Quote Originally Posted by Kasrith View Post
Quote Originally Posted by Parasight View Post
Τελικά κάποιοι δεν τρολάρουν και όντως συγκρίνουν αυτές τις δύο σειρές μεταξύ τους

Εγώ πάντως ψηφίζω Απαράδεκτους.
Όπως προαναφέρθηκε όμως, δεν νομίζω να λέει κανεις ότι είναι καλύτερο το ένα απο το άλλο, αλλα το ότι αρέσει το ένα περισσότερο απο το άλλο. Εμένα προσωπικά, ποιο πολύ μέκαιγε τόσο καιρό (και τώρα που πλισιάζουν και τα δύο ακόμα περισσότερο) να γυρίσει το Community παρα να ξεκινήσει η 2η σεζόν GoT.
Γούστα είναι αυτά, και εννοείται δεν λεω πως το GoT δεν είναι σειράρα. Απλά έχω μια αγάπη στο Community εδω και 3 χρόνια, θα τα σβήσουμε όλα επειδή η HBO βγάζει κάτι (εξίσου γαμάτο αλλα) εντελώς διαφορετικό?

O άλλος ποιο πάνω λέει για το hype και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί. Και έχει δίκαιο, γιατί το Community που απηλείθηκε να ακυρωθεί, οι φανς έπαιξαν τον ρόλο τους για να επιστρέψει, με τα flash mobs, και τα evil time line goatees που στέλνανε στο ΝΒC. Άρα μου φαίνεται και απόλυτα λογικό να έχει γεμίσει ο τόπος fan made trailers, και το NBC να το εκμεταλλεύται αυτό με trailer που δείχνουν ότι είναι το "τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς"...
Η απορία μου βασικά είναι ΓΙΑΤΙ ΤΟ GAME OF THRONES

Κάτι δεν καταλαβαίνω σε αυτόν τον κόσμο.