Page 208 of 377 FirstFirst ... 108158198206207208209210218258308 ... LastLast
Results 3,106 to 3,120 of 5645

Thread: Fuck My Life : A NEW ERA

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Quote Originally Posted by regularpaul View Post
    blitz, αν καταλαβα καλα, το ολο σκηνικο εγινε στο υψος των καρφουρ περιπου?
    περναω καθε μερα, εχει πολλους πεζους (με ποδηλατα ή οχι), μικροπωλητες φαναριων/φοιτητες απο το ΤΕΙ κλπ
    Το ατύχημα έγινε 200-300 μέτρα πριν τον Κηφισό, από Αθήνα προς Κορυδαλλό. Έξω από το Μεταγωγών ή ότι είναι εκεί πέρα. Δεν υπάρχει διάβαση, φανάρι ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος να υπάρχει πεζός εκεί πέρα. Σαφώς και προσέχω πάντα, σαφώς και τον είδα, αλλά ο τύπος γύρισε την πλάτη του στην κυκλοφορία, χαζεύοντας τα πουλάκια και άλλαξε εντελώς κατεύθυνση όταν είχα πλησιάσει στα 10 μέτρα... Πίστεψέ με, δε θα ήταν καλή ιδέα να σταματήσω στη μέση της Π. Ράλλη, στην αριστερή λωρίδα. Ναι, ειδικά σαν μοτοσυκλετιστής, πρέπει να είσαι πάντα 2 βήματα μπροστά και ναι, σε κάθε πτώση σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να την είχα προλάβει αν... αν... αν. Αλλά εντάξει, κάποιοι τύποι πρέπει απλά να ψοφήσουν. Δε μου είπε την παραμικρή κουβέντα. Στο νοσοκομείο ήμουν ολομόναχος. Ε θα τον σκίσω. Αυτά.

Φχαριστώ
    Life begins at 45°.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
    Καθυστερημένος ποδηλάτης αποφάσισε να με σκοτώσει σήμερα. Σχεδόν τα κατάφερε. Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο. Της μανούλας του.
    σιδερένιος μπρε

οι ποδηλάτες πλέον στην Αθήνα είναι σαν την μάστιγα με τους σκουτεράκιδες.
    Last edited by KoiliaSamprela; 16-03-2012 at 12:21.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member freak brother's Avatar

γινεται πολεμος στην δουλεια (παιζει να χαμε και νεκρο) , και σημερα λογω ελλειψης προσωπικου με βαλαν για πρωτη φορα στην πρωτη γραμμη !! χαος
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member atom_smasher's Avatar

6 Φ δεν ειναι;
    1) e4, c5
    2) Νf3

nihil pop metamelia3's Avatar

θα τσεπωσω λεφτα με λιγες μερες δουλεια λεει~! μαη λαηφ ροκς θα επρεπε να λεει~!

ελα ομως που ετσι οπως εγιναν σκατα τα πραματα δεν ξερω αν θα παρω 180, 270, 360 ή 450 ευρω και για να τα παρω αυτα δουλευω ασταματητα απο την πεμπτη το πρωι με μοναδικα διαλειμματα ενα τετραωρο υπνο κι ενα διωρο καφε, εχω ελευθερο ενα διωρο αυριο το μεσημερι για υπνο, ισως να καταφερω να βαρεσω ενα οχταωρακι υπνο αυριο το βραδυ και μετα με κοβω για κανα τετραωρο υπνο τη δευτερα το βραδυ και με την προοπτικη αν πανε ολα καλα τριτη απογευμα να εχω ξεμπλεξει. χωρις να ξερω για ποσα λεφτα ακριβως. και στο ενδιαμεσο εχω χασει μια ωραια μαζωξη χθες, ενα σενιο εναλλακτικο παρτακι μιας κοπελας σε σπιτι σημερα, τη συναυλια των guts pie earshot, τη συναυλια των abrasive wheels και χανω τη θεατρικη παρασταση μιας αλλης κοπελας που μιλουσαμε και γαμω την τυχη μου γενικως γιατι απ'τα λεφτα που θα παρω τα 200 τα χρωσταω και ο,τι μεινει παει τσοντα στο ενοικιο που το εχω αργησει αισιως 18 μερες. φμλ; ή να χαιρομαι;
    this is radio freedom.

compos mentis

καημενούλη

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    θα τσεπωσω λεφτα με λιγες μερες δουλεια λεει~! μαη λαηφ ροκς θα επρεπε να λεει~!

ελα ομως που ετσι οπως εγιναν σκατα τα πραματα δεν ξερω αν θα παρω 180, 270, 360 ή 450 ευρω και για να τα παρω αυτα δουλευω ασταματητα απο την πεμπτη το πρωι με μοναδικα διαλειμματα ενα τετραωρο υπνο κι ενα διωρο καφε, εχω ελευθερο ενα διωρο αυριο το μεσημερι για υπνο, ισως να καταφερω να βαρεσω ενα οχταωρακι υπνο αυριο το βραδυ και μετα με κοβω για κανα τετραωρο υπνο τη δευτερα το βραδυ και με την προοπτικη αν πανε ολα καλα τριτη απογευμα να εχω ξεμπλεξει. χωρις να ξερω για ποσα λεφτα ακριβως. και στο ενδιαμεσο εχω χασει μια ωραια μαζωξη χθες, ενα σενιο εναλλακτικο παρτακι μιας κοπελας σε σπιτι σημερα, τη συναυλια των guts pie earshot, τη συναυλια των abrasive wheels και χανω τη θεατρικη παρασταση μιας αλλης κοπελας που μιλουσαμε και γαμω την τυχη μου γενικως γιατι απ'τα λεφτα που θα παρω τα 200 τα χρωσταω και ο,τι μεινει παει τσοντα στο ενοικιο που το εχω αργησει αισιως 18 μερες. φμλ; ή να χαιρομαι;
    Να σκεφτεις πρακτικα εντελως και αν παρεις 450 ή 360 να χαρεις και να σκεφτεις οτι τοσα λεφτα βγαζουν στην Ελλαδα καποιοι με ενα μηνα δουλεια πλεον, και θα τα βγαλεις σε 5 μερες, με ενα ακραιο γαμησι μεν, αλλα σε 5 μερες δε. Αν παρεις λιγοτερα, ειναι οντως FYL, οπως και το οτι δε θα τα χαρεις :/

compos mentis

εν τω μεταξυ αν δε γινομαι αδιακριτη τι δουλεια μπορει να ειναι αυτη

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Είναι μια ώριμη κυρία που ρουφάει ζωή από πιπίνια, απλά θέλει αποκλειστικότητα για 3-5 μέρες, και πληρώνει ανάλογα την ευχαρίστηση.
    Εγώ τον έστειλα εκεί, μιας και δεν με πήρανε λόγω ηλικίας.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

ekana ena comment safto edw pou epiase 113 sto pio kathisterimeno online community kai den to deixnei sta top comments pia......

FUCK MY LIFE

(proof: edw kai ctrl-f - firestorm)

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

παω σημερα στο φροντιστηριο, πετυχαινω κατι αλλους καθηγητες και μου λενε οτι σε αυτους δεν εχουν κοψει τιποτα. δε τους ειπαν τιποτα. ειμαι ο ιο παλιος και οχι απλως ειπαν για μειωση, αλλα μου κοβουν ολο το ικα και θα το βαζω απο την τσεπη τους. τελικα μαλλον για καποιο λογο θελουν να με διωξουν. και ειμαι τοσα χρονια και το σεπτεμβρη με παρακαλουσαν να κατσω.... τι στο διαλο ρε πουστη μου....
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

nihil pop metamelia3's Avatar

"η 7 κινειται στο επιπεδο χωρις τριβη"

οκ, νταξ, πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα σε διωχσουν; επισης οταν λες οτι εισαι ο πιο παλιος, ποσο καιρο εννοεις;
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    "η 7 κινειται στο επιπεδο χωρις τριβη"

οκ, νταξ, πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα σε διωχσουν; επισης οταν λες οτι εισαι ο πιο παλιος, ποσο καιρο εννοεις;
    το πρωτο για την τριβη δεν το καταλαβα. σορυ. (επισης δε σε μουτζωσα εγω ε).
    ειμαι ο πιο παλιος γιατι ειμαι εκει 5 χρονια.(με εξαιρεση το χρονο της κιμωλου). ολοι οι αλλοι ειναι νεουδια ρε συ. δεν ειπα οτι θα με διωξουν. ειπα οτι συμπεριφερονται σα να θελουν να με διωξουν. οταν ειμαι αυτος που εχει παρει μονο μειωση και μαλιστα της ταξης του 50 % αν τα βαλεις κατω, ε εσυ τι πιστευεις. ουσιαστικα με τοση μειωση δε τους νοιαζει γιατι ειναι σα να δουλευω τσαμπα για αυτους. ε και αμα φυγω φανταζομαι οτι θα βρουν κανεναν με 5-6 ευρω φουκαριαρη. win win situation για δαυτους λεμε. απλα επειδη ενω γενικα ειχαμε καλες σχεσεις ολα αυτα τα χρονια, τους εχω φερει γενικα απειρους μαθητες στο φροντιστηριο επειδη ημουν γαματος και απ οστομα σε στομα μαθαιναν για μενα και ερχοντουσαν, τελοσπαντων δε συναδει η συμπεριφορα τους με την πριοσφορα μου σε αυτους. οποτε εχω ξενερωσει τη ζωη μου και θελω να τους διαολοστειλω. ελα ομως που χουμε κριση και και και... οπως καιτο οτι το παιδακι που εχω γ λυκειου δε φταιει σε τιποτα να γαμηθει. αν και σκεφτομουν για το σπασιμο να φυγω και να του πω να του κανω μαθημα τσαμπα. ή με μια τιμη του στυλ 5 ευρω η ωρα ετσι απλα για να βγαζω τη βενζινη μου. για να τους τον παρω. τα αρχιδια
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Senior Member atom_smasher's Avatar

Δεν τους ρωτας πρωτα ποιο το προβλημα και σου φερονται ετσι; και μετα αναλογως, παρε τον μαθητη και τις κορες τους αμα λαχει.
    1) e4, c5
    2) Νf3

ναι αυτο θα μπορουσε να ηταν μια αντιδραση μου. ομως ηδη στο μυαλο μου φανταζομαι πως θα εξελισοταν η κουβεντα. θα αρχιζαν τα κλασικα παπατζιλικια, αλλα θα τους ελεγα αλλα θα μου απαντουσαν και στο τελος θα μου ελεγαν αυτο ειναι αμα σου αρεσει. και θα ακουγαν παναγιες και μπορει να ετρωγαν και τιποτα χειροτερο απο μπινελικι(λεμε τωρα). και επειδη οταν μου πατησεις τον κάλο μπορω να γινω πολυ αρχιδι και μαλακισμενο, δε θελω να φτασω σε αυτο το σημειο. και επισης δε με παιρνει οικονομικα να χασω και αυτα τα λιγα και ξεφτιλισμενα λεφτα που παιρνω. ειμαι εγκλωβισμενος απο δεκαπεντε μεριες.
    θα το αφησω λιγο να δω πως θα εξελιχθει. πριν το πασχα δε θα κανω κουβεντα. να παρω και κανα ενσημο παραπανω. μετα τα ξαναζυγιζω τα πραγματα. και αναλογα αντιδρω. απλα ρε πουστη μου ειναι αυτο το γαμημενο συναισθημα που σε πνιγει η αδικια (πολυ λυρισμος επεσε) και θες να τα σπασεις ολα. και σκεψου φετος επειδη ειναι ετσι η φαση, επειδη τα παιδια που εχω ειναι τερμα στουρναρια (εχβ μαθητη γ λυκειου που δεν ηξερε μετατρπες μοναδων και αλλα ακομα χειροτερα) τους εχω ξεστραβωσει, μου εχει βγει ο πατος, και ενα γαμημενο διαλλειμα δεν εχω κανει σε καμια ωρα σε κανενα μαθημα. εχω λιωσει και το ευχαριστω ειναι να μου κανουν αυτο το πραγμα, και τελικα να μαθαινω καιολα αυτα που προειπα. τεσπα σκτα αλλα τι να κανουμε. θα περιμενω λιγο και θα δουμε. και το βασικοτερο επειδη σημερα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, δε ξαναμιλαω γιατι οποτε παιρνω αποφασεις εν θερμω τα κανω ολα σκατα
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11