Page 286 of 539 FirstFirst ... 186236276284285286287288296336386 ... LastLast
Results 4,276 to 4,290 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Quote Originally Posted by Aleister View Post
    δεν καταλαβαινω γιατι δεν τους βαζουν σε ενα καραβι να τους στειλουν πισω στη χωρα τους και πρεπει να κατασκευασουν ολοκληρο στρατοπεδο συγκεντρωσης
    επειδή λόγω κρίσης, η Ελλάδα διέκοψε τις σχέσεις με το Μεταναστιστάν (τη χώρα από την οποία ως γνωστόν προέρχονται οι ΣΚΟΥΡΟΙ και στην οποία θα τους ξαναστείλουμε), και επειδή την προηγούμενη φορά που στείλαμε με καράβι κάτι αφγανούς πίσω στη χώρα τους κατέληξαν να κάνουν κρουαζιέρα στον ινδικό

Spoiler

Quote Originally Posted by Aleister View Post
    εμενα πειτε με χαζο

Otaku

Μεχρι στιγμης παντως δεν εχω δει να εχει προτεινει κανεις αλλος μια αλλη λυση. Μονο ειρωνειες και name caling για να το "παιξουμε ωραια και κουλ τυπακια"

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

aleister, καρτα παραμονης για την ελλάδα εχεις; κάτι θυμαμαι να λες οτι δεν εισαι απο εδώ

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Otaku

πως και δεν μου τα χωσες με το φεηκ?

δεν στα εχωσα μια ερωτηση εκανα, πολυ λογική μάλιστα. ποια ειναι η χωρα σου ειπαμε;

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ

Otaku

ειναι αγενεια να ρωτας απο που ειναι ο αλλος

ενω το να τον αντιμετωπιζεις σαν ενα τσουβαλι πατατες δεν ειναι;

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ

Otaku

Ναι, νομιζω οτι εχεις παρερμηνευσει τα λογια μου και συ και οι αλλοι 2 απο πανω. Δεν ειπα "ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΡΙ ΜΠΟΤ ΠΟΥ ΣΑΛΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΓΦΑΝΙΣΤΑΝ".

Ειπα οτι απο τη στιγμη που αποφασισε η γαμιστερη μας κυβερνηση να απομονωσει τους μεταναστες, καλυτερο θα ηταν να τους στειλει στη χωρα τους απ'το να τους βαλει ολους σε ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης.

Senior Member freak brother's Avatar

Επεστράφησαν επιπλέον τριάντα εννέα αλλοδαποί πολίτες, στις χώρες καταγωγής τους, χθες Τετάρτη, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
    Συγκεκριμένα, πρόκειται για είκοσι πέντε πολίτες Μπανγκλαντές, επτά πολίτες Ρουμανίας, τρεις πολίτες Μαρόκου, δύο πολίτες Πολωνίας, έναν πολίτη Αλγερίας και έναν πολίτη Ισπανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.
    wtf? δεν το χα σκεφτει οταν εχασα το αεροπλανο στην Ολλανδια να το παιξω μεταναστης να με γυρισουν τσαμπε
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member rottenside's Avatar

Aleister η μια η αλλη ειναι για σενα ε? ή θα τους εξοντωσουμε στη χωρα μας , ή θα τους στειλουμε πισω να τους εξοντωσουν τα καθεστωτα τους.
    δεν ξερω αν εισαι χαζος ή απλα μικρος σε νιονιο, αλλα σιγουρα εχεις θεματα αντιληψης και ηθικης.

Σε αλλα νεα, ο χρυσοχοιδης μαλλον ειναι αγραμματος κ δεν ξερει να διαβαζει. δε φτανει που δε διαβασε το μνημονιο , προφανως δε διαβαζει κ τα επισημα στοιχεια των μπατσων :

Φασιστες πισω στις τρυπες σας. Και βρειτε αλλη δικαιολογια για την αναβιωση ναζιστικων πρακτικων, αυτη με την αυξηση της εγκληματικοτητας δεν πιανει.
    Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.

aleister γιατι γραφεις και προτεινεις; ποιες ειναι οι γνώσεις σου στο αντικειμενο; τι ανθρωπολογικές και κοινωνιολογικές σπουδές έχεις ακολουθήσει; γιατί νομίζεις οτι η αποψη σου έχει κύρος και πρέπει να την ακούσουμε; εχουμε επιδοθεί ολοι σε έναν αγώνα επίλυσης του μεταναστευτικού ξεχνώντας το βασικότερο, ότι μιλάμε για πραγματικους ανθρώπους, σε πραγματικές συνθήκες, με πραγματικά προβλήματα.
    προσωπικά, οταν νιώθω τα racist αισθητήρια μου να ακονίζονται (που ακονίζονται δυστυχώς καθότι αδυναμος ανθρωπος) προτιμάω να το βουλώνω, γιατι υπερισχύει η λογική η οποία μου επιτάσσει μαλιστα να σκεφτώ πως οι περισσότεροι ''παρανομοι'' μετανάστες εχουν τα ιδια βιολογικά χαρακτηριστικά με εμένα, είναι πιθανοτατα καλύτερα καταρτισμένοι απο εμένα σε ένα φάσμα πεδίων, απλά είναι καπως γκαντέμηδες που δυο καυλωμένοι γαμήθηκαν 1000 κλμ παραπέρα και τους έβγαλαν σε μια επι το πλείστον σκατοκατάσταση.

αναγνωρίζω πως έτσι όπως έχουμε δομήσει τις κοινωνίες μας δεν έχουμε πολλες ρεαλιστικές επιλογές, αλλά ειλικρινά, όχι αλλη διαδικτυακή τρελα.

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ

Senior Member

rottenside για διάβασε καλά τον πίνακα, και πες μου αν το 10% των αλλοδαπών που μένει στην Ελλάδα διαπράττει το 10% των αδικημάτων.
    Για δες ληστείες στην επικράτεια π.χ.
    Last edited by Atropos; 29-03-2012 at 12:58.

Senior Member rottenside's Avatar

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    rottenside για διάβασε καλά τον πίνακα, και πες μου αν το 10% των αλλοδαπών που μένει στην Ελλάδα διαπράττει το 10% των αδικημάτων.
    Για δες ληστείες στην επικράτεια π.χ.
    θεωρεις το ποσοστο αυτο + τα υπολοιπα στοιχεια του πινακα ικανοποιητικα για να ριξεις αποκλειστικες ευθυνες στους αλλοδαπους?
    Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.

Senior Member freak brother's Avatar

αποκλειστικα οχι , για αυξηση επιπεδου 40-50% σιγουρα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

δυστυχώς η στατιστική δεν ειναι υπερ των αλλοδαπών (ούτε υπερ των ημεδαπών βέβαια αλλά ας το προσπεράσουμε). όταν ομως ερμηνευεις αυτά τα νούμερα με τέτοια ψυχρή μαθηματική λογική, είναι σαν να θεωρεις πως οι συνθήκες διαβίωσης για αυτές τις κοινωνικές ομάδες, είναι οι ιδανικές, απλά οι άνθρωποι ειναι επιρρεπεις στο εγκλημα.

δεύτερο και πολύ σημαντικό :

και μονο που γινεται τέτοιος γενικός διαχωρισμος σε αλλοδαπους/ ημεδαπους, δίχως να δούμε καθαρά κριτήρια υπεράσπισης, εθνικότητες και γεωγραφικές περιοχές απλά τσουβαλιάζοντας τους πάντες μαζί, τα συμπεράσματα μας ειναι ανίσχυρα και δεν δίνουν πατημα σε καμμια τεκμηριωμένη στάση πόσο μαλλον σε θεσμοθετημένη απόφαση. δεν μιλάμε να βγουν οι μεγαλύτεροι εγκληματίες πχ. οι πακιστανοι ή οι μαροκινοι και να στοχοποιηθούν άμεσα, αλλά πως και μόνο που δινονται αυτά τα στατιστικά στοιχεία έτσι ελλιπή στην δημοσιότητα, θα έπρεπε να πεταχτεί κάποιος ανθρωπιστικος οργανισμός και να στειλει την ελας στα ευρωπαικα δικαστήρια, ξεκάθαρα πράγματα.

τώρα κάποιοι με αυτήν την φοβερή κριτική ικανότητα, εκαναν δυο διαιρέσεις εναν πολ/σμο και μια πρόσθεση και βρήκαν την λύση. περαστικά

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ