Είναι λίγο αντιφατικό να μιλάμε για ενστικτώδη αντίδραση, όταν αυτή σχετίζεται με πληκτρολόγιση κειμένου στον υπολογιστή.
Ενστικτώδης αντίδραση, σγχώρα με...
Είναι λίγο αντιφατικό να μιλάμε για ενστικτώδη αντίδραση, όταν αυτή σχετίζεται με πληκτρολόγιση κειμένου στον υπολογιστή.
Ενστικτώδης αντίδραση, σγχώρα με...
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
E αν με θεωρείς σεξιστή ή οτιδήποτε άλλο -ιστή, είσαι χαζούλης ε. Που ξέρω ότι δεν είσαι. Με γνωρίζεις προσωπικά κιόλας.
Ο χρήστης cybernaut έγραψε:
Πόσταραν διάφοροι τις απορίες τους, αφού το θέμα ήταν ήδη ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ, εκθέτοντας πρόσωπα και καταστάσεις, για τα οποία δεν είχα την παραμικρή ιδέα πριν από αυτό το ποστ, οπότε θεώρησα ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ να παραθέσω κι εγώ την απορία μου. Κι επειδή τα προσωπικά του καθενός λίγο με αφορούν, ας μάθουμε, ρε παιδί μου, αν η πίπα αξίζει την ταλαιπωρία!11
Φυσικά, καταλαβαίνεις ότι δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά ούτε για την πίπα, απλά ήθελα να συνεισφέρω σε τούτο το διαμάντι. Σόρρυ, δε θα ξανακάνω "αηδιαστικά" ποστς![]()
Life begins at 45°.
καλά όλα αυτά, εγώ τα στήνω με το ΑΕΞ μου όποτε θέλετε.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Μπλιτσερ, καταλαβαίνω ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τα προσωπικά του καθενός όπως και εσύ καταλαβαίνεις ότι είναι χοντράδα και προσβολή να ρωτάς δημόσια έναν τύπο "καλή η πίπα;" αναφερόμενος, μάλιστα, σε κάποια κοπέλα που πρόκειται να το δει. Αν ήσουν στην θέση της είμαι σίγουρος ότι δε θα εκτιμούσες αυτό το αστειάκι, ούτε εσύ, ούτε ο μπέρνης το δικό του όπως ακριβώς και ο σάιμπερνοτ δε θα εκτιμούσε να τον εκθέτουν με αυτόν τον τρόπο δημόσια. Αλλά, όχι, εμείς είμαστε οι στρέιτ άντρες οπότε σε μας έλαχε ο κλήρος να γαμάμε και όχι να γαμιόμαστε, να μας παίρνουνε πίπες και όχι να τις παίρνουμε και αμα λάχει να κάνουμε και κάνα καλαμπουράκι για τις καριόλες.
Αλλά, ντάξει, αμάξια, μηχανές και μουνιά, δικέ μου. Και αρχαία ελλάδα.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
πως γνωρισε η μενου τον σάιμπερνοτ?
Spoiler
τι νουμερο θα εδινε ο Μπέρνι στη μενου αν επαιζε ΦΑΣΗ?
Spoiler
..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...
http://justaburn.blogspot.gr/
http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
https://www.facebook.com/1000modsFanClub
σάλτα και γαμήσου ρε, παρακολουθώ τα ποστ σου τον τελευταίο καιρό και όλο κράζεις κάποιον, αναμάρτητε μεσία έχεις στοχοποιοήσει κάθε γιούζερ που δεν ανταποκρίνεται στα πολιτικά/πολιτισμικά σου στάνταρ και χώνεις σε κάθε εύκολο στόχο.
έγινες διανοούμενος και έπιασες τον παπά από τα αρχίδια καημένε.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Τολμάς να βάλεις στο στόμα σου την αρχαία ελλάδα;
γενικά μέχρι εκεί είμαστε, κι η Κωνσταντίνα πολλή μας πέφτει
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Ασημούλη, πάρε το μηδέν.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
τι κάνουμε? όλα καλά?
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Lolwat?! Αν βγω και πω δημοσίως ότι γάμησα κάποια από το φόρουμ και αυτό και το άλλο, επόμενο είναι κάποιος να αναφερθεί στο γεγονός με "προσβλητικό" (κατ'εσάς) τρόπο. Δεν είμαστε κολλητάρια όλοι εδώ μέσα, το γαμημένο ΕΡ είναι. Δε θα έχω πολύ δίκιο αν τον κατηγορήσω γι'αυτό ε?
Life begins at 45°.
ανακεφαλαίωση τελευταίων σελίδων
ΦΙΞΞΕΡ vs Κάρχαρτ
μπλίτζερ vs ουμπου
μπλίτζερ vs σαημπερΝΟΤ
ασημούλης vs ουμπου
και ΦΑΗΡΣΤΟΡΜ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! ΣΤΗΡΙΖΩ.
Yesterday 19:59 <12 stars circle your brow> ενδιαφερεται κανεις να γευτει ξανα το παλιο καλο χεμο;
Yesterday 20:12 <mourning apocalypse> το πουλάς?
Σ.Ο. κόφ' τον λίτης
Last edited by rat_poison; 02-03-2012 at 17:53.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;