Spoiler
filika panta e
κάνεις λάθος σχετικά με το μπεβερλυ χίλλς. είχε και εξακολουθεί να έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το fringe της 4ης σεζόν
νομίζω spoilers πλέον δεν χρειάζονται.. τέλειωσε η σεζόν.
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
Ε ξέρω γω, ίσως να μην έχει δεί κάποιος το τέλος ακόμα, για αυτό το βαλα σε σπόιλερ. Δεν γαμιέται όμως.
Μπερνυ, μπορεί να είμαι και άμπαλος και γκαζμας, αλλά όπως το έχουν πάει μέχρι τώρα, εχουν κάνει πολλές ανατροπές.
Στο επεισόδιο του 2035 είδαμε και τον Μπελ μέσα στο κεχριμπάρι, που τάχα μου είχαν μπεί όλοι το 2015. Εμείς πάλι τάχα μου, είμαστε στο 2012, οπότε δεν μπορέις να ξέρεις πότε σκατά έγινε αυτό που έκανε ο Μπελ στην Ολίβια. Μπορεί να ήταν αυτό και τελικά να άλλαξε ήδη όλη η ιστορία πάλι. Μπορεί όμως και να μην ήταν και τελικά να είναι κάτι στο μέλλον. Γιατί το χεις ως τόσο δεδομένο ότι είναι αυτό που είδαμε στο τέλος της σεζόν και όχι κάτι άλλο που θα γίνει στο μέλλον? Σκέψου επίσης ότι ο Μπελ συνεχίζει να υπάρχει, πράγμα που σημαίνει ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί να φτιάξει τον δικό του κόσμο.
Φιλικά πάντα ε
Kill the wise one!
θα γαμούσε παναγίτσες αν μας άφηναν νεκρή την ολίβια και να την έκανε καλά το κορτέξιφαν στην επόμενη σεζόν.
το ότι είναι καλά και είναι και έγγυος δε με απασχολεί καθόλου. αυτό που με απασχολεί είναι πως είναι δυνατόν αυτά τα παιδιά, με τόσα παιδικά τραύματα, πρόβληματα κατά την εφηβία κτλ κτλ κτλ γίνονται μεγαλομπάτσοι στο FBI. εγώ ότι γνωστούς έχω με παρόμοια ή χειρότερα προβλήματα ή θα είναι εν ζωή πρεζάκια ή θα έχουν πεθάνει από την πρέζα.. τι σου είναι οι αμερικάνοι..
ένα τελευταιο.. καλά δε το ξέραμε ότι η ολίβια είναι έγκυος και το είχε πει και στον Πίτερ? ή δε το είχε πει στον Πίτερ και το ξέραμε εμείς.
Πάντως αφού ο Μπίσοπ το 2035 βάζει το μυαλό που του έλειπε λογικά θα του έρθει και αυτουνού η ιδέα να κάνει ένα καινούργιο σύμπαν αφού το σύμπαν θα το έχουν χαλάσει οι μελλοντικοί άνθρωποι οπότε δε θα αξίζει να ζεις εδω.. κατι τετοιο θα σκεφτει..
Οι μελλοντικοί άνθρωποι οι οποίοι μεν δεν νιώθουν, δεν έχουν αισθήματα, δεν τους σηκώνεται παρ όλα αυτά μόλις έρθουν εδώ θέλουν γούστα σε κλαμπάκια μινιμαλιζέ (άδειοι τοίχοι με άσπρο έντονο φως.. πολύ μέλλον.. καραμένο star wars...) με μπίτια, μουνιά, και κόκες.. τι να πεις...
δε παρακολουθώ άλλο... μέχρι εδω.-
o bell eipe exafanizomenos oti oi alloi 8a to metaniwsoun pou akyrwsan to sxedio tou.
ennoei oti ixere pws erxontan oi Aiwnioi kai oso prolabaine i8ele na allaxei tous kosmous.
episis. sto 2035 den zei h olibia.opote 8a pe8anei osonoupw sthn epomenh sezon.osonoupw...
h olivia man pethane mia fora. ara prophecy fullfilled. ok? to an tha xanapethanei , kaneis de mporei na tro apokleisei. in fact ontws mias kai sto mellon den uparxei....
omws pethane
pe tha ne. ara oti eipe o watcher egine. les na milage o watcher gia to deutero thanato ths kai oxi gia ton prwto? autoi prosexoun kai thn paramikrh leptomereia
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
nai ston epomeno kyklo to fringe division 8a megalwsei (apo ta lefta pou uposxe8ikan sto telos sto leuko oiko)
kai 8a antiparate8ei me tous eperxomenous Watchers.
h olivia 8a pe8anei se mia apo aytes tis maxes kai ligo prin katapsyxoun thn upoloiph fringe omada oi watchers.
fusika to mouni o black chief 8a synergazetai me tous watchers apo thn arxh.
mexri kai Aiwnioys toys diabasa..
kala leo.. kapoioi blepoyn diaforetikh seira kai grafoyn edo mesa.
Μπέρνυ, βάλε το μυαλουδάκι σου λίγο να δουλέψει και θα καταλάβεις ότι λες βλακείες.
1) Είμαστε στο 2035 και ο Ουώλτερ λέει "..μετά από αυτό που έκανε στην Ολίβια". Προφανώς δεν εννοεί ότι την χρησιμοποίησε-αχάριστοι άντρες φάση, αλλά ότι της γάμησε το σπιτάκι ο Μπελ. Όχι ότι την σκότωσε ο ίδιος και ω τι εκπληξη αναστήθηκε, αλλά ότι την σκότωσε ο Μπέλ με κάποιον τρόπο.
2)Είμαστε πάλι στο 2035 και η κόρη της Ντάναμ έχει μεγαλώσει και είχε πεί ότι έφυγαν οι γονείς της όταν ήταν 4άρων. Αυτό δεν σημαίνει ότι κράτησε μανιάτικο στον Μπελ "θυμάσαι ρε αρχίδι τότε που πήγες να με χρησιμοποιήσεις", αλλά ότι την σκοτώνει με κάποιον τρόπο, μια και έξω χωρίς ρεσουρέκτιονς και μαλακίες. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που είδαμε τώρα δεν έχει καμία σχέση με το ότι τελικά σκοτώνεται η Ντάναμ.
Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος, πως με κάποιον τρόπο θα καταφέρουν να αλλάξουν την ιστορία, η Ντάναμ τελικά δεν θα πεθάνει, αν και προφανώς απο το 2035 επεισόδιο είχε φανεί πως με κάποιον τρόπο το σχέδιο του Μπελ δεν θα πετύχει αρχικά.
Kill the wise one!
και γω ομολογω οτι μου φανηκε καπως προχειροδουλεια η ολη φαση αλλα σκεφτειτε οτι ειχαν 2 φιναλε γυρισμενα,γιατι περιμεναν μεχρι τελευταια στιγμη την ανανεωση ή κοψιμο.πιθανον το ακυκλοφορητο να ειναι πολυ καλυτερο αλλα και αχρειαστο πλεον.
Last edited by Ethereal; 15-05-2012 at 03:01. Reason: ταηπο
animae se rwtaw to exhs. petrhane h olivia sto teleutaio epeisodeio nai h oxi? euxaristw
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Aν τελειωνε το επεισόδιο όταν πέθανε, θα απάνταγα ναι. Τωρα που τελείωσε και ζεί κανονικά, όχι δεν πέθανε.
Όπως σου είπα και πριν, στο επεισόδιο 2035 είδαμε την κόρη. Αυτό σημαίνει ότι θα ζήσει τουλάχιστον μέχρι να κάνει την κόρη.
Αυτό σημαίνει -πιθανότατα- ότι δεν εννοούσε αυτό ο Ουωλτερ όταν έλεγε ότι δεν μπορεί να συγχρωρίσει τον Μπελ για αυτό που έκανε στην
Ολίβια που απ όσα είδαμε σε εκείνο το επεισόδιο, είναι νεκρη. 1+1 κάνει 2.
Kill the wise one!
ρε πουστη μου σοβαρεψου πια. πεθανε. ασχετα μετα που αναστηθηκε. she was dead. θα ξαναπεθανει λογικα, ολα σε αυτο συνηγορουν.
τι σε κανει εσενα να πιστευεις οτι ο σεπτεμβρης μιλαγε για το επικειμενο δευτερο θανατο της και οχι για τον πρωτο? καθεσαι και αναιρεις τον πρωτο θανατοτης για να μας πεις οτι θα ξαναπεθανει. χαιρω πολυ το ξερουμε οτι πολυ πιθανον ειναι να ξαναπεθανει. ομως τεκνικαλι σπικινγκ, οτι ειπε ο σεπτεμβρης εγινε. θα δεχτεις επιτελους το προφανες? αν οχι απλα σταματαω να συζητω μαζι σου . δε θα βγαλουμε ακρη
ποθτανα ολα
iola 11