Page 224 of 377 FirstFirst ... 124174214222223224225226234274324 ... LastLast
Results 3,346 to 3,360 of 5645

Thread: Fuck My Life : A NEW ERA

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

ακομα μεγαλυτερο φακ μαι λαιφ. παμε να ψηφισουμε. ψηφιζω πρωτος (ανταρσυα σκεπτομενος 90ζ παρτιζ απο πανο και κλαιω απο συγκινηση) και μετα ο φαδερ. τον βλεπω να ξαναβγαινει, να παιρνει νεα ψηφοδελτια και να ξαναμπαινει.
    του λεω μετα, τι εκανες εκει? μου λεει οτι ειχε 2 διαμαντοπουλου και μπερδευτηκε και δεν ειχε βαλει την αννα. τη μεγαλη καριολα που γαμησε τα παντα στην παιδεια, και που με εστειλε κιμωλο για το τιποτα, και και και...
    μου πεσε το σαγονι.
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

να το δωσεις σεναριο στις οικογενειακες ιστοριες
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    ακομα μεγαλυτερο φακ μαι λαιφ. παμε να ψηφισουμε. ψηφιζω πρωτος (ανταρσυα σκεπτομενος 90ζ παρτιζ απο πανο και κλαιω απο συγκινηση) και μετα ο φαδερ. τον βλεπω να ξαναβγαινει, να παιρνει νεα ψηφοδελτια και να ξαναμπαινει.
    του λεω μετα, τι εκανες εκει? μου λεει οτι ειχε 2 διαμαντοπουλου και μπερδευτηκε και δεν ειχε βαλει την αννα. τη μεγαλη καριολα που γαμησε τα παντα στην παιδεια, και που με εστειλε κιμωλο για το τιποτα, και και και...
    μου πεσε το σαγονι.
    Νομιζω οτι ο πατερας σου ή σε δουλευει ή δεν σε πολυγουσταρει...
    1) e4, c5
    2) Νf3

to fuck my life ginetai akoma terastiotero otan suneidhtopoiw oti kanena apo ta parapanw pou leei o atom smasher den isxuei...
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

πρωινο ξυπνημα FML
    ξυπνα μπας στο μπανιο - εχει καει η λαμπα, πας να πλυθεις - διακοπη νερου, πας να κανεις φραπε - χαλασμενο το βζζζζτττττ
    επομενη μου κινηση - κοιταξα να δω αν εχω κωλοχαρτο, ειχα. MLR
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

FML και general offtopic: Τα κουράδια στα ΕΛΤΑ μου στέλνουν τους λογαριασμούς μου ληγμένους! Δίνει η γαμωτράπεζα τον λογαριασμό στα ΕΛΤΑ 26 Απριλίου και μου τον δίνουν σήμερα.... 9 Μαΐου. Ο λογαριασμός όμως έχει λήξει από προχθές! Έχω πόσα χρόνια συναλλαγή με αυτή την τράπεζα και δεν έχω αμελήσει ούτε μία φορά τις υποχρεώσεις μου. Ακριβώς επειδή πρόκειται για μπινεδοτράπεζα και όχι ψιλικατζή, θέλω να έιμαι συνεπέστατος απέναντί τους, όχι να με απαξιώνουν οι ψωλιάγκουρες στα ΕΛΤΑ επειδή βαριούνται να κάνουν διανομή! Γαμώ το Χριστό μου, δεκαπέντε μέρες να φέρουν ένα φάκελο;
    Τέσπα, έχει κανείς εμπειρία; Που να πάω να κάνω την Κανέλλη; Λέω να πάω αύριο στο Κέντρο Διανομής της περιοχής μου - να τους κλάσω τ'αρχίδια αλλά τουλάχιστον να τους τα πω.

Deafening, painstaking, BB King

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by Dr.Gonzo View Post
    Που να πάω να κάνω την Κανέλλη;
    I'll bury you in your god's fucked garden

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Γκονζε χαλαρα...

Εμενα ο λογαριασμος της Forthnet παραδοθηκε στα ΕΛΤΑ στις 9/4 και τον πηρα στα χερια μου...

Spoiler
    ..30 Απριλη. (και στις 30 εληγε, ετσι?)

αλλα γενικα καθυστερω να πληρωσω τον συγκεκριμμενο λογαριασμο, οποτε τι συνεπεια και μαλακιες.
    2+ χρονια μου το κανουνε αυτο και ποτε δεν παρεξηγηθηκα.

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

ειμαι σχεδον 3 βδομαδες στη εταιρια που "προσληφθηκα", δεν εχω υπογραψει ακομα τιποτα και χτες μιλησα με τον λογιστη και μου πε πως θα με βαλει στην προηγουμενη συλλ. συμαβση(που και με την προηγουμενη δεν ξερω ποσα πρεπει να παιρνω). Του αναφερω πως πρεπει να με βαλει σαν βοηθο λογιστη και ξινιζει τη μουρη του. τελος παντων μου λεει αν σε βαλω σαν βοηθο λογιστη θα ειναι παραπανω τα λεφτα και θα πρεπει να το συζητησω με το αφεντικο. μοθνια λογιστες και αφεντικα. Επισης ξυπναω καθε μερα απο τις 6 ενιοτε και 5,30 το πρωι και γυριζω σπιτι στις 11 το βραδυ γιατι εχω μαθηματα τα απογευματα. το τελευταιο φμλ ειναι οτι εχω πληρωσει εξεταστρα στο Goethe για εξετασεις Γερμανικων που πεφτουν τεταρτη 20 Ιουνιου και το αφεντικο προφανως δεν θα με αφησει να λειψω. Αυτα, αν εχει κανεις καποια ιδεα για την προηγουμενη συμβαση εργασιας (πινακα αποδοχων) ας ριξει ινφο για να μη με πιασουν και τελειως μαλακα

Custom User Title ari-m's Avatar

FML και general offtopic: Τα κουράδια στα ΕΛΤΑ μου στέλνουν τους λογαριασμούς μου ληγμένους! .....
    mou xei tyxei kanadyo fores (patra, perioxi ag. sofia) kai piga sto parartima tis perioxis alla ta @@ tous kouniontan
    ... nai to katalavainoume alla exoume elleipsi proswpikou klpklp ...
    pigaine toulaxiston na ksespaseis ....
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

Quote Originally Posted by Impure View Post
    ειμαι σχεδον 3 βδομαδες στη εταιρια που "προσληφθηκα", δεν εχω υπογραψει ακομα τιποτα και χτες μιλησα με τον λογιστη και μου πε πως θα με βαλει στην προηγουμενη συλλ. συμαβση(που και με την προηγουμενη δεν ξερω ποσα πρεπει να παιρνω). Του αναφερω πως πρεπει να με βαλει σαν βοηθο λογιστη και ξινιζει τη μουρη του. τελος παντων μου λεει αν σε βαλω σαν βοηθο λογιστη θα ειναι παραπανω τα λεφτα και θα πρεπει να το συζητησω με το αφεντικο. μοθνια λογιστες και αφεντικα. Επισης ξυπναω καθε μερα απο τις 6 ενιοτε και 5,30 το πρωι και γυριζω σπιτι στις 11 το βραδυ γιατι εχω μαθηματα τα απογευματα. το τελευταιο φμλ ειναι οτι εχω πληρωσει εξεταστρα στο Goethe για εξετασεις Γερμανικων που πεφτουν τεταρτη 20 Ιουνιου και το αφεντικο προφανως δεν θα με αφησει να λειψω. Αυτα, αν εχει κανεις καποια ιδεα για την προηγουμενη συμβαση εργασιας (πινακα αποδοχων) ας ριξει ινφο για να μη με πιασουν και τελειως μαλακα
    sa mikro paidi kaneis. profnws 20 tou mhna tha se piasei gastrenteritida iwsh i tha strampoulixeis podu asxhma kai thn epomenh mera tha skaseisme pseftiko epidesmo kai tha koutsaineis. problem solved
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

Senior Member steve's Avatar

και σιγουρεψου οτι το αφεντικο δεν ειναι ηαριτης
    ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

For Science,You Monster. Ethereal's Avatar

Quote Originally Posted by ari-m View Post
    FML και general offtopic: Τα κουράδια στα ΕΛΤΑ μου στέλνουν τους λογαριασμούς μου ληγμένους! .....
    mou xei tyxei kanadyo fores (patra, perioxi ag. sofia) kai piga sto parartima tis perioxis alla ta @@ tous kouniontan
    ... nai to katalavainoume alla exoume elleipsi proswpikou klpklp ...
    pigaine toulaxiston na ksespaseis ....
    λαμβανω ληγμενους λογαριασμους εδω και 2 χρονια,ισως και περισσοτερο.
    κι οχι μονο.εχουν χαθει/επιστραφει πακετα,μου εχουν φερει απο αλλες γειτονιες δικους μου φακελους και γενικοτερα γινεται ενα μπαχαλο που ειχα την εντυπωση οτι ηταν προβλημα τοπικο.
    επειδη οσες φορες πηγα στα ελτα πηρα αναλογες απαντησεις με αριεμ,imo ξεκινα να πληρωνεις οτι μπορεις μεσω internet και απεφυγε αγορες απο e-shop που αποστελουν τα προιοντα με τα ελτα.εκτος κι αν οι καθυστερησεις αφορουν μονο λογαριασμους οποτε κρατα μονο το πρωτο σκελος.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Επίσης, αν μιλάμε για τακτικούς λογαριασμούς, αν σημειώνεις πότε θα έρθουν, δε χρειάζεται να τους λάβεις ποτέ. Πας στην αντίστοιχη υπηρεσία και σου τον τυπώνουν, τουλάχιστον έτσι γίνεται σε ΟΤΕ και ΔΕΗ.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

πετυχαίνω πριν λίγο πελάτισσα στο δρόμο, για την οποία προ διετίας είχα συντάξει μια τεχνική έκθεση για να χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο, γιατί τα υδραυλικά του γείτονα της είχαν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο σπίτι. τότε είχε δικαιωθεί και η βλάβη επιδιορθώθηκε. σήμερα μου λέει ότι το πρόβλημα έχει επανεμφανιστεί και υπάρχει πάλι αδιαφορία από την άλλη πλευρά. αντί για ασφαλιστικά μέτρα σκέφτεται να πάρει τηλέφωνο στη χρυσή αυγή (!)... δεν ήξερα καν ότι ο γείτονας είναι αλλοδαπός.
    Rock or Nothing