Επίσης, πάντα 15-20 μέρες λένε για τα αντίγραφα, αλλά συνήθως βγαίνουν μέσα σε μια βδομάδα. GL ^^
Επίσης, πάντα 15-20 μέρες λένε για τα αντίγραφα, αλλά συνήθως βγαίνουν μέσα σε μια βδομάδα. GL ^^
Life begins at 45°.
Άντε ωραίος. Τέλος καλό.
Αυτό να πηγαίνουν την ψυχή σου στο διάολο για λίγες μέρες μέχρι να καταλάβεις ότι δεν έχεις κάτι ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Τεσπά, αυτό που μετράει είναι ότι τελικά είσαι εντάξει. Κομπλέ.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Χάρηκα πραγματικά με την έκβαση της υπόθεσης.
Εύχομαι να είναι η τελευταία περιπέτεια υγείας που περνάς.
Πριν από 4 χρόνια έπαθα κάτι παρόμοιο, με τους γιατρούς να λένε ότι έχω μια μορφή λευχαιμίας.
Έφαγα 1,5 χρόνο απ'τη ζωή μου να τρέχω σε γιατρούς, να μου τα μασάνε όλοι και να μου λένε τα ίδια και τα ίδια.
Εντελώς τυχαία βρέθηκε μια γιατρός που μόλις της περιέγραψα τις γνωματεύσεις των άλλων έβαλε τα γέλια. Ήταν η μόνη που μου έδωσε τη ΣΩΣΤΗ θεραπεία και πλέον τα τελευταία 2 χρόνια είμαι καλά, σωματικά και ψυχολογικά. Γαμημένοι κωλογιατροί...
Όπως καταλαβαίνεις, σε νιώθω απόλυτα συνονόματε.
επειδή έχασα το κινητό μου πρόσφατα είπα να μη με πάρει από κάτω και να τσιμπήσω και γω ακουμπότζαμο σμαρτφοουν για να παίζω. Σημειωτέον ότι δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά για συσκευή πάντα με παλιές μπακατέλες φίλων την έβγαζα. Πάω στο γερμανό, παίρνω ένα αλκατελ οτ908 χαίρομαι, τους σκάω και 20€ γιατι η επιδότηση κάλυπτε 70, όλα καλά.
Προχτές τα παίζει και δεν αποκρίνεται, δεν κάνει απολύτως τπτ. Τους το πάω, θα το ελέγξουμε, αν έχει πρόβλημα μας φέρνετε την συσκευασία αύριο και το αντικαθιστούμε επιτόπου. Πάω σήμερα ναι όντως, την συσκευασία μπλα μπλα, τους τα πάω και...
ΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ
και τι κάνουμε τώρα ρε μάγκες; εεε θα πάει στα κεντρικά στο σερβις θα το ελεγξουν και εκεί και μπλα μπλα θα αντικατασταθεί κάποια στιγμή. Το κάποια στιγμή είναι 20 μέρες εν τω μετα3ύ. Για το γαμημένο το κουτί που απλά έχει σκιστεί λίγο όταν το άνοιγα. Μπανανία ρε πούστη, μέχρι να μου το αλλάξουν θα 'χουμε χρεωκοπήσει.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
μετα τα ανωτερω ποστς της σελιδας το "μου χαλασε το σμαρτφοουν" κονσεπτ ειναι ελαφρως αστειο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
τους γαμιέται το σύμπαν3. Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής της συσκευής σας είναι αυτή να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new), ακριβώς όπως αγοράστηκε, μέσα στην πλήρη αρχική της συσκευασία (κουτί, αφρολέξ, νάιλον, κλπ), χωρίς αυτή να έχει σκιστεί ή αλλοιωθεί και με όλα τα περιεχόμενα αυτής (ενδεικτικά έντυπα οδηγιών χρήσης, τεχνικών χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, αξεσουάρ, προγράμματα λογισμικού κλπ.) και τις τυχόν πρόσθετες παροχές αυτής (πχ. δώρο μαζί με την αγορά του κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτας).
So you say.
ετσι λεγαμε και εμεις στα ΦΝΑΚ αλλα αν τα κανεις πουτανα, θα στο αλλαξουν. ευκολακι.
"Τι χτυπαω??"
δηλαδη θα τους πας χαλασμένη συσκευη και δε θα στην αλλαξουν; την (έξτρα) συσκευασία τι τη θέλουν, να ξαναβάλουν μέσα το χαλασμένο να το πουλησουν;
Vielen Dank für alles was mal war
όχι, θα την στείλουν πρωτα στο σερβις στα κεντρικά όπου ο κύριος Ασχετόπουλος θα επιβεβαιώσει ότι η συσκευή έχει πρόβλημα, μετά θα το προωθήσει στον κύριο Γιατομπούτσογλου ο οποίος θα επιβεβαιώσει το ότι δεν επισκευάζεται αλλά χρήζει αντικατάστασης και μετά από 20 μερούλες θα μου το αλλάξουν. Α και το καλύτερο είναι ότι όταν τους είπα ότι ρε μάγκες δεν έχω άλλη συσκευή πως το λενε, τι θα κάνω 20 μέρες μου έιπανε "ελα μωρε δεν εχει κανας φιλος σου καμια παλια;"
Αν το κουτί δεν είχε σκιστεί υποτίθεται θα τους πήγαινα το χαλασμένο και τα συμπράγκαλά του και θα έφευγα επι τόπου με καινούριο. Αν. Α, ξέχασα έλειπε και το ναυλον σακουλάκι που είχε τα ακουστικά μέσα, γαμώ το χριστό τους.
Και ρε πούστη δε μου πάει η ψυχή να πάω τώρα στο κατάστημα και να φωνάζω στον έρμο τον υπάλληλο. 20 μέρες ακόμα χωρίς τηλέφωνο.
Last edited by Shadowking; 13-06-2012 at 14:48.
So you say.
Νομίζω πως έχουν την υποχρέωση να σου δώσουν μια συσκευή μέχρι να δουν τί γίνεται με την άλλη.
να τους προτεινεις να βαλουν τη χαλασμενη συσκευη σου, σε ενα καινουριο κουτι με ολα τα παρελκομενα (sic) και να στειλουν αυτο το ντουετο στην αντιπροσωπεια.
απλα πραγματα ειναι.
εσυ παρε μια νεα συσκευη στο σκισμενο κουτι σου.
"Τι χτυπαω??"
μαλλον ακυρο το απο πανω, γραφει το ΙΜΕΙ και στο κουτι και θα δουν τη διαφορα.
πφ.
γενικα παντως πρεπει να σου γινει αλλαγη.
"Τι χτυπαω??"
art in haste kai shadowking σας μουτζωσα, δεν άντεχα τη δυσαρμονία στη σελίδα
Vielen Dank für alles was mal war