Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
Μαρούλιε για να μην παρεξηγιόμαστε.
Δες το πρώτο ποστ και τι λέει, και μετά δες τι γράφεις εσύ.
Σε πιάνει τακτικά παροξυσμός και ξεφεύγεις από το θέμα, εκεί είναι η ένστασή μου στην παπαρολογία, και όχι στην ουσία του τι λες, μιας και είσαι εκτός θέματος.
Από κει και πέρα δεν θα γλυτώσεις με φτηνά τρικς το κέρασμα της μπύρας.
δομησα το ποστ μου εκεινο (αν μιλάμε για το πρωτο μου ποστ στην πρώτη σελίδα) πολυ προσεκτικά και προσπάθησα να μην βγω οφφτοπικ. αλλα εφόσον μπήκε και ο πιτσιρίκος εγραψα και δυο αράδες γι'αυτο που πήγε να ''περάσει'' ασχέτως αν δεν είναι πολύ κρίσιμο. η τελευταία παράγραφος, παρόλο που ήταν μικρότερη, λέει το απλό : είναι άσχημο να σκέφτεσαι εγωκεντρικά για το πως αλλάζει η ποιότητα ζωής του μέσου ανθρώπου (αν και χρησιμο μάλλον ακαδημαικά), όταν τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυτή η διόγκωση των κοινωνικών ανισοτήτων και το φαινόμενο υπαρξης ανθρώπων που στις και καλά ανεπτυγμένες δυτικές κοινωνίες δεν μπορουν να καλύψουν βασικές ανάγκες. μονο στην αθήνα έχεις πόσες χιλιάδες άστεγους, πόσοι ανασφάλιστοι (κι εγώ μαζί αυτην την περίοδο), πόσοι άνεργοι και γενικά όλα τα σημάδια παρακμής που παρουσιάζει η χώρα. γράφω επίσης πως ο υπερκαταναλωτισμός δεν είναι το πρόβλημα, απλως το σύμπτωμα (σε σχετική ερώτηση της ενι).
ε, δεν καταλαβαίνω γιατί το βρήκες παπαρολογία, έκανες μάλιστα και νύξεις για τον χαρακτήρα του τρόπου γραφής μου (λίγο ελειψε να με πεις και ζουραρη μάλλον). ο οποιος για να πούμε και την αλήθεια είναι μάλλον επιπέδου πρώτης δευτέρας δημοτικού γιατί δεν γράφω με κεφαλαία, βαζω επιλεκτικά τόνους, δεν ελέγχω τα ορθογραφικά λάθη μου και γενικά προσπαθώ να απλοποιω τα κονσεπτς που επεξεργάζομαι για να τα καταλάβω και γω ο ιδιος πρώτα.

ε τέσπα μου φάνηκε προσβλητικό και απάντησα με άσχημο τρόπο είναι η αλήθεια αλλά τι να κάνουμε er είμαστε. εδώ γνώρισα τον firestorm που νομιζω του ειχα γράψει πως θα απολιθωθεί!
θα κεράσω μπυρα δεν ξεχνώ. μοναστηριακη