Το σκινχαουζ δεν ξέρει κανείς πού είναι, αλλιώς θα είχε καεί μέχρι τώρα. Μέσα στην πολή δεν είναι σίγουρα, ακούγεται ότι είναι σε κάποια αποθήκη στο δρόμο προς κάποιο χωριό.
Ξέχασα να αναφέρω στο φαί, άμα είσαι του πιτόγυρου, να δοκιμάσεις "τοστιά".
Το σκινχαουζ δεν ξέρει κανείς πού είναι, αλλιώς θα είχε καεί μέχρι τώρα. Μέσα στην πολή δεν είναι σίγουρα, ακούγεται ότι είναι σε κάποια αποθήκη στο δρόμο προς κάποιο χωριό.
Ξέχασα να αναφέρω στο φαί, άμα είσαι του πιτόγυρου, να δοκιμάσεις "τοστιά".
Στα τρικαλα τετοιο πραγμα;! πεφτω απ τα μετεωρα! Ακολουθηστε τα ξυρισμενα κεφαλια και θα το βρειτε.. σε καμια στανη φανταζομαι. ΞΕφτιλικια...
1) e4, c5
2) Νf3
Τελικά Καλαμπάκα θα μένουμε. Πόση ώρα είναι τα Τρίκαλα από κει;
Επίσης, ξέρετε κανά νορμάλ μέρος να μείνουμε;
Α, πείτε και κανά καλό μέρος για τσίπουρα, γιατί μίλησα με το συνάδελφο στο τηλέφωνο και ακουγόταν κουλ/χαλαρός τύπος.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
με αμάξι 20 λεπτά όλο ευθεία. η καλαμπάκα είναι τουριστικό μέρος με άπειρα ξενοδοχεία, για τα οποία δεν έχω καμμιά ιδέα. στάνταρ έχει και κυριλέ και χαβούζες. ίσως μπορεί να σε βοηθήσει ο αλέξανδρος (ithilmir) ο οποίος έχει μείνει σε κάποια με την μπάντα του 2-3 φορές. αν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του από facebook ή gmail.
ξέρω επίσης από μπαράκια το αέρινο (στο δρόμο προς καστράκι) και τη ραψωδία στο κέντρο.
επίσης, καστράκι (χωριό 1χλμ από καλαμπάκα) πρέπει να είναι καλά για ψητά κτλ αλλά έχω χρόνια να πάω. κοίτα και τις προτάσεις του τσιμπουκλανο.
καλαμπάκα βγαίνω 1-2 φορές το χρόνο βράδυ σε κανα live. γενικά, πηγαίνω μόνο πρωινά για δουλειά οπότε δε γνωρίζω λεπτομέρειες.
τέλος, καλαμπάκα και καστράκι μια δεκάρα το μουνάκι![]()
Rock or Nothing
πρέπει να ξόδεψε πολλές δεκάρες![]()
Rock or Nothing
εχω μεινει εδω κ ηταν κομπλε http://www.hotel-edelweiss.gr/
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Το αέρινο γαμεί το βράδυ τώρα στα κρύα. Αρκετά πιθανό να πετύχετε και κανένα live (εντεχνοφάση όμως, βαριά κανά ροκ). Όσο για ραψωδία, μαζεύει κόσμο κυρίως νεολαία, τώρα που όμως λείπουν οι φοιτητές ο μ.ο. ηλικίας πέφτει κατακόρυφα. Έχει και 2-3 μαγαζιά κλαμπζ γουαναμπί, που μπορείτε να πιείτε κανά ποτό, αλλά πολύ η ίδια φάση σε όλα, οπότε για βραδινές εξόδους αν δεν είστε για κάτι χαλαρό, πηγαίντε τρίκαλα.
Στο καστράκι να φάτε σίγουρα στον ζιώγα - φοβερά ψητά. Καλός είναι και ο βαβίτσας. Τώρα πως θα τα βρείτε αυτά, ρωτήστε και οι καλοκάγαθοι ντόπιοι θα σας πουν.επίσης, καστράκι (χωριό 1χλμ από καλαμπάκα) πρέπει να είναι καλά για ψητά κτλ αλλά έχω χρόνια να πάω. κοίτα και τις προτάσεις του τσιμπουκλανο.
Για καλαμπάκα, τα τσίπουρα που λες χτυπήστε τα στους διδύμους -στην κεντρική πλατεία της πόλης είναι δίπλα από μια τραπεζα, εμπορική νομίζω. Να πάρετε για μεζέ σίγουρα κολοκυθοκεφτέδες
Για διαμονή, αν και δεν ξέρω πολλά, το edelweiss πρέπει να είναι αρκετά καλό. Μπαίνοντας στην πόλη έχει 4-5 ακόμα μαζεμενα, οπότε οι επιλογές πολλές. Τσέκαρε εδώ: http://www.hotels.gr/gr/north_greece...aka_hotels.asp, όποιο σ'αρέσει ρώτα αν παίζει τίποτα άσκημο.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
αν θυμαμαι καλα εντελβαις ειχε μεινει η κοπελα μου και το ειχε βρει αρκετα καλο.
1) e4, c5
2) Νf3
Το ξενοδοχείο;
Εσύ που ήσουν;
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Νομιζω αθηνα, δουλευα. Ειχε παει να δει τα μετεωρα με μια φιλη της.
1) e4, c5
2) Νf3