Page 16 of 199 FirstFirst ... 614151617182666116 ... LastLast
Results 226 to 240 of 2980

Thread: ΨΟΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

fleshdiver regularpaul's Avatar

πωσ να παρκαρω

Senior Member atom_smasher's Avatar

προτιμώ το βοτανα για αιμορροΐδες
    1) e4, c5
    2) Νf3

nihil pop metamelia3's Avatar

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ "ΠΕΨΗ ΣΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ" ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
    Πεθαίνω

Χαιρεσαι δηλαδη τωρα με αυτο?? Περισσοτερο πρεπει να σας ενοχλει το γεγονος οτι καποιοι μπορουν να βγαλουν ολα τα στοιχεια σας στη φορα, αν τολμησεις να εχεις τις οποιες ιδεες σου, παρα ενα κομμα που πηρε τοσους ψηφους για τους ταδε λογους. Με ποιο δικαιωμα βγαζουν στοιχεια απο αδερφια βουλευτων και δεν ξερω γω τι αλλο? Αν εγω ειμαι μαλακας στη ζψη μιου θα την πληρωσει η 16χρονη αδερφη μου?? Μηπως εχουν την εντυπωση οτι ο καθενας που δηλωνει αναρχια εκει εξω θα παρει απο το χερακι τον συγγενη του βουλευτη και θα τον φερει στον καλο το δρομο? Προσωπικα δεν βλεπω καμια διαφορα μεταξυ των αυγων και των ΑΓΙΩΝ ανωνυμων. Τι να πω, εχει ξεφυγει εντελως η κατασταση τελικα.

Μια χαρα μπορουμε και μονοι μας να σκεφτουμε. Ουτε τα αγαπουλιστικα τραγουδακια τους χρειαζομαστε ουτε το ρουφιανιλικι, οτι κι αν ειναι ο αλλος.

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Quote Originally Posted by high pilot View Post
    Πεθαίνω

Χαιρεσαι δηλαδη τωρα με αυτο?? Περισσοτερο πρεπει να σας ενοχλει το γεγονος οτι καποιοι μπορουν να βγαλουν ολα τα στοιχεια σας στη φορα, αν τολμησεις να εχεις τις οποιες ιδεες σου, παρα ενα κομμα που πηρε τοσους ψηφους για τους ταδε λογους. Με ποιο δικαιωμα βγαζουν στοιχεια απο αδερφια βουλευτων και δεν ξερω γω τι αλλο? Αν εγω ειμαι μαλακας στη ζψη μιου θα την πληρωσει η 16χρονη αδερφη μου?? Μηπως εχουν την εντυπωση οτι ο καθενας που δηλωνει αναρχια εκει εξω θα παρει απο το χερακι τον συγγενη του βουλευτη και θα τον φερει στον καλο το δρομο? Προσωπικα δεν βλεπω καμια διαφορα μεταξυ των αυγων και των ΑΓΙΩΝ ανωνυμων. Τι να πω, εχει ξεφυγει εντελως η κατασταση τελικα.

Μια χαρα μπορουμε και μονοι μας να σκεφτουμε. Ουτε τα αγαπουλιστικα τραγουδακια τους χρειαζομαστε ουτε το ρουφιανιλικι, οτι κι αν ειναι ο αλλος.
    Νομίζω είσαι λίγο φασίστας αλλά δε θα σε ρουφιανέψω ντάξει
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

Σε πινκαρα καταλαθος. Θα σου προτεινα να συνελθεις και να μην ειρωνευεσαι οταν δεν γνωριζεις το ποιόν καποιου εστω και λιγο, ypersyntelikos.

R U OK Esteban's Avatar

Quote Originally Posted by high pilot View Post
    Πεθαίνω

με το δικαίωμα ότι αφού μπορούν, γιατί να μην το κάνουν; Αν θέλαν να προστατευτούν να πληρώναν κάναν ΕΛΛΗΝΑ να τους περάσει κανα καλύτερο firewall στο pc τους, να μην μπαίνει όποιος θέλει και να βρίσκει τα google search που έχουν κάνει λολ.

Το βιντεο αυτο δεν κρυβει ουτε κατι το επαναστατικο ουτε μια δημιουργικη κινηση εναντια στον φασισμο. Αυτο που περναει, και κυριως σε νεα παιδια που ενθουσιαζονται με κατι τετοια, ειναι πως πρεπει να γινεις ρουφιανος για να πολεμησεις κατι το οποιο βρισκεται περα απο τις αποψεις σου. Το τραγικο ομως ειναι πως οχι μονο βγαζουν πληροφοριες οι οποιες ειναι περα ως περα κατινιστικες, αλλα βαζουν και ανθρωπους ασχετους μεσα, οπως για παραδειγμα συγγενεις. Τι θελουν να μου πουνε δηλαδη, πηγαινε και βιασε την αδερφη του ταδε ή καψε το μαγαζι της?

Θεωρω το βιντεο εμετικο και δεν αντεξα να το δω ολοκληρο, νιωθω πως με ντροπιαζει. Εδω υπαρχουν ανθρωποι που κυριολεκτικα δεν εχουν να πληρωσουν ακομα τα τελη κυκλοφοριας, που καβγαδιζουν καθημερινα λογω των οικονομικων, που στη τελικη δεν εχουν ουτε το ρευμα να πληρωσουν, και καποιοι που φαινεται να μπορουν να περασουν μια αποψη σε αρκετο κοσμο ασχολουνται με το αν ο αλλος εχει φουρνο και μικρη αδερφη, Την ωρα που καποιοι εχουν ακομα το θρασος να ζητανε τη ψηφο μας.

Περα απο αυτα, δεν επιθυμω καποιον πανω απο το κεφαλι μου να θελει να με σωσει απο τους κακους. Με ενοχλει αυτο το πραγμα οσον αφορα την ελευθερια μου. Και οχι, δεν θα φτασουμε στο σημειο να φοβομαστε κιολας στο ιντερνετ επειδη αυριο μπορει μια καινουργια ομαδα να θελει να σωσει τους ανθρωπους απο κι εγω δεν ξερω τι.

high pilot, μήηηηηπως το βιντεάκι αυτό σε ενοχλεί κάπως περισσότερο από τα όσα εκθέτει; Είναι μετρήσιμο αυτό

Οχι. Νευριασα λιγο και επηρεασε το γραψιμο μου. Τι ομως βρισκεις υπερβολικο σε οσα γραφω?

Δράκος ikonoklast's Avatar

Ότι γράφεις για σεβασμό στα google searches της Ζαρούλια και στην αθώα αδερφούλα του Καιάδα με avatar gummo.

Καταρχάς, το "πεθαίνω " που έγραψα πριν το βίντεο αναφερόταν στο google search που έκανε μιχαλολιάκος.

Κατά δεύτερο, δεν καταλαβαίνω που κολλάς στο να μην δημοσιεύονται προσωπικές πληροφορίες φασιστών. Άνθρωπος ο οποίος δεν σέβεται ζωές μεταναστών, αλλά ούτε και των οικογενειών τους, τους καίει, τους μαχαιρώνει, τους κυνηγά, τους σαπίζει στο ξύλο όπου του δοθεί η ευκαιρία, απλά και μόνο επειδή τους θεωρεί κατώτερους από τον ίδιο, για ποίον γαμημένο λόγο αξίζει ανωνυμία ή προστασία των προσωπικών του πληροφοριών; Και μην μου πεις ότι τότε εσύ γίνεσαι φασίστας, η βία δεν απαντιέται με βία και λοιπές μαλακίες. Ο φασίστας θέλει σπάσιμο, θέλει τρομοκρατία, θέλει κοινωνικό αποκλεισμό. Τέλος.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Οταν προωθεις και υιοθετεις τετοιες τακτικες για να πολεμησεις το οτιδηποτε, το πιο πιθανο ειναι καποια στιγμη το κρατος να χρησιμοποιησει το ιδιο οπλο και για σενα. Το βιντεο θα μπορουσε να περιοριστει σε οσα εχει κανει η χρυση αυγη και στην πολιτικη της θεση. Απο κει και περα περναει πολυ λαθος μηνυμα κατα την αποψη μου. Δεν ξερω, εμενα ολα αυτα μου βρωμανε πολυ 84 και αναρωτιεμαι γιατι δεν ασχολουνται και δεν βγαζουν τετοια στοιχεια απο ατομα τα οποια εκαναν πραγματικο κακο στη χωρα. Οπως και να χει και για οποιον μιλαμε, οταν φτανεις στο σημειο να πολεμας τον αλλο με τετοια μεσα, απλα δεν εχεις αλλο τροπο. Και αυτο ειναι πραγματικο προβλημα. Το βιντεο ειναι τοσο λαθος που θα μπορουσε μεχρι και δυναμη να δωσει στη χρυση αυγη. Προσωπικα θεωρω οτι ειδικα για το συγκεκριμενο κομμα υπαρχουν πολλου τρπουι να το ριξεις, μενοντας μακρια απο τακτικες μπατσων.

Επισης, μενω σε αυτο, αν βγαζουν τοσο προσωπικα στοιχεια παραεξω για να παει ο πιτσιρικας και να χτυπησει τους συγγενεις και να καψει τα μαγαζια τους, τοτε πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι δεν το κανουν οι ιδιοι. Δεν ξερω απο που ειναι αυτη η ομαδα, αλλα με αυτο που κανουν ειναι λες και εδω ζουνε ρουφιανοι και θα πουν ευχαριστω για τις τοσο σημαντικες πληροφοριες για τη χωρα, ειδικα στη συγκεκριμενη περιοδο. Ετσι το βλεπω.

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Ο φασίστας θέλει σπάσιμο, θέλει τρομοκρατία, θέλει κοινωνικό αποκλεισμό. Τέλος.
    Επειδή υπάρχουν πλούσια ιστορικά παραδείγματα όπου το ξύλο και η τρομοκρατία μπορούν να μεταπείσουν κάποιον για το οτιδήποτε...

Για τον κοινωνικό αποκλεισμό, το μόνο στο οποίο συμφωνώ, είναι λογικό και δεν απαιτεί καμία πράξη βίας, απλά χρειάζεται να ξέρεις ποιος είναι. Δεν χρειάζεσαι την διεύθυνση του σπιτιού του και το πού δουλεύει, ούτε να τον κάνεις ρόμπα για τα όποια προβλήματα υγείας έχει (που δεν έχουν και την παραμικρή σχέση με τις πολιτικές του απόψεις)...

Γενικά το βιντεάκι είναι τρελό μηδενικό.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Senior Member 00i00's Avatar

μαθαμε οτι κανει και επικλησεις πνευματων...τεσπα

μια ωραια ιδεα για το νεο συμβολο της Χ.Α.
    συμβολιζει εξαισια πιστευω τις ιδεες της (=σκατοανακυκλωσις)