Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 217

Thread: Laptop, To

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Genika eksartatai kuriws apo to ti to thes to laptop.

An den prokeitai na to metakineis polu, mporeis na pas se 17'' me 1600 analush pou tha nai kalutera genika, px edw: http://www.skroutz.gr/s/446937/Lenov...4GB-750GB.html
    paizoun kai se 500e 17'' alla me onboard kartes grafikwn.

Epishs, an se noiazei pio polu cpu/ram/sklhros apo karta grafikwn yparxei kiauto: http://www.skroutz.gr/s/434436/Fujit...8GB-750GB.html
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

Φρικαλέο Τέρας Heimaa's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick
    Μόνο στο e-shop το'χω δει σε αυτή τη τιμή. Καλύτερα απο εκεί λες?
    χμ.
    Αν έχεις δει αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902117 δεν είναι το ίδιο. Διαφέρουν στην κάρτα γραφικών. Είναι λίγο καλύτερη αυτή του mediamarkt.
    Αν δεν σε απασχολεί και πάρα πολύ αυτό (δηλ. θες καμμιά ταινία ιντερνε κλπ) θα σου πρότεινα να πάρεις από εδώ http://www.msystems.gr/index.php?cat...&product=13567 που είναι το ίδιο με του e-shop. Η διαφορά τους είναι στον δίσκο δυστυχώς, αυτό του msystems έχει 320GB.

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στου Msystems, λόγω αξιοπιστίας του καταστήματος. Ισοπ_αληταραδες_κλπ
    Last edited by Heimaa; 14-05-2012 at 19:39.
    Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ

A rock, an island Drumsick's Avatar

Το είδα κι αυτό στο mysystems αλλά με ξενέρωσε το 320.
    Γενικότερα για νετ, καμιά ταινία και photoshop το θέλω. Δεν ξέρω πως μεταφράζονται αυτά σε ανάγκες κάρτας γραφικών.
    Ingolemo, αυτή την lenovo πρώτη φορά την ακούω. Δεν έχω ιδέα πόσο θα μετακινηθεί το λαπτοπ. Σε πρώτη φάση το θέλω για ταξίδι όπου θα μένει στο σπίτι, αλλά δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, οπότε μάλλον θα προτιμήσω τις 15,6"
    Όσο για το fujitsu, γαμηστερά χαρακτηριστικά μεν, οχι dell δε. Εσείς θα επιλέγατε καλύτερη εταιρία ή καλύτερα χαρακτηριστικά?
    Last edited by Drumsick; 14-05-2012 at 19:45.

Με πρώτη σκέψη καλύτερη εταιρία για να είμαι ήσυχος από after sales service.
    Ειδικά αν το laptop λειτουργεί σαν βασικός υπολογιστής και όχι συμπληρωματικά με άλλο μηχάνημα (οπότε και μπορεί να έκανα κάποια παραχώρηση, μιας και θα δούλευε λιγότερο).

Lenovo έχω ένα netbook που το'χω σκίσει, σκυλί έχει βγει.
    Για fujitsu δυστυχώς δεν έχω γνώση / άποψη.

Μου βάζετε διλήμματα τώρα. Δε μ'αρέσουν τα διλήμματα. =(

Spoiler

Custom User Title ari-m's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Το είδα κι αυτό στο mysystems αλλά με ξενέρωσε το 320.
    Γενικότερα για νετ, καμιά ταινία και photoshop το θέλω. Δεν ξέρω πως μεταφράζονται αυτά σε ανάγκες κάρτας γραφικών.
    Ingolemo, αυτή την lenovo πρώτη φορά την ακούω. Δεν έχω ιδέα πόσο θα μετακινηθεί το λαπτοπ. Σε πρώτη φάση το θέλω για ταξίδι όπου θα μένει στο σπίτι, αλλά δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, οπότε μάλλον θα προτιμήσω τις 15,6"
    Όσο για το fujitsu, γαμηστερά χαρακτηριστικά μεν, οχι dell δε. Εσείς θα επιλέγατε καλύτερη εταιρία ή καλύτερα χαρακτηριστικά?
    lenovo einai i palia kali ibm (se oti afora pcs) pou eksagorastike apo mia iapwniki ...
    fujitsu einai auto pou xrisimopoiw auti tin stigmi kai einai agorasmeno to '06 ... me exei vgalei asproproswpo ki eksaitias tou ta fujitsakia kerdisan tin ektimisi mou...
    dell einai to kainourgio pou pira, gia dell apo osous gnwstous eixan prin apo mena akouga mono kala logia ... alla i teliki epilogi vasistike sta kala xaraktiristika kai tin timi prosforas tou montelou pou i8ela ...
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

Mετά από έρευνα αγοράς σε διάφορα καταστήματα, επιστρέφω δέκα φορές πιο προβληματισμένη.
    Παρατηρώντας τα dell inspiron, μου φάνηκαν οχι και τόσο καλά κατασκευαστικά. Είναι πολύ όμορφα, αλλά ξέρω γω πληκτρολογείς και ζουλιέται όλο το πληκτρολόγιο =\ . Τα δε lenovo μου φάνηκαν πολύ πιο solid. Σε πρώτη φάση σκέφτηκα να πάρω αυτό που πρότεινε ο ingolemo, αλλά προβληματίζομαι πολύ σχετικά με το μέγεθος. Οι 17'' θα είναι πολύ βολικές για το photoshop, αλλά πολύ άβολες για μετακινήσεις ή χρήση ξάπλα στο κρεβάτι. Κάθομαι τώρα και κοιτάζω για lenovo στις 15,6'', αλλά δε βρίσκω κάτι εξίσου καλό με το 17''

Τι λέτε ωστόσο γι'αυτό εδώ?
    http://www.kaizershop.gr/lenovo_z570 (το κατάστημα το γνωρίζει κάποιος? -.-)

Η βασική διαφορά που εντοπίζω σε σχέση με το 17'' είναι το 1GB μνήμη της κάρτας γραφικών (αντί για 2GB). Πως μεταφράζεται αυτό στη χρήση? Αφορά gaming κυρίως? Παίζει να είναι ανεπαρκές το 1GB για το photoshop? Για προγράμματα επεξεργασίας video? Τα 512MB του dell θα επαρκούν για τα παραπάνω?

Πείτε μου και τι σημαίνει κάρτα γραφικών intel HD3000.

Otaku

pare ena mac kai mh spammareis afou etsi kai alliws to thes mono gia na vlepeis tainies/GoT kai youtube

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Mετά από έρευνα αγοράς σε διάφορα καταστήματα, επιστρέφω δέκα φορές πιο προβληματισμένη.
    Παρατηρώντας τα dell inspiron, μου φάνηκαν οχι και τόσο καλά κατασκευαστικά. Είναι πολύ όμορφα, αλλά ξέρω γω πληκτρολογείς και ζουλιέται όλο το πληκτρολόγιο =\ . Τα δε lenovo μου φάνηκαν πολύ πιο solid. Σε πρώτη φάση σκέφτηκα να πάρω αυτό που πρότεινε ο ingolemo, αλλά προβληματίζομαι πολύ σχετικά με το μέγεθος. Οι 17'' θα είναι πολύ βολικές για το photoshop, αλλά πολύ άβολες για μετακινήσεις ή χρήση ξάπλα στο κρεβάτι. Κάθομαι τώρα και κοιτάζω για lenovo στις 15,6'', αλλά δε βρίσκω κάτι εξίσου καλό με το 17''

Τι λέτε ωστόσο γι'αυτό εδώ?
    http://www.kaizershop.gr/lenovo_z570 (το κατάστημα το γνωρίζει κάποιος? -.-)

Η βασική διαφορά που εντοπίζω σε σχέση με το 17'' είναι το 1GB μνήμη της κάρτας γραφικών (αντί για 2GB). Πως μεταφράζεται αυτό στη χρήση? Αφορά gaming κυρίως? Παίζει να είναι ανεπαρκές το 1GB για το photoshop? Για προγράμματα επεξεργασίας video? Τα 512MB του dell θα επαρκούν για τα παραπάνω?

Πείτε μου και τι σημαίνει κάρτα γραφικών intel HD3000.

Gia ti kartes:

To megethos ths mnhmhs den leei kai polla, an einai toulaxiston 1gb eisai ok (parapanw thes mono an paizeis games se magales analyseis kai me polu high res textures)

intel hd3000 einai h enswmatwmenh karta grafikwn pou exoun oi sandybridge (intel i3/i5 2xxx) epeksergastes. Gia onboard einai arketa ok, alla panta xeiroterh apo dedicated.
    edw mporeis na deis sugkritika na pareis mia idea (ctr+f gia na psakseis auto pou thes).

Twra, gia to photoshop den kserw poso xrhsimopoiei thn gpu kai ti ofelos tha deis apo kapoia kaluterh vs onboard.

pantws mia xara mou fainetai kai to lenovo pou postares
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

Πήρα χτες το lenovo και παλεύω να το φέρω στα μέτρα μου. Προς το παρόν μου γαμάει τρελά τα μάτια η οθόνη κι έχω ξενερώσει.. Ελπίζω να συνηθίσω =\

Senior Member

Αργά ή γρήγορα, πιστεύω, αν χρησιμοποιείς αρκετά το Photoshop θα σκεφθείς να πάρεις οθόνη...
    Το 'μου γαμάει τρελά τα μάτια' μεταφράζεται σε τί; Ό,τι είναι π.χ. πολύ φωτεινή, 'λάθος χρώματα', μικρό pixel size...;

Όσο βρίσκομαι σπίτι μου, θα είναι συνδεδεμένο με την οθόνη του πισι το λαπτοπ. Τώρα το γαμήσι στα μάτια, δεν ξέρω πως να το μεταφράσω. Είναι σίγουρα πιο μπλέ και πιο φωτεινή απ'αυτό που έχω συνηθίσει. Έπαιξα με τις ρυθμίσεις φωτεινότητας, αλλά όσο τη ρίχνω, χάνεται το κοντραστ, και δε βρήκα κάπου ρυθμίσεις για να το πειράξω κι αυτό. Τεσπά, την κιτρίνισα και λίγο να έρθει πιο κοντά στα μέτρα μου και βλέπουμε.

Senior Member

Ένας εύκολος/απλός τρόπος να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της οθόνης σου είναι από το λογισμικό του οδηγού της κάρτας γραφικών σου.
    Από εκεί θα μπορείς να 'παίξεις' και με την αντίθεση.

Otaku

http://stereopsis.com/flux/

το συγκεκριμενο προγραμματακι ειναι ο,τι πρεπει για προβληματα με φωτεινοτητα οθονης etc
    Last edited by Aleister; 19-05-2012 at 03:23.