Page 71 of 107 FirstFirst ... 2161697071727381 ... LastLast
Results 1,051 to 1,065 of 1605

Thread: Musician's off topic chat

IMO τα fender είναι overpriced για αυτά που δίνουν. Πληρώνεις πολύ το όνομα.
    Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και καλα όργανα, απλά πιστεύω δεν αξίζουν τόσα λεφτά.
    Τελευταία ακούγονται και πολλά για κακό quality control.

Όσον αφορά τα ακριβά 5χορδα precision σε σχέση με τα 5χορδα jazz, έχει να κάνει καθαρά με το πόσος κόσμος τα αγοράζει (και υπάρχει λόγος για αυτό, βλέπε πληθώρα ήχων που μπορείς να πάρεις).

true overdriven's Avatar

Ρε πείτε και σε μας τους άσχετους να πούμε... Τι παίζει με τα fender? Εγώ ο φουκαράς μια ζωή με φθηνά μπάσα των 300-400 ευρών έπαιζα και τώρα είπα να χτυπήσω κάτι αξιοπρεπές προς καλό. Υπ'όψη παίζω stonerιές και αποκλειστικά και μόνο fuzzαρισμένο μπάσο, αλητεία κι έτσι. Είπα λοιπόν να πάρω fender λόγω vintagiλας κλπ. Προφανώς και δε με χαλάει το Jazz (γλυκοκοιτάζω αυτό http://www.thomann.de/gr/fender_mexi...jazz_v_blk.htm ) αλλά αν είχα τα λεφτά θα προτιμούσα precision καθ'ότι μου αρέσει η ατάκα του σε σχέση με το Jazz. Ντάξει βέβαια αν είχα ακόμα περισσότερα λεφτά θα έπαιρνα το μπάσο-ονείρωξη rickenbacker (δεν έχω παίξει αλλά από την όψη και μόνο είναι γκαυλωτικό).

Έχετε καμία καλύτερη ιδέα σε σχέση με ένα jazz στα 700+ κάτι ευρώ για την περίπτωσή μου;

Κατ'αρχάς ψάξε για μεταχειρισμένο. Λόγω κρίσης σε noiz κλπ βγαίνουν ευκαιριάρες γιατί ο κόσμος δίνει όργανα σε άριστη κατάσταση όσο όσο.

Κατά δεύτερον, αν έχεις αποφασίσει για Fender προτείνω Jazz λόγω ευελιξίας.

In search of... Neuroscar's Avatar

Αν θες ευελιξια, παρε jazz καλα τα λεει.
    Αν θελεις ΡΟΚ, σα το πρισιζιον δεν εχει =)

Το ξαναβαζω εδω.
    http://basschat.co.uk/
    Στο marketplace. Καλο ταξιδι.

cabrón Xtikio's Avatar

les na pareis kati aksioprepes prws to kalo alla 1300e einai polla. den katalavainw...

true overdriven's Avatar

με 700-800 που λεω να δωκω τι παιρνω? δε μπαιρνω κατι αξιοπρεπες;;;

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

http://smart.noiz.gr/details.php?id=83641

Λίγο Las Vegas από εμφάνιση αλλά σου μένουν και ρέστα.

Deafening, painstaking, BB King

In search of... Neuroscar's Avatar

300 ευρω πηρα το δικο μου μεξικανικο πρισιζιον παιδια.
    Ενταξει δεν ειχε badass, ειχε αλλα upgrades.(μαγνητες απο αμερικανικο που κοστιζουν καινουριοι κανα 65ευρω και κανα 2 αλλα).
    ΜΗΝ παρεις απο νοιζ. Ελληναρες απαραδεκτοι, 2 χρονων οργανα, φουλ μεταχειρισμενα και τα πουλανε για καινουρια.
    Σε ολο τον υπολοιπο κοσμο με το που βγαινει το οργανο απο το κουτι του πεφτει η τιμη στο 75%, στην ελλαδα αγοραζουν απο αγγλιες/αμερικες ευκαιριες και τα πουλανε παραπανω στο νοιζ να βγαλουν χαρτζιλικι.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

ela malakies les twra. th lexh pazari thn xereis? oses aggelies einai aparadektes ginontai vintage. egw proswpika otan dw kati pou mou aresei panta to pazareuw. exw parei treles eukairies apo to noiz. mh ta isopedwnoume ola. malakes uparxoun. apla menoun me apoulhta organa. ama sou pw ti phre filos mou apo ekei tha frixeis
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    ama sou pw ti phre filos mou apo ekei tha frixeis
    τι πήρε? κάνε μας να φρίξουμε.

Εγώ πάντως μια αγορά έχω κάνει όλη κι όλη από το νόιζ, το delay της boss DD-5, γύρω στα 100+ μαμίσιο και παραπάνω, το αγόρασα 70 αγρατζούνιστο στο κουτί του. Το' χω λιώσει.
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

td12kx me extra piato me petali kai vaseis, 1500. trelo pazari. to palikari tou lege 2000 (pou kai pali einai xeftila timh) tou leei exw tosa, an theas, alliws aurio stis 12 paw drumstore na parw to td9, kai ton phre 12 para 5 kai tou leei parto. trelo entelws. tromerh agora. kai genika ama psaxteis sto noiz exei eukairiares. opws exei kai malakiares vevaia. ο αγοραστης εχει ηθικη υποχρεωση προς τον εαυτο του να τσεκαρει τις τιμες. επειση λεει μια αγγελια οτι ειναι ευκαιρια, δε παει να πει οτι ισχυει. εγω εχω παρει ευκαιριαρες. τεσπα...
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Resident Κύπριος The Donnn's Avatar

Γαμοσταυρίδια στον Thomann, μου έστειλαν χαλασμένο electroharmonix no.1 echo. Και έχει και δικό του ac adaptor, άρα δεν μπορώ να το βάλω πάνω στο dc supply που έχω για τα άλλα. Το shίστο τους.

Quote Originally Posted by The Donnn View Post
    Γαμοσταυρίδια στον Thomann, μου έστειλαν χαλασμένο electroharmonix no.1 echo. Και έχει και δικό του ac adaptor, άρα δεν μπορώ να το βάλω πάνω στο dc supply που έχω για τα άλλα. Το shίστο τους.
    όταν λες χαλασμένο εννοείς τη μλκία που παίχτηκε με τα ac dc ή ότι δε δουλεύει γενικώς?
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

Resident Κύπριος The Donnn's Avatar

Δεν δουλεύει, αντί για γενικό σήμα βγάζει απλά μια ανεπαίσθητη κλανιά. Το FML είναι επειδή το πήρα πριν 2 μήνες και προχθές το δοκίμασα για πρώτη φορά, άρα δεν μπορώ να το στείλω πίσω.

Πφφφ ξενέρα.
    Καλά ρε συ, πως γίνεται να παίρνεις καινούριο πετάλι και να μην το λιώνεις τις πρώτες μέρες?
    Φταις και λίγο, αλλά θα μου πεις, πού να το φανταστείς κοτζάμ τόμαν.

Άνοιξέ το και πειραματήσου.
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.