το πρωτο για την τριβη δεν το καταλαβα. σορυ. (επισης δε σε μουτζωσα εγω ε).
ειμαι ο πιο παλιος γιατι ειμαι εκει 5 χρονια.(με εξαιρεση το χρονο της κιμωλου). ολοι οι αλλοι ειναι νεουδια ρε συ. δεν ειπα οτι θα με διωξουν. ειπα οτι συμπεριφερονται σα να θελουν να με διωξουν. οταν ειμαι αυτος που εχει παρει μονο μειωση και μαλιστα της ταξης του 50 % αν τα βαλεις κατω, ε εσυ τι πιστευεις. ουσιαστικα με τοση μειωση δε τους νοιαζει γιατι ειναι σα να δουλευω τσαμπα για αυτους. ε και αμα φυγω φανταζομαι οτι θα βρουν κανεναν με 5-6 ευρω φουκαριαρη. win win situation για δαυτους λεμε. απλα επειδη ενω γενικα ειχαμε καλες σχεσεις ολα αυτα τα χρονια, τους εχω φερει γενικα απειρους μαθητες στο φροντιστηριο επειδη ημουν γαματος και απ οστομα σε στομα μαθαιναν για μενα και ερχοντουσαν, τελοσπαντων δε συναδει η συμπεριφορα τους με την πριοσφορα μου σε αυτους. οποτε εχω ξενερωσει τη ζωη μου και θελω να τους διαολοστειλω. ελα ομως που χουμε κριση και και και... οπως καιτο οτι το παιδακι που εχω γ λυκειου δε φταιει σε τιποτα να γαμηθει. αν και σκεφτομουν για το σπασιμο να φυγω και να του πω να του κανω μαθημα τσαμπα. ή με μια τιμη του στυλ 5 ευρω η ωρα ετσι απλα για να βγαζω τη βενζινη μου. για να τους τον παρω. τα αρχιδια