Αν τελειώσατε με τον πρώτο αγώνα σας, προχωρήστε στο 2ο κοκ. Δε χρειάζεται να περιμένετε να περάσει η εβδομάδα. Η διορία υπάρχει μόνο για να μην τραβήξει κανά 6μηνο το όλο θέμα.
Αν τελειώσατε με τον πρώτο αγώνα σας, προχωρήστε στο 2ο κοκ. Δε χρειάζεται να περιμένετε να περάσει η εβδομάδα. Η διορία υπάρχει μόνο για να μην τραβήξει κανά 6μηνο το όλο θέμα.
Life begins at 45°.
Αυτο ηταν το 8000ό ποστ σου και το ξοδεψες για να πεις αυτη τη μαλακια?
Το αναφέρεις σαν να μην έχεις δει τα υπόλοιπα 7,999.
Life begins at 45°.
Ατιμάστηκα.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
2-0 στο πρωτο ματσακι με Dythor σχετικα δυσκολα.
Την Τεταρτη το επομενο ματσακι, αφου θελει λιγο να ηρεμησει =)
Κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι πως εχω προβλημα να φτιαξω εγω παιχνιδι. δεν μου το δεχεται. δεν συνδεεται με τον σερβερ. εκλεισα και φαιργουολ και τιποτα. οποτε στο δευτερο παιχνιδι εφτιαξε παλι ο θεος. Ισως στα επομενα παιχνιδια που δεν θα μπορω παλι να φτιαξω εγω να παραχωρησουν την πρωτη κινηση οι αγαπητοι αντιπαλοι μου μιας και κανονικα ετσι θα γινοταν. ευχαριστω.
ωραιο αυτο φιξερ. το λενε στο αμερικα οι ελληνες ή δικο σου;
1) e4, c5
2) Νf3
kala oute pou proseksa oti epaiksa prwtos kai sta 4. mesa an 8es na janapaiksoume ta 2 ektos edras kai na kanw skip go ama paizo protos (tragic, nomiza pws i proti kinisi itan random)...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Καταρχην δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν ειναι ραντομ και κατα δευτερον οχι δεν θελω επαναληψη καθοτι δεν το θεωρω δικαιο. οποτε μενει ως εχει το αποτελεσμα.
μια ατυπη ευκαιρια για ρεβανς ομως θα μου την χαρισεις καποια στιγμη που θα χω ζεσταθει! χεχε
1) e4, c5
2) Νf3
Τι καλά σε γάμησα, ισοπαλία ήρθε.
a cry for help, a hint of anaesthesia
Ε καλά μην το γαμήσουμε κιόλαςP
Λοιπόν, κανονίστε τα ματσάκια σας. Αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική σε 2.5 ώρες, θα πάρετε ακριβώς 0 βαθμούς.
EDIT: Επειδή είναι δύσκολο να βγάλω άκρη όταν κάποιος αγώνας δεν πραγματοποιείται, θα το λήγω ισόπαλο 0-0 και καμία ομάδα δε θα παίρνει βαθμό. Δε θα κάτσω να ψάχνω ποιος μπορούσε και ποιος όχι. Εξάλλου παίζουμε για την πλάκα μας. Αν κάποιοι δε θέλουν να παίξουν, ας το πουν απλά και να μην καταστρέφουν το παιχνίδι για τους υπόλοιπους (*cough* Dythor *cough*). Φχαριστώ.
Last edited by BLiTzER; 17-03-2012 at 11:05.
Life begins at 45°.
fixxxer εμφανισου! Σε αναζητω... (σημερα θα με βολευε για τις επομενες 3-4 ωριτσες αλλιως αυριο αργα το απογευμα. Δεν ξερω και τι ωρες εισαι ξυπνιος)
1) e4, c5
2) Νf3
rudie aurio oti wra 8es, allios mesobdomada mono arga mporw (apo 23:00 ellados kai meta)
Shall I say I was wrong, if I'm right?