Quote Originally Posted by Raven Lord View Post

ξέρω επίσης από μπαράκια το αέρινο (στο δρόμο προς καστράκι) και τη ραψωδία στο κέντρο.
Το αέρινο γαμεί το βράδυ τώρα στα κρύα. Αρκετά πιθανό να πετύχετε και κανένα live (εντεχνοφάση όμως, βαριά κανά ροκ). Όσο για ραψωδία, μαζεύει κόσμο κυρίως νεολαία, τώρα που όμως λείπουν οι φοιτητές ο μ.ο. ηλικίας πέφτει κατακόρυφα. Έχει και 2-3 μαγαζιά κλαμπζ γουαναμπί, που μπορείτε να πιείτε κανά ποτό, αλλά πολύ η ίδια φάση σε όλα, οπότε για βραδινές εξόδους αν δεν είστε για κάτι χαλαρό, πηγαίντε τρίκαλα.

επίσης, καστράκι (χωριό 1χλμ από καλαμπάκα) πρέπει να είναι καλά για ψητά κτλ αλλά έχω χρόνια να πάω. κοίτα και τις προτάσεις του τσιμπουκλανο.
Στο καστράκι να φάτε σίγουρα στον ζιώγα - φοβερά ψητά. Καλός είναι και ο βαβίτσας. Τώρα πως θα τα βρείτε αυτά, ρωτήστε και οι καλοκάγαθοι ντόπιοι θα σας πουν.
Για καλαμπάκα, τα τσίπουρα που λες χτυπήστε τα στους διδύμους -στην κεντρική πλατεία της πόλης είναι δίπλα από μια τραπεζα, εμπορική νομίζω. Να πάρετε για μεζέ σίγουρα κολοκυθοκεφτέδες

Για διαμονή, αν και δεν ξέρω πολλά, το edelweiss πρέπει να είναι αρκετά καλό. Μπαίνοντας στην πόλη έχει 4-5 ακόμα μαζεμενα, οπότε οι επιλογές πολλές. Τσέκαρε εδώ: http://www.hotels.gr/gr/north_greece...aka_hotels.asp, όποιο σ'αρέσει ρώτα αν παίζει τίποτα άσκημο.