Ας με συχωρέσουν τα συντρόφια του ΕΕΚ, αλλά τον έριξα αλλού.
Είναι η πρώτη φορά που δεν είναι τόσο "ιδεολογική " η ψήφος μου.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΚΚΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΛΑΟΣ
ΝΔ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΠΑΣΟΚ
ΣΥΡΙΖΑ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΛΕΥΚΟ
ΑΛΛΟ
ΑΠΟΧΗ
Ας με συχωρέσουν τα συντρόφια του ΕΕΚ, αλλά τον έριξα αλλού.
Είναι η πρώτη φορά που δεν είναι τόσο "ιδεολογική " η ψήφος μου.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
λοιπον, εγω αποφασισα και παω σε λιγο να το ριξω ΣΥΡΙΖΑ που υποθαλπει τους αναρχικους.
this is radio freedom.
Ρίξε ό,τι θες,
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ
ε μα.
this is radio freedom.
Ψήφισα "αποχή" εδώ, αλλά πάω να ψηφίσω. Η Α' Πειραιά θα με ευγνωμονεί. Καλή μας επιτυχία.
Life begins at 45°.
ΟΧΙ! ΜΗΝ ΠΑΣ!
αρχιστε τα πονταρισματα, εγω λεω οτι παει να το ριξει καμμενο
this is radio freedom.
Ε, τι σε μέλλει εσένα, θα συνεργαστεί με την κομματάρα σου.
Οντόπικ: Ο,τιδήποτε πλην ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα υπόλοιπα πολιτικά σαμιαμίδια που λένε ΝΑΙ σε κολονοσκοπήσεις, είναι *καλύτερο* από αυτό που έχουμε τώρα. Εντάξει, καλό θα ήταν να μην το ρίχνουμε σε μαχαιροβγάλτες ρατσιστές αλλά εδώ μέσα δεν κυκλοφορούν και πολλοί.
Προσωπικά δεν κριτικάρω κανέναν για οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Άλλωστε τρέμω στην ιδέα που σε 2 χρόνια θα κοιτάω την τηλεόραση και θα σκέφτομαι "δες ρε μαλάκα τι ψήφισα", που νομίζω δεν θα το αποφύγω με καμία επιλογή οπότε ας επικεντρωθούμε στο σημαντικότερο έργο. Τα Σαμιαμίδια σπίτι τους.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Έφτασα κεγώ μια ανάσα να πάω να το ρίξω σύριζα αλλά τελικά ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΑ.
Όχι τίποτα άλλο ,αλλά θα ντρεπόμουν να κατέβω το βράδυ.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς απ' το να μην ψηφίσει καθόλου κάποιος ή να ψηφίσει κάτι δεξιότερο του ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα να φηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά έχει πλάκα που όταν οι αναρχοαυτόνομοι αποφασίζουν ότι πρέπει να αγνοήσουν την γραμμή της αποχής στις εκάστοτε εκλογές το ρίχνουν πάντα ΣΥΡΙΖΑ.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ο Τσίπρας πρόσφατα βγήκε και είπε ότι δεν θα απορρίψει πιθανή ψήφο στήριξης του Καμμένου, σε αυτό αναφέρεται ο Ford Prefect.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.