@σαμπρελας: E ρε συ σόρρυ αλλά έβγαζε μάτι
Μου αρέσει σε γενικές γραμμές, αν και δε συμπαθώ και τόσο τη Ρεάλ. Πάντως με εξέπληξε πόσο επιθετική ομάδα την έχει κάνει. Αλλά στη τελική αυτη είναι και η "ταυτότητα" του Μουρίνιου, φτιάχνει ομάδες ανάλογα στη περίπτωση και στο τι έχει. Στην Ίντερ πήρε μεν αυτό που έκανε στη Τσέλσι, αλλά απέβαλε λίγο από αυτό το πορτογαλικό χρώμα που είχε στη Τσέλσι (και είχε φέρει από Πόρτο), και το αντικατέστησε με πιο παραδοσιακό Ιταλικό χαρακτήρα. Όταν πήγε στη Ρεάλ εγώ περίμενα να τη μετατρέψει σε πιο αμυντικογενή ομάδα από όσο έχουμε συνηθίσει, όμως κοίτα εδώ που έχει φτιάξει μια εξαιρετικά επιθετική ομάδα.
Προσωπικά, για εμένα αυτό είναι δείγμα προπόνητη που είναι μια κλάση παραπάνω από άλλους με ταυτότητες. Εκείνοι όπου και να πανε προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτό που ξέρουν, ο άλλος μπορεί να σου φτιάξει ότι θες (σε φάση ότι και καλά τα ξέρει όλα, ή στην ανάγκη θα τα μάθει).
Γενικά δε βασίζεται στις μονάδες όσο στο να κάνουν επί λέξει αυτά που τους ζητάει. Αυτός είναι ο σταρ της ομάδας, θα βρει αδυναμίες, θα αλλάξει το σύστημα και θα σου πει ακριβώς πως να χτυπήσεις. Τώρα που το γράφω μου θυμίζει λίγο εκείνο το βιντεο του ζοτς που έχει σαν voiceover να λέει στους παίχτες ακριβως τι να κάνουν, όσο το βίντεο δείχνει να ακολουθούν κατα γράμμα τις εντολες και να κερδίζουν.
Από εκεί και μετά σε ένα τόσο ομαδικό σύστημα εγώ δεν περιμένω ανάδειξη παιχτών και μπορεί να κάνω και λάθος βρε αδερφέ γιατί δεν έχω δει και όλα τα ματς που γίνονται αλλά βλέπω μικρές και ουσιώδεις αλλαγές. Για παράδειγμα δε θυμάμαι ποτέ τον Ετό να μαρκάρει τόσο καλά όσο στην Ιντερ, δε θυμάμαι ποτέ τον Μιλίτο να είναι τόσο καλός όσο τότε κτλ κτλ.