Κ. Μιχάλης
fake ρε μαλακα δε μπορεί
Αν το ξέρω λέει; Τώρα παίζω το Mass Effect 3 στο [εδώ είπε κάτι στα γερμανικά, εννοώντας το επίπεδο δυσκολίας Insanity]. Εντάξει με δυσκολεύει λιγάκι, αλλά παρέα με τη Liara δε φοβάμαι τίποτα.
![]()
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Όλα τα τσοντοrpg έχει πιάσει ο μπάρμπας
Ξερεί κανείς γιατί σε μερικα βιντεα (κυρίως ταινίες) ασχέτως φορματ η μεγέθους ενω είναι όλα μια χαρά δεν ακούγονται οι διάλογοι?
Μόνο οι διάλογοι όμως, όλα τα υπόλοιπα κανονικά.
Έχω βάλει και έχω βγάλει κοντεκς για να είμαι απ το ντειτ, έχω αλλάξει και πλεηρερς (VLC, MPC, GOM) και τίποτα. Βέβαια το πρόβλημα είναι αρκετά περιορισμένο αλλα και πάλι.
I don't do drugs. I am drugs.
Αν και χλωμό το κόβω, κάτι παρόμοιο μπορεί να γίνεται αν έχεις πχ σεταρισμένο το mixer σου σαν 5.1 και τα speakers είναι στέρεο οπότε μερικά streams πάνε σε ηχεία που δεν υπάρχουν αν παίζεις κάτι που έχει 5 audio channels.
Last edited by Once_Emperor; 16-05-2012 at 20:20.
We revel in our time.
Δεν νομίζω οτι είναι αυτό, γιατί και σε άλλα παρομοιου φορματ βιντεο δεν έχω πρόβλημα. 5.1 είναι το σετ και τα βλέπει κανονικά και ο πλεηερ και ο υπολογιστής.
Τελοσπάντων, μάλλον είναι πιο σοβάρο το πρόβλημα και θα αρχίσω να κοιτάω κάρτα ήχου όταν αρχίσει να με ενοχλεί πραγματικά το πρόβλημα, αν και θέλει πέταμα.
Ευχαριστώ πάντως.
I don't do drugs. I am drugs.
μπορει καποιος να μου απαντησει στην παρακατω ερωτηση οτι κι αν σημαινει αυτη:
γινεται να παρεις stills με usb απο nova pvr 865;
this is radio freedom.
ειναι αχρηστο το usb port στα nova box απ'οσο ξερω.υποτιθεται βρισκεται εκει για μελλοντικη χρηση οπως και το ethernet port με καποιο(@@) firmware.
Παιχνιδάρα φαίνεται!
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
επαιξα σχετικα προσφατα το πρωτο borderlands και αν και ηταν αρκετα καλο,απο μια φαση και μετα κουρασε καπως με το ολο grind και την επαναληψη.ελπιζω να το εχουν προσεξει καπως παραπανω εδω.
δε λέει πολλά για single player, coop που είχα παίξει λίγο με κάποιους από δω μέσα ήταν πολύ καλύτερο
εμένα μου φάνηκε δυναμη το sp αλλά δεν ήταν σχεδιασμενο με αυτό στο μυαλό. είχε σημεία που ήταν σαδιστικά δυσκολα θα έλεγα.
συμφωνώ με το grind, γενικά φέρνει σε mmo το quest design. αλλά (όπως και στο Mmo) το άπειρο Loot το κάνει ελκυστικότατο.
το 2 δεν νομίζω να το παίξω καν
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σκατά ήταν ρε παιδιά αλλά σε πολύ κόσμο άρεσε άρα έτσι βαρετό θα μείνει και το 2. Δε φέρνει σε mmo, σε diablo φέρνει, μόνο που το fps δε βοηθάει και τόσο για το στυλ.