Results 1 to 3 of 3

Thread: nylon tip vs wooden tip

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Default nylon tip vs wooden tip

χειροτερο ουρμαν λετζεντ στη μουσικη. πριν καν αρχισω να ασχολουμαι με ντραμς, ήξερα οτι οποιος εχει πλαστικο τιπ εινα ιασχετος και αμπαλος. μου το ειχαν πει ο μπαμπης ο σουγιας ο κωστας ο λεπιδης, ο κολλητος μου, χιλιοι 2 αλλοι ντραμερ, και ο δασκαλος μου. 25 χρονια ντραμερ. οποτε ποιος ημουν εγω, να χαλασω την παραδοση?
    προσφατα ο δασκαλος μου, εβαλε στο ακουστικο του σετ μικροφωνα και ακουγε απο ακουστικα. ειχε φτιαξει γαμω τους ηχους. και μου λεει ακου αυτο. επαιξε ενα σουινγκ, μια φορα με ξυλινο τιπ μια με πλαστικο. ειδα μεγαλυτερη καθαροτητα στο πλαστικο. το ξυλινο βρωμιζε σε μεγαλες ταχυτητες. ακουγοταν καπως. το συζητησαμε και μου ειπε οτι το ανακαλυψε τυχαια. εγω τουλεγα οτι προτιμω το ξυλινο για τα ροκ μου (προφανως δεν ειχα δοκιμασει πλαστικο, και επισης προφανεστατα δεν ειχα πειστει ακομα), και μου λεει οτι πιθανοτατα να ειναι καλυτερο για τη μουσικη μου.

μη σας τα πρηζω με πολλα πολλα, εσπασα παλι το ξυλινο τιπ (γαμω την γκουμουτσα κουμπωμα της βασης του ραιντ) ε και προφανως λεφτα δε παιζουν. πηγα και πηρα ενα ζευγαρι με πλαστικο τιπ, να εχω για τις προβες, με την ιδεα, στα λαιβ να παιρνω το ξυλινο.

ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ. μιλαμε για ηχαρα. τετοιο πινγκ και καθαροτητα στο ραιντ δεν ειχα ματαξανακουσει. παιδια δεν υπαρχει λεμε. και δεν ηταν μονο θεμα πινγκ. ολα τα πιατα ακουγονταν πολυ πολυ καλυτερα.
    οκ αν παιζεις θρας και δε σε νοιαζει να εχεις καλο πινγκ αλλα θες βρωμια και μεγαλο σαστειν, τοτε κατσε στις ξυλινες μπακετες, αλλα πλεον για οτιδηποτε αλλο εγω σας λεω ξεκαθαρα. δοκιμαστε με πλαστικο τιπ.

τετοια καταριψη ουρμπαν λετζεντ δεν ειχα ξανανιωσει. πλεον δε πιστευω τιποτα.

υγ. θα ηθελα πραγματικα να ακουσω τις αποψεις σας ε
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Senior Member steve's Avatar

αφου ελυσες αυτο να αναλυσουμε κατι αλλο.. για πολλες δικασιες φαση ντεθ μετολ 1 μποτα η 2?
    ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

εννοεις 2 κασες με 2 μονα πεταλια ή 1 κασα με διπεταλο? ε νομιζω ευκολα το πρωτο. χωρις να εχω παιξει ομως σε δικασο. απλα αυτο που ξερω ειναι οτι το δερμα στη μια κασα οταν παιζεις πολυ γρηγορα, δε προλαβαινει να ερθει πισω στην αρχικη του θεση. το ξαναβαρας οταν ακομα ειναι παραμορφωμενο, οποτε καλυτερα σε 2 κασες. βεβαια ολα αυτα ειναι αποψεις που εχω ακουσει απο αλλους, που μου κανουν ομως αν το σκεφτω λογικα. δοκιμαζεις και κρινεις για πιο σιγουρα αποτελεσματα. βεβαια ολα αυτα θελουν μπατζετ ετσι? οποτε οι πιο πολλοι βολευομαστε με μια κασα.
    το επισης καλυτερο ειναι οτι στα πεταλια αμα ειναι μονα δεν υπαρχει αξονας οποτε εχουν ακριβως την ιδια αισθηση. ενω με το διπεταλο το αριστερα φαινεται πιο βαρυ, θελει πιο μεγαλη σκληρυνση ελατηριου για να εχει την ιδια επαναφορα με το δεξι πεταλι κτλ κτλ
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.