Annie με την βρετανική προφορά. Δε γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση θα τρελαθώ στη μαλακία.
Annie με την βρετανική προφορά. Δε γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση θα τρελαθώ στη μαλακία.
Όλο και ανεβαίνουμε. Τα τελευταία επεισόδια είναι όσο καλύτερο έχει υπάρξει το κομιούνιτι. Αυτό και το Mad Men με κάνουν να ξεχνάω τα υπόλοιπα σκατά της αμερικάνικης τηλεόρασης αυτόν τον καιρό.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Το ξέσπασμα του Troy στο τελευταίο, από τις καλύτερες στιγμές της Κομμιούνας.
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
Επεισοδιαρα το 16, το μονο το οποιο μπορω να χαρακτηρισω ετσι μετα την επιστροφη.
Annie θεε μου. Και Troy εξελισσεται σε αγαπημενο χαρακτηρα στην τριτη σεζον.
Ειχε και σεναριακη εξελιξη, οπως και εξελιξη χαρακτηρων.
O Dean έκανε και το Angelina pose απο τα Oscars![]()
Spoiler
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Spoiler
Τέλος.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Spoiler
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
esteban εισαι τελειως μαλακας.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
σποιλεριάστηκες γιατί είπε για τον σταρμπερνς; γελάω.
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ