Epos einai. Proskunw
Epos einai. Proskunw
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Sobara? Wx, ayto den to h3era...Alh8eia?Originally Posted by jimid
Pantws tou xronou 8a bgaloun ki allo akousa. Eixan poly yliko kai den xwrese se dyo. Opote magkes...
Mille anni passi sunt...
Cool! Keep'em coming!
"Duty is heavier than a mountain, death lighter than a feather"
Bump και inb4 "Θηριον το 2012..."
Περναω φαση Therion μετα απο πολλα χρονια και επιασα ξανα αυτα τα δυο διαμαντακια να τα ακουσω... Το Sirius B ελαφρως καλυτερο κατα τη γνωμη μου, αλλα γενικα τεραστιο comeback για τη μπαντα μετα απο το καλο, αλλα "λιγο" Secret Of The Runes που ακολουθησε την απαραμιλλη δρακοντεια τριλογια (Theli, Vovin, Deggial). Το Lemuria ειναι λιγακι για πιο ιδιαιτερες φασεις.
Απο το Lemuria ξεχωριζω το Uthark Runa, το Three Ships Of Berik, το Quetzalcoatl (απο τα αγαπημενα μου κομματια Therion γενικα), το ομωνυμο Lemuria (εκπληκτικο live), το Abraxas με την εκπληκτικη φωνη του υπερλατρεια Mats Leven και το επικο Feuer Overture: Prometheus Entwesselt με τα καυλωτικα γερμανικα και τη ριφφαρα. Απο το Sirius B το τρελο χιτακι Son Of The Sun με τις φοβερες μελωδιες, The Khlysti Evangelist, Kali Yuga Ι & ΙΙ (ισως το καλυτερο του δισκου), Melek Taus και φυσικα το power metal επος Voyage Of Gurdjieff. Γενικα ομως ουτε ενα filler στους δυο δισκους. Πανακανω review για το υποτιμημενο (απο μενα) Gothic Kabbalah.
ΥΓ. Δεν κανετε κι ενα edit τον τιτλο του τοπικ που ξεκινησε ο rockavlon () ?
Καλα που μου τους θυμισες. ελεγα τι να ακουσω και ανακαλυψα οτι εχω ολη την δισκογραφια σχεδον και πολλα δεν τα χω ακουσει καθολου.
1) e4, c5
2) Νf3
Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει πριν λίγα χρόνια στην Υδρόγειο.