧΑ δεν σοκάρεται από τις ναζιστικές καταβολές, ούτε από τα πογκρόμ, ούτε από τις φάπες, ούτε τίποτε από αυτά, ίσα-ίσα αποδείχτηκε ότι εντυπωσιάζεται από τις πρακτικές ταγμάτων εφόδου και γενικά το δυναμικό προφίλ της. Η ΧΑ δεν έκανε κωλοτούμπα, αυτά που πρεσβεύει πράττει και προφανώς υπάρχει κόσμος που τους επικροτεί. Το αν αυτό τον κόσμο εμείς θα τον χαρακτηρίσουμε φασίστες είναι πραγματικά ανούσιο, παλιά τους λέγαμε ελληνάρες, δεν αλλάζει κάτι.
Το πραγματικό ξεσκέπασμα θα είναι η αποκάλυψη των δεσμών με το κράτος και η συστημική παρακρατική δράση, οι χρηματοδοτήσεις από ΝΔ και Κεφάλαιο (εγχώριο ή όχι), η τυχον ενσωμάτωση στους κόλπους της αλλοδαπών ("δεν πειράζει που είναι αλβανοί, φτάνει να ξέρουν να βαράνε") κλπ, γενικά πράγματα που θα καταρίψουν τον ιδεολογικό μανδύα της και θα την ξεγυμνώσουν στα μάτια των αλαφρόμυαλων ψηφοφόρων της.
Το λινκ του Κατσαλουπάρδου αν αποδειχτεί αληθές (το θεωρώ αδύνατο) θα ήταν κάτι τέτοιο.
Γιατί να διαφωνούμε συμφωνώντας ρε παιδιά? Το ίδιο λέω και με τον Λιτς αλλά και με τον Μαρίλιον..
Σάλοθ πώς ορίζεις εσύ το "ξεσκέπασμα"? Τι παραπάνω θα μπορούσαμε να δούμε για να καταλάβει και ο τελευταίος ηλίθιος ότι πρόκειται ευθέως για βίαιους φασίστες? Τίποτα λαιβ αποκεφαλισμούς σαν εκείνο τον Ιρανό που ασπάστηκε τον χριστιανισμό?
ρε παιδάκια το θέμα έιναι πως η λιτότητα οδηγεί στον ναζισμό και καμμία κοινωνία που ευημερεί δεν βάζει ΧΑ στην βουλή.
Όσο ζούμε αυτές τις θεσπέσιες στιγμές η ΧΑ θα ζει κ θα βασιλεύει. Τέρμα![]()
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
όπου "λιτότητα" = καπιταλιστική κρίση
Οι βλάκες που μούτζωσαν, να έρθουν μετά από κάποιους μήνες να ποστάρουν το λινκ από επίσημη πηγή-είδηση γι'αυτό που είπα πιο πάνω (αν και σιγά μην βγάλει ποτέ κανένα ΜΜΕ ή οι φίλοι αστυνομικοί τις πιο βαθιές βρώμες της Χ.Α.)
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ξεσκέπασμα πάντως δεν είναι οι εκπομπές Θεοδωράκη-Σρόιτερ που καλούν Μιχαλολιάκους και λοιπούς και κάνουν κουβεντούλα φάση καφενείο. Και η φάση "τώρα θα σε στήσω στον τοίχο" με την υπερ-ερώτηση "σας κατηγορούν για ναζί, εσείς τι λέτε?" με αποτέλεσμα να καταλήγουν να γίνονται ΠΟΥΤΑΝΑ από Κασιδιάρη Μιχαλολιάκο και λοιπούς.
Κατά τη γνώμη μου το "ξεσκέπασμα" δεν θα γίνει σε φάση συνέντευξη γιατί έχουν μάθει πολύ καλά να αντιδρούν και να έχουν αντανακλαστικά σε αυτές, αλλά μία συγκέντρωση στοιχείων, μαρτυριών κλπ σε έναν φάκελο που να καταδεικνύουν το αυτονόητο, ότι είναι αμετονόητοι χιτλερικοί δολοφόνοι αλλά και να αποδεικνύουν ότι είναι άμεσα συνδεδεμένοι με κυβερνήσεις, παρακράτος, συμφέροντα, φράγκα, σύστημα και μπλα μπλα μπλα. Το σκέφτομαι σε φάση εξάντας, ιός της ελευθεροτυπίας -που αν μη τι άλλο είναι πιο ικανοί, διαβασμένοι, πολιτικοποιημένοι από τους άλλους άσχετους- (έχουν βγάλει και ανάλογα στο παρελθόν) ή κάτι τέτοιο, σε στυλ ντοκυμανταίρ.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Ε, ας μη πάμε πολύ μακριά, δε θεωρώ το Βαξεβάνη John Reed της ελληνικής δημοσιογραφίας αλλά πιάσε αυτό και πιάσε μετά τον Θεοδωράκη: