Spoiler
Spoiler
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης
Μαρσέιγ-Μπάγερν Μονάχου
Μπενφίκα-Τσέλσι
Μίλαν-Μπαρτσελόνα
Πιο ξεφτιλισμένοι από ποτέ![]()
Όταν φτάσεις στο σημείο να συμπαθήσεις τη σιχαμένη Μίλαν, ένα πράγμα μπορεί να ισχύει:
Κάτω η χούντα της Μπαρτσελόνα.
Και οι περήφανοι Καταλανοί στις εξέδρες να φωνάζουν και για τρίτο πέναλτυ, εμετός.
Πλουσιοπάροχος εμετός από την κλαψιάρα, αδικημένη Καταλονία....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ρεσιταλ εμετου στο γηπεδο, στις εξεδρες αλλα πανω απολα στην γραβατα του θαναηλακη.αντε γαμησου πρετεντερη της αθλητικης δημοσιογραφιας
Η νέα μόδα είναι να είσαι αντι-Μπάρτσα;
εγώ πάντα τη συμπαθούσα, αλλά μετά την κόκκινη στον φαν πέρσι πέρσι (no pun intended) αποφάσισα ότι και η καλύτερη ομάδα στον κόσμο πρέπει να τρώει το καυλί πού και πού γιατί δε θα μας το κάνετε και το τσου λου βαρετό ρε πούστηδες.
Eντελώς διεκπαιρεωτικό εξελίσσεται...
Να ελπίζω σε Μπάγερν και Τσέλσυ (και τις δυο δεν τις συμπαθώ).
Υ.γ. παράγινε το κακό με το δίπολο,θυμίζει Αργεντινή/Βραζιλία. Επέλεξα (κυρίως) Ουρουγάη και Αθλέτικ...
Χαιρετίσματα στους hipsters δλδ.
εγώ ποτέ δεν υποστήριξα μπάγερν, αλλά η μπαλίτσα που παίζει μου αρέσει περισσότερο από αυτό το στυλ παιχνιδιού πουν έχουν οι Μπαρτσα / Ρεαλ .
Για την τσιέλση απλά γελάει ο κόσμος![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
αυτοι που ξερουν αντιπαθησανε μπαρτσα οταν σταματησε να χανει απο ραγιοβαγιεκανος και καπως στο τελος να πασχιζει για τσ λ, για δευτερη θεση, για καμμια κουτσονικη στη ρεαλ, ωραιοι καιροι με τιμιο γκουαρντιολα και ενρικε και κλαιφερτ και φιγκο και αρχοντικα τσαπιά τετοια. μετα αρχισανε να κερδανε και τους βαρεθηκαμε, δε γεννηθηκαμε και μπαρτσα, αλλαζουνε οι συμπαθειες. προσωπικα η ταφοπλακα ηταν ο τελικος με αρσεναλ (!!!)
Last edited by _UnHoLy^MaRtYr_; 05-04-2012 at 12:48.