Τα ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ εγώ τα PMS και απλώς σε πειράζω.
Παρατηρώ ότι ο cybernaut ξεμύτισε δειλά για να υπερασπιστεί την ακραία φασιστική του ιδεολογία όμως πάλι ΜΠΟΥΚΩΣΕ από τις νηφάλιες και τεκμηριωμένες φωνές που προάσπισαν την δημοκρατία και συνέτριψαν τους αιώνιους και ορκισμένους εχθρούς της.
Ετσι μου ρθε μια φλασια. Αν γνωριζετε. Ο λεμις τα φοραει και στην Γερμανια οταν παει; αραγε αντιδρανε; βασικα δεν ειναι ναζιστικο συμβολο νομιζω. Πρωσικο. Εχει μια βεβαια μιλιταριστικη σημασια (γκουγκλαρισα πριν τα γραψω), αλλα επειδη οτι πιανουν οι αμερικανοι το ευτελιζουν μεσω τις εμπορευματοποιησης νομιζω οτι απλα ειναι κιτς.
1) e4, c5
2) Νf3
οκεικ. αλλα αλλο ρωτναω.
1) e4, c5
2) Νf3
http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Cross
Δεν είναι ναζιστικό όσο και η σβάστικα ήταν σε αρχαίους ελληνικούς αμφορείς και ο χαιρετισμός είναι του Μεταξά, σωστά.
Εγώ τη βρίσκω μπάνικη την κυρία.
![]()
Εντιτ: κατάλαβα, με τα πολλά.
Last edited by rudie; 21-05-2012 at 18:29.
a cry for help, a hint of anaesthesia
καντιρού, ακόμα οικολόγους το ρίχνεις;
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Ο συγκεκριμένος σταυρός δεν απαγορεύεται πουθενά στον κόσμο, αντιθέτως υπάρχει παρόμοιο παράσημο στον γερμανικό στρατό σήμερα. Ποτέ δεν ήταν ναζιστικό σύμβολο από μόνος του, εκτός αν ήταν σε συνδιασμό με τη σβάστικα - που την κολλούσαν παντού, μέχρι και στα πιάτα τους.
Επίσης, δεν φτάνει που είναι ανιστόριτη, η ξανθή κουράδα φοράει και λάθος σταυρό. Είναι μικρολεπτομέρια, αλλά ο γερμανικός (πρωσικός) iron cross έχει ίσιες πλευρές. Αυτής έχει κλίση προς τα έξω, το οποίο είναι αγγλικανικό/ιρλανδέζικο σχέδιο (όταν έχει κλίση προς τα μέσα είναι του τάγματος του Αγίου Ιωάννη).