τόσο παλιό όσο κι οι λόφοι
κλασική αξία βέβαια
και για να πάω σ' αυτό που ήθελα να ποστάρω ευθύς εξαρχής, ψάχνω λινκ για το ΕΡ "doors to infinty" των the machine σε καλή πχοιότητα, με εχεμύθεια και αβάδιστα
όποιο καλό παιδί βοηθήσει κερδίζει ένα εισιτήριο για το λούνα παρκ κι εκείνα τα παγωμένα γλυφιτζούρια από κρασί που έτρωγε ο μπέρναρντ στο μπλακ μπουξ και έχει ένας χρήστης στην υπογραφή του
ευχαριστώ
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
leakare neo manowar. rwssoi
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
apo ta prwta deuterolepta ginetai kataigismos. den exete idea. pwwwwwwwwwwwwwwwww
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
to prwto gamaei. to deutero einai ligo cheasyalla den einai terma flwriko. to refrain einai to idio me to gorgar will lead you gorgar...
kai sunexizetai h akroash. polus ogos.gamw
kala etsi pou paei to album milame aneta gia mesa sta 6 kalutera tous. ta skizei ola. einai sa na akouw to louder than hell (pou uperagapw kai se opoion den aresei einai aderfh kai false manowaras) alla me perissotero ogko kai kaula
Last edited by BURNIN AMBITION; 16-06-2012 at 12:26.
ποθτανα ολα
iola 11
http://www.youtuberepeat.com/watch/?v=S7SZKg68Sew
Παίζει ΤΕΡΜΑ εδώ και κανά δύωρο κι ακόμα δεν θέλω να το κλείσω...
Έχει κλείσει η φωνή μου. Πάλι καλά που πίνω τσάι κι όχι ουίσκι. Για την ώρα.
Η γλυκία δίκαση του Reinert μου αποσπά την προσοχή. Α ρε Γιώτα.
ΦΜΛ γέρος άνθρωπος να ζορίζουμαι για φουστάνι...![]()
Deafening, painstaking, BB King
Τώρα πλέον όχι μόνο το γυρίσαμε στο ουίσκι αλλά το τελειώσαμε, όπως και ένα τοσοδούλικο, τρισχαριτωμένο Πλωμάρι.
Θέλω να πω στο φόρουμ ότι η ζωή του Βασιλάκη έχει πάρει πλέον μια άσχημη τροπή. Τον χτύπησε EXTREME BIRBILATION.
Σε άλλα νέα ετοιμαστείτε να κάψουμε κανέναν, κανονικά, γιατί η ψήφος φαίνεται πλέον πολύ χειραγωγήσιμη, δεν γίνεται να πάμε όλοι μετανάστες, εδώ θα αράξουμε με τα γίδια και θα τα μάθουμε γιατί πρέπει να φοβούνται το Πάσχα.
Γειά σου Ξήγα, καλά;
Αλλά τον Βασίλη θα τον ξεχάσει η ψηλή μου.
Είναι δική μου.
*έντιτ για να βγαίνει η φωτό του D.Nukem
![]()
Last edited by Dr.Gonzo; 18-06-2012 at 09:56.
Deafening, painstaking, BB King
Κυκλοφορεί από τη Neurot.
Kelly και Von Till
Wino
Νέο δωρεάν EP
![]()
Όντως ναι, δε το πρόσεξα και ούτε είχα χρόνο να ακούσω. Και καλά προωθητικό για τα φεστιβάλ λέει.