Φίλε ροτεν.
Ξεκινάμε λέγοντας οτι αυτό που λες με τα στοιχεία του πίνακα είναι ακριβώς το αντίθετο. Δείχνουν μέσες άκρες οτι 10% του πληθυσμού κάνει το 50% των αδικημάτων. Κάνε και μια μέθοδο των τριών να δεις πόσο πιο παραβατικοί είναι οι αλλοδαποί.
Τώρα... ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, οτι είναι απάνθρωπο να μη δέχεσαι κάποιον στη χώρα σου, όταν ξέρεις οτι έφυγε από τη δική του για θέμα επιβίωσης. Για το αν φταίνε μόνο αυτοί, ναι μεν φταίει και η μεταναστευτική πολιτική μας, αλλά αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να παρανομεί εις βάρος του συνανθρώπου του, ούτε επίσης υποσχεθήκαμε οτι θα βρουν εδώ τον επίγειο παράδεισο.
Αυτά βέβαια τα λέμε για τους λαθρομετανάστες από Αφγανιστάν, Ιράκ κτλ. Πες μου όπως πώς δικαιολογείς οτι πίσω από ένα καλάσνικωβ βρίσκεται κάποιος από Αλβανία και πίσω από κάθε διάρρηξη βρίσκεται ένας ρωσσονέρο. Για τα χωριά που έχουν ρημάξει οι Βούλγαροι στη Β. Ελλάδα δε το συζητάμε. Για απλή επιβιώση και αυτοί;
Ναι είμαι άδικος φασίστας, σκουπίδι κτλ εγώ τα έχω ξαναακούσει και κακώς που ανοίγω τέτοια συζήτηση. Όταν με το καλό φίλε rottenside παντρευτείς και σε ρωτήσει η καλή σου που θέλετα να πιάσετε σπίτι, να της πεις στη Μάρνη ή στον Άγιο Παντελεήμονα, ή εδώ Θεσσαλονίκη Δενδροπόταμο και Νικόπολη. Και αν σου πει όχι να της πεις οτι είναι σκουπίδι και σκατόψυχη και φασίστρια που δε θέλει να μείνει εκεί και φοβάται τους μετανάστες.