Αυτο που μου κανει εντυπωση σε οσα εχω ακουσει μεχρι τωρα, ειναι πως δυσκολα ξεχωριζεις αν ενας δισκος κυκλοφορησε πριν 15 χρονια. Ισως ο ηχος στις σημερινες κυκλοφοριες να ειναι πιο καθαρος, αλλα στην ουσια δεν εχουν και μεγαλη διαφορα με τα 90’s. Βεβαια δεν ασχοληθει αρκετα και αυτη ειναι απλα μια πρωτη εντυπωση. Απο ηλεκτρονικη μουσικη ακουω αλλα πραγματα. Απο Steve Roach μεχρι Tzolkin.
Οσα κρατησσ γιατι ειχε παρα πολλα, ηταν δυο προσφατες (και πολυ καλες) συλλογες: Gates of Unknow και Fiery World. Φετινες και οι δυο.
Πιο παλιες συλλογες: Goa Head (το 3 και το 8 – δεν ξερω αν θεωρουνται αξιολογες γενικοτερα), ολα τα Destination Goa (εδω υπαρχουν πραγματικα καλα κομματια) και τα 3 πρωτα απο Distance to Goa.
Απο δισκους, 4 eps των Chi-A.D, Pleiadians - I.F.O, Hallucinogen – The Lone Deranger και το Prophecy των MFG
Αυτα και κατεβασα το Cosmic Waves το οποιο μου αρεσε πολυ.
Η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι πιο διαστημικο, πιο φιλοσοφιμενο, πιο εξωγηινο. Τα ονοματα απο τους δημιουργους και τους δισκους μου φαινονται καπως απλα. Θελω να ακουσω κατι το οποιο να εχει ενα θεμα απο πισω, απο την φυση των κβαντα για παραδειγμα μεχρι τους Ανουνακι. Ή κατι βγαλμενο μεσα απο ψυχοτροπικες ουσιες. Δεν εννοω απλα το τριπ του lsd αλλα κατι βαθυτερο. Φαντασου Arktau Eos για παραδειγμα σε goa. Και γενικα κατι πιο σκοτεινο. Εχεις να προτεινεις κατι?