*tattou
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Τι εννοεις δεν ειχε κουμπι για τον εκτο οροφο?
ούτε 1ο έχει κ το ισόγειο είναι στον 4ο.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Ο γαμπρός μου θα ψηφίσει Χ.Α.
(εδιτ: να υπενθυμίσω πως η αδερφή μου είναι ΑΛΛΟΔΑΠΗ, τρολολολ)
Last edited by Drumsick; 29-04-2012 at 20:34.
βασικα αυτο ειναι φακ χερ λαιφ αλλα τεσπα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
σε οποιο γαμοσαιτ και να μπω μου βγαζει το γκουγκλ αντγουορκς μπανερ με το χρηστο πρωτοπαπα. αι στο διαλο πια με το σιχαμενο
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
και το ακομα πιο αρρωστο ειναι οτι με το που ποσταρα εδω , στα ιδια σαιτ μου βγαζει τωρα το στεφανο μανο. what the fuck?
ποθτανα ολα
iola 11
εμενα μ εβγαζε ενα μαλακα του πασοκ στο youtube στα δεξια διαφημηση
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
τις προάλλες μπήκα σε ταρίφα ο οποίος στην κουβέντα πάνω μου είπε ότι είναι αλβανός (φαινόταν κι από την προφορά), οκ κουλ πιάσαμε κουβέντα για ζωή στην αλβανία και πως σήμερα τα τίρανα είναι πιο καλά να ζεις απ ό,τι η αθήνα και τέτοια, λίγο πριν κατέβω μου πέταξε το "άντε να διώξουν τους μετανάστες να ξεβρωμίσει η πόλη". wtf.
μου το εχει πει και μενα αλβανος ταξιτζης αυτο.
αλβανοι ελληναραδες αδερφια μας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."