Page 54 of 70 FirstFirst ... 444525354555664 ... LastLast
Results 796 to 810 of 1042

Thread: ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ.

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by Krux View Post
    δεν σε αναγκάζει κανείς να τρέξεις μιτσμανν, εσύ όμως αναγκάζεις εμένα να κάτσω από πίσω σου και να βλέπω το τρένο μου να φεύγει.
    ξανασκέψου το λίγο και τα λέμε.
    Αυτό είναι ισοδύναμο με το ότι εσύ αναγκάζεις τον Μίτσμανν να βιαστεί επειδή εσύ ΑΡΓΗΣΕΣ.
    όχι, γιατί δεν απαιτώ από τον μιτσμανν να τρέξει απλά να κάνει στην άκρη και να σεβαστεί αυτόν που βιάζεται για τον χ, ψ λόγο.

Επειδη εδω στο Ελεκτρικ Ρεκβιεμ οταν θελετε να πειτε την αποψη σας δεν κοιτατε τιποτα, θα πρεπει να υπενθυμισω αφου δε γουσταρετε να διαβασετε ολο το τοπικ, πως ποτε η σπανιως στεκομαι στα αριστερα της κυλιομενης σκαλας, αλλα η φιρμ και σταθερη αποψη μου ειναι οτι κανοντας αυτο το πραγμα, υποκυπτω σε μια ορδη καθυστερημενων που μας στριμωχνουν σαν παρτυ σαρδελας για να κανουν αυτοι το κομματι τους, ενω αυτοι εχουν εναλλακτικη και γω οχι.
    συνεπως σχολια "θα περασω απο πανω σου", "δε με σεβεσαι ρε" και τα λοιπα ειναι ακαιρα/ακυρα.
    απλα σας λεω καθυστερες.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

314222 Mitsmann's Avatar

και τραγελαφικους.
    "Τι χτυπαω??"

Senior Member freak brother's Avatar

σε λιγο που θα βγει ο Συριζας και δεν θα χουμε ρευμα να δουλεψουμε τις σκαλες , περιμενω να δω τπτ γραφικους να κλεινουν και τους 2 διαδρομους και να περιμενουν ποτε θα ξαναρθει το ρευμα να τους ανεβασει πανω..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Αν ο Φιξερ πχ έφτανε 20 δευτερόλεπτα πιο πριν στη σκάλα θα είχε προλάβει το βαγόνι.
    Φυγε απο το θρεντ αναπηρο αντιδραστικο τρολακι. Κατεβηκα απο τον εναν συρμο και εκανα συνδεση με αλλον, δε θα μπορουσα να εχω παει πιο γρηγορα απο οτι πηγα. Δεν εχει σημασια η μια φορα που μου συνεβη, αλλα η καθε φορα που μπορει να συμβει στον οποιοδηποτε. Περαν αυτου, ειναι θεμα σεβασμου, το οποιο δεν καταλαβαινεις ουτε εσυ ουτε οι αλλοι, γιατι απλα ειστε νεοελληνες. Βαρεθηκα, οπως ειπα στο πρωτο ποστ μετα τη νεα ανασκαφη του τοπικ απο τον κολλημενο θρεντ σταρτερ, 8 χρονια το ιδιο μαλακες, τα αλλα ειναι απλα για να ασχολουμαστε.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

είναι απλό ρε μαλάκες, γιατί αν κάθεστε τουρλουμπούκι ό,τι να'ναι, η κυλιόμενη σκάλα είναι ένα εργαλείο που μας κινεί με ταχύτητα Vσ
    αν βάλουμε στα δεξιά αυτούς που θέλουν να πάνε με Vσ, τότε η σκάλα μετατρέπεται σε ένα εργαλείο που σε κινεί με ταχύτητα Vσ + Vε
    ένα ομολογουμένως καλύτερο εργαλείο!

έδιτ
    και γι' αυτό είναι και μαλακία το "πάνε από τις κανονικές"
    γιατί ρε ΖΩΟΝ αν μετακινηθείς 30 γαμημένα εκατοστά προς τα δεξιά σου, εγώ θα μπορέσω να ανέβω τις σκάλες με Vσ+Vε αντί μόνο για Vε και πιθανόν να μην αργήσω στη δουλειά μου, ραντεβού μου, αεροπλάνο μου
    Last edited by rat_poison; 31-05-2012 at 10:48.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

314222 Mitsmann's Avatar

το οποιο με πρακτικες μετρησεις Μιτσμανν Λαμπς Ο.Ε. αποδιδει 2-2μιση δευτερολεπτα κερδος.
    Συγχαρητηρια εισαι ο Εδουαρδος Νορτον στο Φαητκλαμπ.
    "Τι χτυπαω??"

...χρόνος ο οποίος αν βάλουμε ότι το μετρό φτάνει ανά διαστήματα στοχαστικής μεταβλητής Τ κανονικής κατανομής, με κάποιο μέσο όρο, τυπική απόκλιση και αρνητικό skewness (μια και είναι πιο δύσκολο να έρθει νωρίτερα από τον προϋπολογισμένο χρόνο παρά να έρθει αργότερα) τότε αντιστοιχίζεται σε μία πιθανότητα ο άλλος να χάσει το τρένο του

αυτήν, με επιστημονικές μεθόδους την τοποθετώ κάπου στο 1%

Ας υποθέσουμε ότι εμποδίζεις (εμμέσως ή αμέσως) 2 μαλάκες τη μέρα, αυτό μας κάνει 730 μαλάκες το έτος, δλδ περίπου 7 άτομα κάθε χρόνο ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ χάνουν ένα ραντεβού, μία δουλειά, ένα δρομολόγιο, ένα 20λεπτο τηλεόρασης μετά από 12ωρη βάρδια, γουατέβερ
    κι όλα αυτά για 30 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    το οποιο με πρακτικες μετρησεις Μιτσμανν Λαμπς Ο.Ε. αποδιδει 2-2μιση δευτερολεπτα κερδος.
    Συγχαρητηρια εισαι ο Εδουαρδος Νορτον στο Φαητκλαμπ.
    εσύ θα κρίνεις ρε μιτσμανν πόσο κέρδος έχω εγώ, για πιο λόγο βιάζομαι, τι τα θέλουν τώρα και τρέχουν;
    ρίξε τον υπνάκο σου εκεί στα δεξιά και άσε με και εμένα να πάω στην ευχή της παναγίας.
    δηλαδή με το έτσι θέλω να κάτσω από πίσω σου να ακούω συζητήσεις για το ποιος είναι ο καλύτερος δίσκος των αννιχιλάτορ;
    I'll bury you in your god's fucked garden

314222 Mitsmann's Avatar

οντως.
    οταν εφαρμοζεται το πλανο μου, σου απαγορευουν την προσβαση στις πετρινες και σε αναγκαζουν να καθεσαι απο πισω μου.

θα ελεγα το Κινγκ οφ δε Κιλλ παντως, αν οχι το Νεβερ Νεβερλαντ
    "Τι χτυπαω??"

314222 Mitsmann's Avatar

επισης η επιχειρηματολογια σας "ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ" οδηγει οτι εχετε λαθος προγραμματισμο.
    "Τι χτυπαω??"

Ε σε μερικούς τυχαίνουν και δουλίτσες

ε και; give a bruthah sum space, κι άσε μας να βοήθησε να ζούμε τις κιέρφρη, απρογραμμάτιστες, χαωτικές ζωές μας χωρίς να μας ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

A rock, an island Drumsick's Avatar

Εγώ απλά δε γουστάρω να χάνω το λεωφορείο σε κάναν Άγιο Δημήτριο και να χάνω μισή ώρα από τη ζωούλα μου, περιμένοντας το επόμενο. Που είναι ο λάθος προγραμματισμός μου?

314222 Mitsmann's Avatar

πεντε λεπτα πριν.
    "Τι χτυπαω??"

A rock, an island Drumsick's Avatar

Α και

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Κοινή λογική/ευγένεια/τρόποι Vs ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ 4 χρόνια μετά and still counting
    7!