Page 60 of 147 FirstFirst ... 1050585960616270110 ... LastLast
Results 886 to 900 of 2198

Thread: My Life Rocks \m/

Senior Member freak brother's Avatar

ξερω γω?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Drumsick ένα έπος
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    εχω και γω κατι ελιες στην Μυτηλινη αμα ψηνετε κανεις να ρθει να τις μαζεψει εθελοντικα ας στειλει ενα p.m. ειναι κοντα στο Πλωμαρι το χωριο και λεγεται Τρυγονας

Spoiler
    fere kana pitsiladi ama pas e
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Senior Member 00i00's Avatar

μια ερωτησις προς drumsick μιας και αν θυμαμαι καλα εχει ξανακανει κατι αναλογο...

διατι ειναι κουλ φασις να ειναι το ολο θεμα εθελοντικο και για 2-3 μηνες και το να γινει δουλεια για ολη την περιοδο ειναι τζιζ κακα?
    φαση νεοχιππησμος και διαλεγομε το μερος κλπ? δηλαδη απο ασφαλες σημειο κανουμε τα κουμαντα μας?

ΠΡΟΣΟΧΗ...πριν φαω βρισιδη να ξεκαθαρισω οτι η ερωτησις μου αφορα το γιατι δεν ακολουθουν μια μονιμοτητα καποιοι απο την στιγμη που γουσταρουν, η εστω κατι περισσοτερο απο μερικους μηνες
    αλλα το ολο θεμα περιοριζετε σε φαση ''αγροτουρισμου''=σκατα

Senior Member atom_smasher's Avatar

εχει πει οτι την ενδιαφερει και για πιο μονιμα, αν θυμαμαι καλα και ειναι στο ψαξιμο. μην την πικαρεις και το μετανιωσει. χρειαζομαστε τσουπρες στα χωρια.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member 00i00's Avatar

το θυμαμαι αυτο και γι'αυτο την ερωταω....να μας πει αν υπαρχει γενικα ρευμα, για τι ειχα διαβασει καπου για τρελα ποσοστα νεαρων που την ψαχνουν...

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Λολ, πας στο χωριό μου.

Στο οποίο δεν έχω πάει ποτέ
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Quote Originally Posted by stevecross View Post
    Σοβαρα τωρα γιατι καποιος θα πηγαινε να μαζεψει ελιες εθελοντικα?
    Γιατι ο πατερας του χρειαζεται βοηθεια πχ. ... Αν θες, μην πας!
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member steve's Avatar

αλλο να θελει ο πατερας σου βοηθεια και αλλο να πας σε μια εθελοντικη οργανωση ξερω γω να δουλευεις ποσες ωρες και να μην παιρνεις και τιποτα σαν ανταλλαγμα... απλα δεν το καταλαβαινω
    ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

καλα αστειευομουν. οπως και ο αλλος φανταζομαι. εγω το καταλαβαινω, αλλα ανοιγεις μεγαλη κουβεντα και πρεπει να την πεσω.
    1) e4, c5
    2) Νf3

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    μια ερωτησις προς drumsick μιας και αν θυμαμαι καλα εχει ξανακανει κατι αναλογο...

διατι ειναι κουλ φασις να ειναι το ολο θεμα εθελοντικο και για 2-3 μηνες και το να γινει δουλεια για ολη την περιοδο ειναι τζιζ κακα?
    φαση νεοχιππησμος και διαλεγομε το μερος κλπ? δηλαδη απο ασφαλες σημειο κανουμε τα κουμαντα μας?

ΠΡΟΣΟΧΗ...πριν φαω βρισιδη να ξεκαθαρισω οτι η ερωτησις μου αφορα το γιατι δεν ακολουθουν μια μονιμοτητα καποιοι απο την στιγμη που γουσταρουν, η εστω κατι περισσοτερο απο μερικους μηνες
    αλλα το ολο θεμα περιοριζετε σε φαση ''αγροτουρισμου''=σκατα
    Aν και είσαι κακοπροαίρετος, θα σου απαντήσω.

Βρίσκομαι σε μια φασή που με ενδιαφέρει να μάθω διάφορα πράγματα. Η λογική του εθελοντισμού είναι πως σου παρέχεται τροφή και στέγη ώστε να μπορέσεις να παρακολουθήσεις διαδικασίες και να διδαχθείς. Η διδασκαλία βέβαια γίνεται με αντάλλαγμα τη δουλειά στα χωράφια, έχοντας όμως δίπλα σου τον όποιο "δάσκαλο" να σου εξηγεί τι κάνεις και γιατί και τι διαφορετικό θα έκανες σε άλλες περιπτώσεις. Η διαφορά αυτού με το να πας να δουλέψεις σεζόν σε κτήματα ή να πας να μαζεύεις φράουλες 5 μήνες, είναι σαφής νομίζω. Φυσικά είναι και λιγότερο το γαμήσι, απ'αυτό που τρώει ένας πακιστανός εργάτης.
    Επιπλέον, εμένα με ενδιαφέρουν πολύ συγκεκριμένες τεχνικές όπως είναι η φυσική καλλιέργεια και η περμακουλτούρα, κι όχι η συμβατική μονοκαλλιέργεια, οι οποίες στην Ελλάδα εξασκούνται και διδάσκονται αυτή τη στιγμή από 2 ανθρώπους κατά βάση, και εξαπλώνονται με αργούς ρυθμούς σε νέες προσπάθειες. Ο ένας απ'αυτούς, ξεκινάει τώρα τη φάση του στο χωριό που είδες, και θέλω να πάω να δουλέψω μαζί του.
    Όσον αφορά τη διάρκεια της φάσης, παιδί της πόλης είμαι ρε μινμιν. Δοκιμάζω. Δεν ξέρω πως θα είναι, δεν ξέρω αν θα την παλέψω και έχω ξαναπεί πως αφενός δε νιώθω έτοιμη να εγκαταλείψω την πόλη οριστικά προς το παρον, αφετέρου δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω με τους δικούς μου όρους (και δε μ'ενδιαφέρει να το κάνω με οποιουσδήποτε όρους). Αν μ'αρέσει εκεί και μου δωθούν ευκαιρίες, ίσως μείνω παραπάνω. Αν όχι, μπορεί να γυρίσω σε δυο βδομάδες.
    Ελπίζω να καλύφθηκες.

Κατα τ'άλλα, καλά σε γαμάει ο αγροτουρισμός.
    Last edited by Drumsick; 14-05-2012 at 16:39.

Señor Member Art In Haste's Avatar

Ξύπνημα χθες το πρωί και με απόλυτη χαλαρότητα περιμένω να πάει μεσημέρι και να βρεθώ με 2 φίλους για να φύγουμε για Σεβίλλη. Παίρνουμε το αμάξι μιας φίλης, που ξεκλειδώνει μόνο από την πόρτα του συνοδηγού αλλά ανοίγει εξωτερικά μόνο από την πόρτα του οδηγού και ξεκινάμε. Μετά από δύο ώρες φτάνουμε Σεβίλλη, παρκάρουμε εύκολα και κάνουμε μια μικρή επίσκεψη στο χώρο του φεστιβάλ που είναι να πάμε αργότερα.

Πίνουμε ένα πρώτο ποτό αραχτοί στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ και ξεκινάμε να βρούμε κάποιο τάπας που να δείχνει τον τελικό τσουλού. Μετά από κανά 2 κύκλους βρίσκουμε ένα στο οποίο μας υπόδεχεται η σερβιτόρα/μπαργούμαν με μια απίστευτη σέξυ φωνή και ένα υπέροχο στήθος όπως θα συμπληρώσει ένας από την παρέα.

Παρακολουθούμε μισή ώρα ταυρομαχίας μέχρι να αξιωθούν να αλλάξουν κανάλι και να βάλουν τον τελικό. Με την έναρξη του αρχίζουν να έρχονται τα φαγητά και ο ιδιοκτήτης αποφασίζει να τα συνοδεύσει με την κιθάρα του και αστεία πλήκτρα δεκαετίας 80. Μετά από τρελό δούλεμα από κάτι πιτσιρικιά αυτό σταματάει και έχουμε ήχο για τον τελικό.

Στο τέλος του 90λέπτου αποχωρούμε γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε στην ώρα μας στο φεστιβάλ. Στα μέσα της διαδρομής παιρνάμε από ένα μπαρ και βλέπουμε την Μπάγερν να κερδίζει πέναλτυ και τον Ρομπέν να το χάνει. Όπως φτάνουμε στην είσοδο του φεστιβάλ ξανασταματάμε αφού μια καντίνα έχει τηλεόραση και δείχνει τον τελικό. Βλέπουμε τα πέναλτυ και την στιγμή που η μπάλα περνάει την γραμμή στο πέναλτυ του Ντρογμπά, γυρνάμε πλάτη και μπαίνουμε στο χώρο του φεστιβάλ. Δευτερόλεπτα μετά ο Iggy πέταγεται στην σκηνή και Raw Power! 70 λεπτά μετά ο Iggy αποχωρεί προσπαθώντας ακόμα να ξεσηκώσει τους προς μεγάλη απογοήτευση βαρετούς Ισπανούς. 65 χρονών έφτασε ο άτιμος.

Κάνουμε μια βόλτα στο χώρο του φεστιβάλ για ένα τελευταίο ποτό και να δούμε γενικά τί παίζει. Μοναστήρι που τώρα είναι κέντρο μοντέρνας τέχνης, 4 σκηνές συνολικά, 2 στο εσωτερικό του μοναστηριού, 2 στους κήπους του.

Κατά τις 2 το πρωί ξεκινάμε για την επιστροφή, η οποία γίνεται χωρίς απρόοπτα με την εξαίρεση της απειλής να αφήσουμε τον ένα στα μέσα της διαδρομής επειδή ρώτησε ποιοί λένε το We Care A Lot. Επόμενη στάση Βαρκελώνη σε κάτι λιγότερο από 2 βδομάδες για το Primavera.

Resident Κύπριος The Donnn's Avatar

Δωρεάν εισητήρια για το advance screening του Men in Black 3 απόψε

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

έκανα τη φορολογική μου δήλωση σε μισή ώρα. πόσο εύκολα είναι όλα όταν ο τζίρος έχει πέσει στο 1/10! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΣΟΚ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΔ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΕ που κάνετε τη ζωή μου ευκολότερη! Μάι λάιφ ροκς!
    Rock or Nothing

I like turtles pixies's Avatar

ποσταρω απο δω:

There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away