Ε μετά μην ψάχνεστε γιατί ανεβαίνει ο τζήμερος με τόσους γαμιστερούς μαλάκες εκεί έξω. Ναι φίλε attila τον σπρώχνει και το αστικό μπλόκ αλλά έχουμε γεμίσει και νεκρό φορτίο.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΚΚΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΛΑΟΣ
ΝΔ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΠΑΣΟΚ
ΣΥΡΙΖΑ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΛΕΥΚΟ
ΑΛΛΟ
ΑΠΟΧΗ
Ε μετά μην ψάχνεστε γιατί ανεβαίνει ο τζήμερος με τόσους γαμιστερούς μαλάκες εκεί έξω. Ναι φίλε attila τον σπρώχνει και το αστικό μπλόκ αλλά έχουμε γεμίσει και νεκρό φορτίο.
Last edited by asimoulis; 01-06-2012 at 14:43.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
ε, υπαρχει και η εκ γεννετης καθυστερηση, γιαυτο δε μπορουμε να κανουμε τιποτα, η μαλλον μπορουμε αλλα μετα μας λενε ακραιους
Yesterday 19:59 <12 stars circle your brow> ενδιαφερεται κανεις να γευτει ξανα το παλιο καλο χεμο;
Yesterday 20:12 <mourning apocalypse> το πουλάς?
ο ΣΚΑΙ εχει γινει προσωπικο καναλι του σαμαρα; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ;
Vielen Dank für alles was mal war
άσε χάλασε και το ΣΚΑΙ...
επίσης αυτό
http://tvxs.gr/news/user-post/idoy-p...-dimosiografoi
πόπη τσαπανίδου είσαι μεγάλο κοπρόσκυλο
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
liga ta logia gia to popaki mas
την ποπαρα δεν την λες και μνημονιακη ουτε και αντι βεβαια
ο κουλογλου ποσα επαιρνε απο την ερτ?
Το θυμάμαι αυτό το άρθρο, μιας και το αντέγραψαν όλα τα blogs, κ.λπ. αλλά το πρόβλημα είναι πως τα δημοσιευμένα, υποτίθεται, αυτά στοιχεία δεν τα έχω βρει πουθενά. Ούτε υπάρχει λόγος για τον οποίο ένας δημοσιευμένης οικονομικός απολογισμός (προϋπολογισμός για παρελθόντα έτη προφανώς δεν έχει νόημα) θα περιείχε τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες όπως η μισθοδοσία των δημοσιογράφων.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
^^^ Χουαν Ποσαδας
ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ
Spoiler
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
Κάνα προστιματάκι δεν πέφτει ρε μάγκες;
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Όταν δείχνει το δάσκαλο μετά την ερώτηση που του έκανε το κοριτσάκι, γαμάτο θα ήταν να έκανε flashbacks σε μορφή γρήγορων εικόνων που θα δείχνανε μία το πρόσωπό του και μία ένα χέρι που βάζει σιγά-σιγά το φάκελο στην κάλπη, ο οποίος θα είναι ψιλοfaded και θα αχνοφαίνεται μέσα το ψηφοδέλτιο του σύριζα.
Α, επίσης, commissar στα έδρανα και από κάτω η Τάξη![]()
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.