Για πείτε τι ξέρετε γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ λιγάκι.
Το μικρό δάχτυλο και ο παράμεσος του δεξιού χεριού είναι μουδιασμένα εδώ και κανά τριβδόμαδο, σε σημείο να έχω χάσει αρκετή από τη δύναμη της λαβής μου και να δυσκολεύομαι στο να κλειδώσω/ξεκλειδώσω την πόρτα-να σβήσω το τσιγάρο μου στο τασάκι-ακόμα και να φάω.
Πήγα σε ένα φίλο γιατρό και με λέει ''σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα σπυράρα,ξεκούρασε το και όλα θα γιάνουν''. Αλλά όντας δεξιόχειρας είναι λίγο δύσκολο ως και μπακάλικο να μου λες ξεκούρασε το νομίζω. Έχετε ιδέα εσείς οι γιατροί του φόρουμς(φάντομντακ) ή κανάς συμπάσχοντας τι παίζει? Ή σε τι γιατρό να απευθυνθώ?
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
και όχι, τη μαλακία δεν την κόβω.
Από ανάγκη όμως, μπορείς να γίνεις αμφιδέξιος.
Δοκίμασε να φορέσεις νάρθηκα για να περιορίζει τις κινήσεις των δαχτύλων. Θα μπορείς να κάμεις διάφορα πράματα, χωρίς να τα κουράζεις παραπάνω από όσο πρέπει. Ε και κάποια στιγμή θα γιάνουν.
Άσε τα κομπογιαννίτικα και πάνε σε γιατρό. Μπορεί να μην είναι τίποτα, μπορεί (χτύπα ξύλο) να είναι και κάτι πιο σοβαρό.
νευρολογο μαλλον θες
η' δοκιμασε να τον παιζεις με το αριστερο για καποιο διαστημα
ορθοπεδικό θέλει μάλλον, δεν ξέρω αν είναι σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. να πας σε γιατρό!
στείλε πιέμ στον sand merchant να σε φτιάξει στο άψε σβήσε, εγγύηση ο γιατρός του φόρουμ
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
μπέρνι δεν το'χω καθόλου με τα παιχνίδια οπότε αποκλείω να έγινε από κάτι τέτοιο. γενικά με έπιανε πότε-πότε αλλά ποτέ τόσο έντονα και τόσες πολλές μέρες.
έχω ανησυχήσει λίγο γιατί σήμερα πήγα να βιδώσω ένα γυαλί και το χέρι δεν συνεργαζόταν καθόλου, τρεμόπαιζε.
βτς ο γνωστός που με κοίταξε νευρολόγος είναι και απλά μου είπε ξεκούραση. μάλλον θα πάρω και άλλη μια γνώμη όμως.
ο σαντ μέρτσαντ τι γιατγός είναι?
εχεις πμ
Last edited by 12 stars circle your brow; 22-05-2012 at 17:56.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
pροβληματισμενο μυαλο, μπορει να ποσταρω σα μπερνης αλλα κρυβονται αληθειες απο πισω. παρε ενα περικαρπιο ετσι ωστε να σου περιορισει τη κηνηση του καρπου σου. οταν ο αλλος σου λεει ξεκουραση εννοει να μη ταλαιπωρεις τον καρπο σου. αυτο γινεται ειτε οταν κοιμασαι (επειδη δε κουνας τον καρπο σου) ειτε οταν εχεις κανα περικαρπιο. παγενε αγορασε ενα μαν
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Eχει κανει κανεις αθροσκοπηση για αφαιρεση μηνισκου? Μετα απο ποσο διαστημα σταματανε οι ενοχλησεις στις τομες??