2 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Καταρχάς δε βάζω στον ίδιο κουβά τον κανέναν από τους τρεις. Είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και έχουν αξίζουν διαφορετική αντιμετώπιση. Για τον δημητρακη τα έχουμε πει όλοι, ανεξαρτήτως χρωμάτων. Ο Παύλος από την άλλη πότε σε ενόχλησε πραγματικά; Για τον Θανάση έχω να πω ότι τέτοιοι (ναι γραφικοί) παράγοντες που ξεφεύγουν, θα υπάρχουν μια ζωή στον αθλητισμό και είναι δουλειά των θεσμικών να φροντίσουν να τους τιμωρούν για να μην ξεφεύγουν. Οι θεσμικοί στην Ελλάδα είναι "λίγοι", σε κάθε χώρο. Από αυτά που τον έχουμε δει να λέει και να κάνει, εγώ έχω καταλάβει ότι τόσο του κόβει, ότι δεν είναι ο δολοπλόκος που προκαλεί με σχέδιο κλπ.
Άσχημο το υστερόγραφο, αλλά πραγματικά μηδαμινό μπροστά σε όλα όσα γράφονται σε εφημερίδες ή ακόμα και στα τουίτερ παιχτών. Φέτος η μεγαλύτερη πρόκληση έγινε στις αρχές της σειράς, όταν είχαν φάει τις πέτρες στο πουλμαν του ΠΑΟ και οι κόκκινοι κύκλοι (που είναι της μόδας) έλεγαν ότι κακώς δεν έγινε το ματς, ότι δεν πάθανε και τίποτα κλπ. Παρόλαφτά δεν έχει γίνει τίποτα σε σχέση με άλλα χρόνια και στα δυο γήπεδα (μόνο στο τελευταίο κάτι έπεσε μέσα).
Neon Dreamers Nevermore Fan Club