ω μον ντιε, ελπιζω οχι
ω μον ντιε, ελπιζω οχι
this is radio freedom.
καλκι δε σου απαντω. απλα σε πινκαρα. τα υπολοιπα εννοουνται
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Θα κάνεις λοιπόν ένα εκτενές ποστ που θα αραδιάσεις τους λόγους για τους οποίους με θεωρείς "human trash";
ναι, που λες, ακου να δεις τι παιζει
this is radio freedom.
Πάρε τώρα και τον άλλο το μαλάκα. Ρε, δε κάνω κόμμα. Χέστηκα και για σας και για τον κάλκι.
ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΕΣΑΙ???????
this is radio freedom.
Δώσε μου λίγο χρόνο.
Εγώ γουστάρω Phoebus γιατί γουστάρω τη δημοκρατία και η δημοκρατία γουστάρει και τους εχθρούς της. Ο BibleBlackBird όμως είναι γνωστό φασιστάκι, και αν δε σπάσεις το αυγό του φιδιού πριν ξεμυτίσει δεν πας πουθενά.
Εκπροσωπείς τη δημοκρατία και εγώ τον εχθρό της;
Γενικά όμως Κάλκη και Κάρχαρτ, ώρες ώρες μου δίνετε την εντύπωση ότι νοσταλγείτε πολύ το ER του 2005, αυτό στο οποίο θα λέγατε την αληθινά βαριά και σκατόψυχη καφρίλα για έναν άνθρωπο που, είτε βάσιμη είτε όχι, μοναδικό σκοπό έχει τη διέγερση. Λοιπόν δεν ξέρω αν ο λόγος σας παρέμεινε έτσι από παλιά και συνηθίζετε να μιλάτε με τέτοιους μηδενισμούς (human trash, αναπνέεις τον αέρα μας κλπ) ή όντως είστε έως και σήμερα ΤΟΣΟ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ, αλλά εγώ προσωπικά με κάτι τέτοια ΓΕΛΑΩ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ και σκέφτομαι τα χρόνια που πέρασαν, αν εσείς τα σκέφτεστε καθόλου κλπ.
Και ναι, όχι, δε σας βρίζω, μη σκάσει κανείς να μου πει καμιά μαλακία, μιλάω παντελώς καλοπροαίρετα, αυτά από μένα καληνύχτα.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Δυο μερες λειπεις και γινεται της καριολας. Καλυτερα, διαβαζοντας τα ολα μαζεμενα ενιωσα οπως τοτε που εβλεπα Lost ή Dexter σε εξαδες τα επεισοδια. Μλκ εγω ρωτησα τι εννοουμε οταν λεμε "να τελειωνουμε με ΟΛΑ" αλλα δεν περιμενα οτι θα παρω απαντηση!!! Ξεκαθαριασμα λογαριασμων το θρεντ.
Kalki vs Atropos
Kalki vs Phoebus
Kalki vs BibleBlackBird
cybernaut vs 00i00
cybernaut vs menumission
burnin vs carheart
regularpaul vs Phoebus
Dythor vs κακογουστιας
saloth sar vs cybernaut
saloth sar vs regularpaul
cybernaut vs Phoebus
Παιζει να ειναι το θρεντ με τα περισσοτερα flames στην ιστορια ε.
Dythor, αντε γαμησου μωρε αρχιδι γαμημενο, στο διαολο καριολη
ΥΓ. Και τωρα προσεξα οτι δεν υπαρχει στη λιστα ουτε κατωριμος, ουτε Η. Αν ειναι δυνατον.
Last edited by FIXXXER; 02-03-2012 at 08:09.