Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
Ψάχνει ένας τύπος εδώ πέρα λάπτοπ και με ρώτησε και δεν έχω ιδέα γενικά. Εν συντομία, είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι 1200-1300 € και θέλει καλή κάρτα γραφικών και ssd. Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Και αν ναι, ποιο; Επίσης, βρείτε ορισμένα καλά επιχειρήματα για να τον πείσω να μη δώσει τόσα λεφτά σε turbo-x.

Ευχαριστώ!!
Τα Turbo-X έχουν τρομερά κακή κατασκευή. Ο πατέρας μου είχε κάνει την μαλακία να αγοράσει Turbo-X και είχαμε πάει δύο φορές το πληκτρολόγιο για αλλαγή, συν τα προβλήματα υπερθέρμανσης.

Εγώ, πάντως, είχα αγοράσει περίπου αυτό: http://www.msystems.gr/index.php?cat...&product=13514 και μπορεί να τους ζητήσει να του βάλουν extra SSD. Νομίζω υπάρχει και αντίστοιχο μοντέλο (L502x) με 15ιντση οθόνη. Αν πάρει τέτοιο Dell, να προσέξει η κάρτα να είναι GT555 και όχι GT550.

EDIT: Από πλευράς κατασκευής, τα Dell XPS είναι ικανοποιητικά. Το μόνο σπαστικό είναι ότι το πληκτρολόγιο λυγίζει λιγάκι όταν πατάς πλήκτρα στο κέντρο. Επίσης, προφανώς το έκανα Hackintosh γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν δουλεύουν σε Hackintosh τα εξωτερικά display ports και η GT555m στα non-3d displays (αλλά δουλεύει η Intel HD3000).