Με αυτό το ποστ τρίτωσε το κακό μέσα σε μια βδομάδα. Δύο ταινίες και ένα ποστ που όλα έχουν να κάνουν με το παρελθόν, με μνήμες, πράγματα που θα θέλαμε να ξαναζήσουμε, λάθος αποφάσεις κτλ κτλ κτλ
Ακόμα ένα άσχετο θρεντ λοιπόν.
Σίγουρα η μηχανή που δυστυχώς ακόμα δεν έχει εμφανιστεί - ή έχει; - και που οι πιο πολλοί θα θέλαμε να πέσει στα χέρια μας. Το πως θα ήταν και τί θα συνέβαινε είναι άλλο μεγάλο θέμα. Γιατί εντάξει, όπως και να το κάνουμε το Επιστροφή στο Μέλλον μας παρουσίασε πολλά και διάφορα. Αλλά αυτή παρουσιάζει τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά. Ουσιαστικά σου δίνει το δικαίωμα να επιστρέψεις στο παρελθόν και να μπορέσεις να ξαναζήσεις μέρος της ζωής σου σε ένα παράλληλο σύμπαν χωρίς να επηρεάζεις την κανονική σου τωρινή ζωή.
Αυτό το σενάριο είναι που με τραβάει εμένα πιο πολύ, γιατί εντάξει όπως και να το κάνουμε γουστάρω αυτό που ζω τώρα, δεν έχω και έχω μετανοιώσει για αρκετά πράγματα, και σίγουρα δε θα θέλα να χάσω πράγματα που έζησα που ίσως να μην τα ζούσα αν έπαιρνα μια άλλη απόφαση για ένα άσχετο θέμα.
Συζητάμε γενικά, σκέψεις, απόψεις ανάμεσα σε παραγγελίες για Βιάγκρα κτλ κτλ