ναι αυτο θα μπορουσε να ηταν μια αντιδραση μου. ομως ηδη στο μυαλο μου φανταζομαι πως θα εξελισοταν η κουβεντα. θα αρχιζαν τα κλασικα παπατζιλικια, αλλα θα τους ελεγα αλλα θα μου απαντουσαν και στο τελος θα μου ελεγαν αυτο ειναι αμα σου αρεσει. και θα ακουγαν παναγιες και μπορει να ετρωγαν και τιποτα χειροτερο απο μπινελικι(λεμε τωρα). και επειδη οταν μου πατησεις τον κάλο μπορω να γινω πολυ αρχιδι και μαλακισμενο, δε θελω να φτασω σε αυτο το σημειο. και επισης δε με παιρνει οικονομικα να χασω και αυτα τα λιγα και ξεφτιλισμενα λεφτα που παιρνω. ειμαι εγκλωβισμενος απο δεκαπεντε μεριες.
θα το αφησω λιγο να δω πως θα εξελιχθει. πριν το πασχα δε θα κανω κουβεντα. να παρω και κανα ενσημο παραπανω. μετα τα ξαναζυγιζω τα πραγματα. και αναλογα αντιδρω. απλα ρε πουστη μου ειναι αυτο το γαμημενο συναισθημα που σε πνιγει η αδικια (πολυ λυρισμος επεσε) και θες να τα σπασεις ολα. και σκεψου φετος επειδη ειναι ετσι η φαση, επειδη τα παιδια που εχω ειναι τερμα στουρναρια (εχβ μαθητη γ λυκειου που δεν ηξερε μετατρπες μοναδων και αλλα ακομα χειροτερα) τους εχω ξεστραβωσει, μου εχει βγει ο πατος, και ενα γαμημενο διαλλειμα δεν εχω κανει σε καμια ωρα σε κανενα μαθημα. εχω λιωσει και το ευχαριστω ειναι να μου κανουν αυτο το πραγμα, και τελικα να μαθαινω καιολα αυτα που προειπα. τεσπα σκτα αλλα τι να κανουμε. θα περιμενω λιγο και θα δουμε. και το βασικοτερο επειδη σημερα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, δε ξαναμιλαω γιατι οποτε παιρνω αποφασεις εν θερμω τα κανω ολα σκατα