Η. ο ΣΟΥΚΟΣ.
Πολύμπριζος.
Να είσαι καλά καλέ μου φίλε, αλλά δεν είναι για εμένα. Είναι για τον Βασιλάκη, που είναι τεχνικός Η/Υ.
Η. ο ΣΟΥΚΟΣ.
Πολύμπριζος.
Να είσαι καλά καλέ μου φίλε, αλλά δεν είναι για εμένα. Είναι για τον Βασιλάκη, που είναι τεχνικός Η/Υ.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Το πρόβλημα είναι, πως ακόμα και τώρα, για να μπείς στον ΟΤΕ, θέλεις μία βυσματάρα ΝΑ.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Για τον Η δεν ξέρω, παντως εγώ μπήκα χωρίς βύσμα.
Kill the wise one!
Για τον ΟΤΕ μπορεί να και ισχύει/ίσχυε.
Για την OTEplus που είμαστε με τον Η. πάντως, δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα, αν και έχω ακούσει για μέσα.
Έτσι και αλλιώς πάντως, είτε βάλεις είτε δεν βάλεις μέσο, πάλι 300-370 ευρώ θα παίρνεις.
Το "καλό" με την όλη διαδικασία είναι πως τουλάχιστον φάνηκε να ακουλουθούν λίιιιγο πιο "διαφανείς" πρακτικές (τεστ δεξιοτήτων από άλλη εταιρία, συνέντευξη).
edit: Τεχνική υποστήριξη.
Kill the wise one!
Ote απ όσο γνωρίζω καναν προσλήψεις πριν 3 χρόνια και πλέον έχουν παγώσει και μάλλον θα μείνουν για μπόλικο καιρό έτσι.
Ναι Αθήνα.
Πάντως γενικά πρέπει να έπαιξε μέσο σε ορισμένες περιπτώσεις. Πχ μια κοπέλα τώρα, δεν έχει καμία μα καμία επαφή και την έχουν βάλει τεχνική υποστήριξη.
Εσένα που σε βάλανε?
Kill the wise one!
Αν και αυτό που θα πω, είναι στα όρια του "ακουσα ότι" του στρατού:
1) Aπ όσο έμαθα από φίλο φίλης ω φίλε που είναι οτε πάτρα, είχαν μπεί από οτεπλας όταν ακόμα περιμέναμε να μας πάρουν τηλέφωνα για συνεντεύξεις. Δεν ξέρω αν είναι τρου στόρυ.
2) Το ότι είχαν 32 χιλιάρικα βιογραφικά και τελικά επέλεξαν και κάμποσους άσχετους, δεν ξέρω πως να το μεταφράσω ακριβώς. Πχ μια εκπαιδεύτρια μας έλεγε σήμερα για το ότι φίλος της με προυπηρεσία κάμποσο σε call center οτε παλι, δεν τον πήραν καν για το τεστ δεξιοτήτων. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν στούρνος ή δενξερωκαιγωτι, αλλά όταν συγχρόνως βλέπω μέσα άτομα που δεν έχουν καν επαφή με το τι είναι router ξέρω γω, ε με βάζει σε σκέψεις. Στα αρχίδια μου στην τελική βέβαια, σε κουβέντα να βρισκόμαστε.
Kill the wise one!
λεφτα υπαρχουν λοιπον....
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Πήγα για εγχείρηση κήλης στην δεξιά πλευρά πλευρά και πάνω στην επέμβαση βρήκαν ότι έχω και στην αριστερη και έκανα διπλή επέμβαση και Ποναωωωω
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry