Page 7 of 199 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast
Results 91 to 105 of 2980

Thread: ΨΟΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

σεξιστής cybernaut's Avatar

Quote Originally Posted by Leech View Post
    είμαι o Leech πάω να ποστάρω κάνα κώλο τώρα.
    Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    Leechάκο λατρεία
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Senior Member

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Να ρωτήσω κάτι και όποιος απαντήσει ας το κάνει σοβαρά.
    Το θέμα της βίας. Όταν βαράμε εμείς νο πρόμπλεμ διότι εμείς είμαστε οι σωστοί και εμείς έχουμε δίκιο διότι οι άλλοι είναι οι έτσι και πρέπει όπου τους βρούμε να τους τσακίζουμε και λοιπά. Βαράμε τον ακροδεξιό τον δημοτικό αστυνόμο όπου τον βρούμε τον κνίτη και λοιπούς. Όταν καίγονται άνθρωποι ζωντανοί στην Μαρφίν (άντε καλά από αναθυμιάσεις) το έκαναν προβοκάτορες και παρακρατικοί, όταν σκοτώνεται ο Αφγανός, πάλι παρακρατικοί. Εν ολίγοις μια καραμπαμπάμ φασιστική νοοτροπία του εγώ έχω πάντα δίκιο και όταν κάτι πάει στραβά δεν ήμουν εγώ.
    Όταν μαχαιρώνουν και ρίχνουν μάπες οι άλλοι, εεεεεεε αυτοί είναι φασίστες και μαχαιροβγάλτες και αν είναι δυνατόν να βαράνε κόσμο κτλ.

Δεν παίρνω θέση όπως μάλλον δεν καταλάβατε, απλά ρε παιδάκι μου να μάθω και εγώ το σκεπτικό μερικών.
    Δώστε.
    Θα προσπαθήσω να εξηγήσω αυτό που λές, καθώς και το λόγο που έφαγε τόσες μούτζες αυτό το πόστ.

Ολο αυτό το σκεπτικό προκύπτει απο κάποιες συνθήκες, στις οποίες βρίσκονται πολύ εύκολα αριστεροί και αναρχικοί, και στις οποίες δε βρίσκονται ιδιέταιρα άνθρωποι που δε πολυασχολούνται ενεργά με τη πολιτική. Η πρώτη ομάδα ανθρώπων, και ειδικά οι αντιφά ανάρχες θεωρούν οτι δρούν απο απόγνωση - σύμφωνα με τη δική μου ερμηνεία έστω. Βρίσκονται σε ένα συναισθηματικό κλίμα όπου ενώ έχουν ξεκάθαρα δίκιο σαυτά που λένε, κανείς δε τους το δίνει, και τους δαιμονοποιεί κιόλας. Το κράτος δε κάνει τίποτα. Όχι μονο δε κάνει τίποτα, αλλά εμμέσως υποστηρίζει τη ΧΑ, το φασισμό, το ρατσισμό και το παρακράτος. Παράλληλα η δράση των φασίστες συνεχίζεται ακάθεκτη, και βέβαια στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων ο πολύς κόσμος δε το μαθαίνει ποτέ. Επρεπε να σπασουν κεφάλια αγανακτισμένων για να καταλάβουν κάποιοι οτι το μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι δεν είναι υπερβολή. Κατατάλλα για τους κακοί κουκουλοφόροι φροντίζεται να το μαθαίνει πρώτο πρώτο. Οπότε τι μένει? Να τους σπάσουμε τα μούτρα, αυτό μένει. Ένα παρόμοιο σκεπτικό δικαιολογεί και παρόμοια συμπεριφορά της αριστεράς, όταν καπελώνει, προπαγανδίζει, φέρενει έξτρα δικό της κόσμο στη γενική συνέλευση για να περάσει το δικό της, και διάφορα άλλα τέτοια μη-δημοκρατικά. Που βέβαια όταν τα κάνουν οι αλλοι -που τα κάνουν- είναι καταδικαστέα.
    Όλο αυτό το κλίμα θεωρώ οτι μπορεί να το πιάσει κάποιος στο περίπου, αν δεί το "Ζ" του Γαβρα.

Τώρα, έφαγες μια σειρά απο μούτζες, και θα φάω και εγώ. Αυτό γίνεται επειδή οι παραπάνω χώροι θεωρούν οτι όταν τους επιτίθεσαι για κάτι τέτοια, εν τέλει ντεφάκτο πέρνεις το μέρος του αντιπάλου. Δεν είναι ανάγκη να το παίρνεις συνειδητά. Δεν έχει σημασία που εσύ λες οτι απλώς ρωτάς.
    Θεωρούν οτι αυτή η στάση εν τέλει ευνοεί τους κακοί.
    Γιατί πιθανοτατά -αυτοί θα θεωρήσουν- δε κάνεις τίποτα (όπως αυτοί) εναντίον των κακοι, αλλα δυσκολεύεις κιόλας τη δράση των καλοί με το να τους κατακρίνεις.
    Επίσης, στο πολιτικό-μιντιακό χώρο, αυτό είναι ενα κλασσικότατο τέχνασμα για να γίνει ύπουλη επίθεση στην αριστερά, και γίνεται τακτικότατα. Κατακρίνουμε την αριστερά για αντιφάσεις και κοκκινοφασισμό, ενώ ταυτόχρονα σιγοντάρεται η ακροδεξιά. Τελευταίο παράδειγμα η εκπομπή θέμου με καιάδα.

Θέλω να πω λοιπόν οτι ένα δίκιο το έχουν, κιας συμπεριφέρονται σαν γαμημένα καθήκια ενίοτε. Η συμπεριφορά τους δεν είναι τόσο παράλογη και ανήθικη όσο φένεται σε κάποιον απέξω, είναι τρομερά πιο σύνθετο. Αλλά ναι, και εσύ ένα δίκιο το έχεις, αν ρωτάς εμένα...!

Senior Member freak brother's Avatar

εγω θεωρω καθυστερημενους και εγκληματιες αυτους που καψαν την μαρφιν , και να παν φυλακη να λιωσουν εκειθε , αλλα τους εχω ενα ελαφρυντικο οτι δεν το καναν επιτηδες οπως και το ιδιο ισχυει για αυτους που σκοτωσαν το παιδακι , ο μογκολοιντ χρυσαυγητης που βαραει με πιστολι τους πακιστανους και τους μαχαιρωνει παντως , σιγουρα δεν το κανε κατα λαθος... λιγο ωμα και απλοικα αλλα αυτο.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member 00i00's Avatar

εσυ θεωρεις καθυστερημενους τους ταδε που δημιουργηθηκαν απο τους ταδε και φτανεις στον μονγκολοιντ...καλη φαση, χαι φαιβ και αυριο για μπυρες και πασοκ με μανια

Senior Member freak brother's Avatar

ναι θεωρω καθυστερημενο καποιον που δεν κατηγορει την πασοκαρα για τα δεινα του αλλα τον ταδε τυχαιο μαυριδερο.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

λεγαμε για τη μη προβολη τους απο τα μμε, οτι βοηθησε στο να παρουν τετοια υψηλα ποσοστα, να ηξερε ρε παιδι μου ο κοσμος τι κουμασια ηταν. (βεβαια μην ξεχναμε οτι η κρατικη tv στην υποχρεωτικη προεκλογικη τους συνεντευξη διαλεξε κυριακη στις 8 το βραδυ ε)
    και απο την αλλη βλεπουμε τωρα, μεσα σε μια βδομαδα την εδραιωση τους ως σελεμπριτυ πολιτικους απο θεοδωρακηδες, θεμους κλπ...

δε διαφωνω (οσο περισσοτερο ελπιζω) οτι θα πεσουν τα ποσοστα τους, αλλα στα μυαλα των 18και κατι ποσο ωραια θα φανταζει πια να εισαι χρυσαυγιτης κουλ γοριλας δηλαδη, οπως στη δικια μου γενια των 18και κατι φανταζε να γινουν ολοι fame story.
    το ψηφισα ΧΑ ποτανα ολα, δηλαδη κουβεντα στο φραπε σαν να ψηφισε να μεινει η Ραλία γιατι να πα να γαμηθει η αλλη το ξεκωλο που δεν εχει φωνη
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

πρεπει να το ποσταρω, εχω αναστατωθει

http://whitewomenfront.blogspot.de/2...itri-devi.html

αυτη: Η Savitri Devi είναι μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες, μυστηριώδεις και πολυσχιδείς φυσιογνωμίες της Πανάριας ιδεολογικής κοινότητας. Ελληνίδα στην καταγωγή από την πλευρά του πατέρα της, Αγγλίδα από τη μητέρα της, μεγαλωμένη στη Γαλλία, και σύζυγος Ινδού βραχμάνου

το αποκορυφωμα:
    Οι άνθρωποι που στέκονται "Ενάντια στο Χρόνο" συνδυάζουν τις αρετές της "Αστραπής" και του "Ήλιου" και είναι οι πραγματικοί ήρωες της Ιστορίας, οι χτίστες και οι υπερασπιστές, που αφιερώνουν τη ζωή τους στην πραγμάτωση μιας νέας βιώσιμης πραγματικότητας πάνω στο πρότυπο του οράματός τους για την Αλήθεια. Είναι αυτοί οι σπάνιοι μύστες, που επιταχύνουν την αναπόφευκτη πτώση, υποσχόμενοι ταυτόχρονα τον ερχομό της Χρυσής Εποχής. Ο κύριος εκπρόσωπος της κατηγορίας αυτής, ο πιο σημαντικός άνθρωπος "Ενάντια στο Χρόνο" είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο Χίτλερ είναι, κατά το ινδουιστικό πρότυπο που χρησιμοποιεί η Devi, ο αβατάρ, ο διάμεσος μεταξύ του θεϊκού και του ανθρώπινου,
    επισης το youtube καναλι του whitewomenfront ειναι μπλοκαρισμενο
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member Shirime's Avatar

Señor Member Art In Haste's Avatar

2:41

και 14 χρονια πριν ειχαμε επιδημιες εξαιτιας λαθρομεταναστων; μαλιστα

αυτη την παρανοια με το "οι ελληνες μεταναστες προσεφεραν οπου πηγαν" δε θα τη χωνεψω ποτε

Δράκος ikonoklast's Avatar

Είπε η ελληνίδα μετανάστρια στη Γερμανία, λολ.

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    ενισταμαι, τα εχω γραψει εγω:
    Η κοινωνιολογική απάντηση που ψάχνει να οριοθετήσει την εργασιακή πραγματικότητα στην ταμπέλα της Generation Y απέχει έτη φωτός απ’ την πολιτικοποίησή της, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η “Γενιά των 700 Ευρώ” χρησίμευσε μόνο για ντοκιμαντέρ και άρθρα εφημερίδων, αριστερών και μη. Συγκεκριμένα, ως καλούπι της, χρησιμοποιήθηκε η εικόνα του άριστου φοιτητή με την υψηλή τεχνική εξειδίκευση που μετακόμιζε σε κάποια σκανδιναβική ή κεντροευρωπαϊκή Σάνγκρι-Λα όπου η οικονομική ανάπτυξη επέτρεπε στην εργασία του να εκτιμηθεί και τα τρένα έρχονταν στην ώρα τους. Αυτό αφορούσε βέβαια κυρίως τα μεσαία στρώματα, με την ευχέρεια να δρομολογήσουν και να υποστηρίξουν την εκπαίδευση και την μετακόμιση (και όχι μετανάστευσή) τους. Η εγχώρια πραγματική “Γενιά των 700 Ευρώ” ουδέποτε είδε 700 ευρώ και ουδέποτε επέλεξε να ονομαστεί έτσι.
    this is radio freedom.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Σωστό. ΒTW το «μετακόμιση vs μετανάστευση» είναι σίγουρα η μεγαλύτερη προσφορά σου στην πολιτική οικονομία, να το λανσάρεις κι άλλο!

nihil pop metamelia3's Avatar

προς υπερασπισιν μου, δεν εχω πιασει ακομα να διαπραγματευτω την πολιτικη οικονομια. λιγο-λιγο και ηδη ανοιγω νεους δρομους~!
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    εξηγησε τι καταλαβες