se kazino mporeis na pas me kapoion pou den einai 21?
se kazino mporeis na pas me kapoion pou den einai 21?
σε Ελληνικό καζίνο όχι.....,αν είσαι βόρειος μπορείς αν δοκιμάσεις σε τίποτα Βουλγάρικα κ Σκοπιανά που δέχονται από 18 κ άνω!
don't break the fucking circle
an pas skopiana, sta sinora tha sou zitithei na ladwseis. dwstous ena paketo tsigara, h ena ximo.
έχω μια εξίσωση,
ξέρω λέει ότι Lδα = 2.2/s^2 και Lp = -0.7/s (όπου s, σεκόντ)
πρέπει να την μεταφέρω στο πεδίο Laplace, οκ αυτό δεν είναι τίποτα, γίνεται έτσι:
το θέμα είναι, όταν θα αντικαταστήσω τα Lδα και Lp, τα σεκόντ θα φύγουν, αφού είναι σε πεδίο Laplace και όχι χρόνου?
(στη δεύτερη εξίσωση τα s ΔΕΝ είναι σεκόντ)
![]()
tt0274518
.
Last edited by supermachoman; 28-04-2012 at 17:02.
tt0274518
ξερει κανεις κανα φτηνο μπιλιαρδαδικο στο κεντρο; το πιο φτηνο που εχω βρει ειναι 7ευρο την ωρα.
this is radio freedom.
Το κοντινότερο στο κέντρο που έχω βρει με κάτω από 7 είναι ζωγράφου και αυτό σε φάση παρακμιακό καφενείο με ένα τραπέζι στο βάθος.
Γενικά ακριβό άθλημα αλλά και υπέρμετρα γαμησερό.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
ντροπη σου, Μεγαλη μερα σημερα...
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Τι να σου πω, μια φορά με κόψανε και αυτή χωρίς λόγο, οπότε λαδώθηκαν μόνοι τους.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Κλασσική περίπτωση. Πάτα τους άμα τους πετύχεις.
καλα εισαι. εχω κοψει το συστηματικα απ'το λυκειο (ειχα γραφτει και σε ενα μπιλιαρδαδικο τοτε που ειχε κατι εκπτωσεις - εως και τζαμπα ωρες - απλα επρεπε να εξαφανιζομαι οταν επεφτε συρμα για μπατσους, ειχε πλακα) και εκτοτε παιζω οποτε κατσει. αλλα παντα το εχω ορεξη, δεν λεω ποτε οχι οταν πεφτει σαν ιδεα.
this is radio freedom.
Αμερικανικο παιζεις?
Και εγω παλια ελιωνα,μονοστεκιες κ τετοια, μετα εκλεισε ενα μεγαλο συνοικειακο εδω περα κ σταματησα.... Ακριβο παντως ναι.
Let The Freak Flag Fly!