^ Αυτό πραγματικά πρέπει να συμβαίνει φουλ με ορθοπεδικούς που βαριούνται οικτρά να κάνουν την δουλειά τους (προσωπική εμπειρία και κοντινών φίλων επίσης).
^ Αυτό πραγματικά πρέπει να συμβαίνει φουλ με ορθοπεδικούς που βαριούνται οικτρά να κάνουν την δουλειά τους (προσωπική εμπειρία και κοντινών φίλων επίσης).
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
η αδερφή μου σε μια όμορφη κουτρουβάλα είχε σπάσει και τα 2 της χέρια και οι ορθοπεδικοί στο νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς της είχανε πει ότι δεν είναι τίποτα. Άτακτη επιστροφή στην Αθήνα λόγω πόνου και γέλια από τους γιατρούς εδώ με την πρώτη διάγνωση.
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Γενικά ψόφος στο δημόσιο σύστημα υγείας. Σημειώνω ότι πλήρωνα 5ε ανά επίσκεψη (οι οποίες ήταν αρκετά συχνές λόγω ιδιαίτερων συνθηκών) στα εξωτερικά ιατρεία. Και όταν, κάποια στιγμή, ζήτησα εγγράφως όλες τις εξετάσεις/διαγνώσεις από τους γιατρούς που επισκέφθηκα σε μια περίοδο 2 μηνών, μου είπαν ότι 1ον έπρεπε να το ζητάω ρητώς από τον κάθε γιατρό την ώρα της εξέτασης, αλλιώς δε διατηρούν αρχείο!!1111 και ότι, ακόμα κι αν το έκανα αυτό, έπρεπε ΕΓΩ να τρέξω στον κάθε γιατρό (ξανά 5ε ανά γιατρό) για να πάρω αντίγραφο του αρχείου και να το δώσω στη γραμματεία. Και τότε γιατί κάνω αίτηση στη γραμματεία, ρε ΖΩΑ, αφού, τελικά, μόνος μου μαζεύω όλα τα έγγραφα?
Το ΚΑΤ έχει τους καλύτερους γιατρούς, είναι αλήθεια. Αλλά κι αυτό δημόσιο είναι.
Life begins at 45°.
Σίγουρα λιγότερα από 2-3 χιλιάρικα το χρόνο. Και επίσης δε θα με έγραφαν στ'αρχίδια τους. Μεγάλη συζήτηση, λάθος μέρος. Συνεχίστε.
Life begins at 45°.
εγω εκανα μια διπλη εγχειρηση κηλης στο μετροπολιταν και με μια διανυκτερευση παντως πηγε νομιζω 11.000 που τα πληρωσε η ασφαλεια ουφφφφ...
Last edited by freak brother; 04-06-2012 at 18:40.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε μιλούσα για επεμβάσεις ε. Ευτυχώς δεν έχω χρειαστεί χειρουργεία ακόμα. Εξάλλου αν αυτά τα λεφτά έμεναν στην τσέπη μου και όχι στους νταβατζήδες του δημοσίου, σίγουρα θα είχα μια ασφάλεια της προκοπής. Δηλαδή ιδιωτική.
Φυσικά θα προτιμούσα να λειτουργεί το δημόσιο σύστημα αλλά δεν...
Life begins at 45°.
Περαστικα.
Οι γιατροι με το εξιτηριο σου εδωσαν μηπως και απαγορευτικη οδηγια για τις μαγνητικες;
Ολσο η αχρηστη πληροφορια της ημερας για τις γυναικες: υπαρχει κορελεισιον αναμεσα σε τερατογεννεσεις και τιτανιο, γεγονος που οι ιατροι κατα πλειοψηφια τουλ φειλ του μενσιον.
τι το θελες το BMX ρε ικονοκλαστς
σοβαρα τωρα περαστικα
κανενα προβλημα με τις μαγνητικες
7 κιλα τιτανιο εχω στο δεξι ποδαρι και δοξα το θεο εχω κανει καμποσες
http://www.prognosismri.com/easycons.../id/9/lang/el/Ασθενείς που έχουν στο σώμα τους μεταλλικά αντικείμενα, όπως για παράδειγμα βηματοδότης, δεν μπορούν να υποβληθούν σε αυτή την εξέταση. Το προσωπικό μας θα σας ρωτήσει αν έχετε οποιοδήποτε ξένο αντικείμενο στο σώμα σας και θα σας πει κατά πόσο μπορείτε να υποβληθείτε στην εξέταση. Υπάρχουν προθέσεις όπως για παράδειγμα τα «ξένα» γόνατα, τα οποία είναι φτιαγμένα από υλικό (π.χ Τιτάνιο) που δεν ενοχλεί το μαγνητικό τομογράφο.
για το mri: thewrw pws ta epagwgika reymata toyl tha thermanoyn to titanio
an sygkekrimena, to titanio dimioyrgei problimata parembolis k thoryboy stin apeikonisi ayto den to gnwrizw eksoy kai rwtaw gia odigies
anyway, to kaspame pali