χειροτερο ουρμαν λετζεντ στη μουσικη. πριν καν αρχισω να ασχολουμαι με ντραμς, ήξερα οτι οποιος εχει πλαστικο τιπ εινα ιασχετος και αμπαλος. μου το ειχαν πει ο μπαμπης ο σουγιας ο κωστας ο λεπιδης, ο κολλητος μου, χιλιοι 2 αλλοι ντραμερ, και ο δασκαλος μου. 25 χρονια ντραμερ. οποτε ποιος ημουν εγω, να χαλασω την παραδοση?
προσφατα ο δασκαλος μου, εβαλε στο ακουστικο του σετ μικροφωνα και ακουγε απο ακουστικα. ειχε φτιαξει γαμω τους ηχους. και μου λεει ακου αυτο. επαιξε ενα σουινγκ, μια φορα με ξυλινο τιπ μια με πλαστικο. ειδα μεγαλυτερη καθαροτητα στο πλαστικο. το ξυλινο βρωμιζε σε μεγαλες ταχυτητες. ακουγοταν καπως. το συζητησαμε και μου ειπε οτι το ανακαλυψε τυχαια. εγω τουλεγα οτι προτιμω το ξυλινο για τα ροκ μου (προφανως δεν ειχα δοκιμασει πλαστικο, και επισης προφανεστατα δεν ειχα πειστει ακομα), και μου λεει οτι πιθανοτατα να ειναι καλυτερο για τη μουσικη μου.
μη σας τα πρηζω με πολλα πολλα, εσπασα παλι το ξυλινο τιπ (γαμω την γκουμουτσα κουμπωμα της βασης του ραιντ) ε και προφανως λεφτα δε παιζουν. πηγα και πηρα ενα ζευγαρι με πλαστικο τιπ, να εχω για τις προβες, με την ιδεα, στα λαιβ να παιρνω το ξυλινο.
ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ. μιλαμε για ηχαρα. τετοιο πινγκ και καθαροτητα στο ραιντ δεν ειχα ματαξανακουσει. παιδια δεν υπαρχει λεμε. και δεν ηταν μονο θεμα πινγκ. ολα τα πιατα ακουγονταν πολυ πολυ καλυτερα.
οκ αν παιζεις θρας και δε σε νοιαζει να εχεις καλο πινγκ αλλα θες βρωμια και μεγαλο σαστειν, τοτε κατσε στις ξυλινες μπακετες, αλλα πλεον για οτιδηποτε αλλο εγω σας λεω ξεκαθαρα. δοκιμαστε με πλαστικο τιπ.
τετοια καταριψη ουρμπαν λετζεντ δεν ειχα ξανανιωσει. πλεον δε πιστευω τιποτα.
υγ. θα ηθελα πραγματικα να ακουσω τις αποψεις σας ε