Page 271 of 539 FirstFirst ... 171221261269270271272273281321371 ... LastLast
Results 4,051 to 4,065 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Senior Member

Quote Originally Posted by Aleister View Post
    τι πας να βγαλεις ακρη με τον καθε αριστοπεριεργο ρε φρηκμπρο
    μα δεν υπαρχει καποιο λαθος για να παραδεχτεις.

μια χαρα ισχυει ο,τι ειπες. θα σου εδινα και παραδειγματα αλλα δεν γουσταρω να κατονομαζω ατομα που πηραν πτυχιο ετσι. ποσο μαλλον σε ενα forum.
    οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια

απο τους 15 που λενε ετσι, αντε οι 5 σου λεω εγω δεν θα λενε την αληθεια? στην Ελλαδα ειμαστε, οι μισες δουλειες ετσι γινονται εδω περα...
    Ξερνάω. Δες εδώ κάτι τυπάκια που μαζέψαμε. Σε λίγο θα διαβάσουμε και για τον "κλασικό τον μαλάκα τον έλληνα".

Aleister, τηλεόραση έχω, αν θέλω να ακούσω τέτοιες μαλακίες μπορώ και να την ανοίξω κιόλας, δοκίμασε αυτό και σε ευχαριστούμε για όλα τα ψάρια.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Otaku

Ποτε ειπαν στην τηλεοραση αυτα που εγραψα εγω πιο πανω? με συγχωρεις αλλα εχω να την ανοιξω γυρω στα 5 χρονια περιπου.

Τωρα το οτι καποιες αποψεις ειναι χιλιοειπωμενες η ακουγονται αρκετα δεν σημαινει οτι ειναι και λαθος ε. Το ξερω πως θες να πας κοντρα στους αλλους και να κανεις τον δικηγορο του διαβολου γιατι εισαι ενα κακομαθημενο αντδραστικο παλιοπαιδο αλλα ορισμενα πραγματα ειναι οντως ετσι, και δεν προκειτα να αλλαξουν επειδη εσυ και οι φιλοι σου δεν τα πιστευετε!

Τελος, σταματα να στελνεις κοσμο στο ροκιν, εχει παλιωσει το αστειο πλεον. Δεν ειμαστε /sp/ εδω η οποιο αλλο board παρακολουθεις αυτο τον καιρο.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

αλειστερ εισαι η βλακας η 12χρονο.μπορει να εχεις να ανοιξεις την τιβι σου 5 χρονια οπως λες αλλα αυτα που διαβαζω στα ποστς σου δε διαφερουν σε τιποτα απο τη γραμμη του πρετεντερη, τις αναρτησεις στο τροκτικο-τρομακτικο και στα γκρουπ των φυτων στο φεησμπουκ.
    σταματα να παριστανεις τον ξερολα για ενα χωρο που ουτε απεξω εχεις περασει (εκτος αν θεωρεις πολυτεχνεια και το τει κοζανης οπως ο Η) γιατι για να παρεις πτυχιο πρεπει να σου γινει η κωλοτρυπιδα κατοσταρικο(απο τα παλια, τοτε με τις δραχμες) ειτε εισαι πασοκος ειτε δεξιος.ξερεις?-παιρνας το μαθημα.δεν ξερεις?-παιρνεις τ'αρχιδια σου.απλα πραγματα.οι ρεμουλες γινονται στα μεταπτυχιακα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

re τι εχανα σημερα ολη μερα με το αλλο το κωλοτοπικ. να ποσταρω μια μηχανη?

οποιος δε κατανοει αυτα που λεει ο φρικ δεν εχει περασει σε πανεπιστημιο-πολυτεχνειο. ή ζει στον κοσμο του.

ειχα γραψει κιαλλα αλλα τα εσβησα. δεν εχει νοημα να εξηγεις αυτα που ολοι ξερουν, αμα εχουν σπουδασει...
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Σταματήστε να κάνετε ηλίθιες γενικεύσεις, «το πολυτεχνείο είναι έτσι», «οι σχολές είναι έτσι», «η ελλαδάρα είναι έτσι», «αμα δεν έχεις κάνει αυτό δε ξέρεις» κλπ. Εσύ διαλέγεις πως θα κάνεις ό,τι κάνεις και ποιός είσαι, τ.ε. Cpt. Obvious. Έχω δει αρχισυνδικαλιστές αρχιδογλείφτες δαπίτες και πασπίτες να παλεύουν 15 χρόνια να πάρουν πτυχίο, έχω δει και τύπους που ΔΕΝ έχουν ιδέα αλλά έκαναν τα κουμάντα και το πήραν στα 5 χρόνια (και ΦΥΣΙΚΑ μπορεί να παίζει ρόλο και το γλείψιμο και το κομματικό κοννέ σε αυτό), έχω δει και ανθρώπους άξιους που το πήραν με το σπαθί τους κι ας τους έγινε η σούφρα να, γιατί το νιώθουν. Και χαίρω πολύ, λες και είναι τα πολυτεχνεία και τα πανεπιστήμια (και τα ελληνικά και όλα) το απόλυτο άνδρο της ρεμούλας απο τη μια ή το σύμβολο της ακαδημαϊκής καθαρότητας απο την άλλη. Get over it.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    έχω δει και τύπους που ΔΕΝ έχουν ιδέα αλλά έκαναν τα κουμάντα και το πήραν στα 5 χρόνια
    Τα λες παρα πολυ ομορφα και σε πινκαρα επωνυμα. Αυτο το "μπορει" τι το ηθελες, σε 5 χρονια αν δεν εχεις ιδεα δεν παιρνεις πτυχιο απο πολυτεχνειο χωρις τα "κομματικοτετοια" για κανενα λογο. Εδω σκιζεσαι (οχι εγω, αλλοι) και παλι δεν το παιρνεις στα 5.
    Last edited by FIXXXER; 02-03-2012 at 06:55.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    σε 5 χρονια δεν παιρνεις πτυχιο απο πολυτεχνειο χωρις τα "κομματικοτετοια" για κανενα λογο. Εδω σκιζεσαι (οχι εγω, αλλοι) και παλι δεν το παιρνεις στα 5.
    εγώ στα 5 το πήρα ρε θείο και χωρίς "κομματικοτέτοια" αλλά νταξ το γαμήσαμε το θρεντ.
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Συγγνωμη, ξεχασα να αναφερω το edit που εκανα, εκει ηταν το προβλημα μου. Εσυ προφανως θα διαβαζες/σκιζοσουν/εστω ασχολιοσουν αρκετα.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

σε άλλα νέα:
    παραδόθηκε ο τύπος που κρατούσε ομήρους στην Κομοτηνή δύο στελέχη της εταιρείας που πριν λίγο καιρό τον είχε απολύσει. Έλεγε ότι του χρωστάνε κάπου €30.000.
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

αντιπαθΗς Γκουλαγκ's Avatar

Έχω δει αρχισυνδικαλιστές αρχιδογλείφτες δαπίτες και πασπίτες να παλεύουν 15 χρόνια να πάρουν πτυχίο
    Έλα τώρα, το ξέρουμε όλοι πως ειδικά οι αρχι-παραταξιακοί κάθονται (-στε) παραπάνω χρόνια για να περνάει σωστά η γραμμή. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα pls.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by Γκουλαγκ View Post
    Έχω δει αρχισυνδικαλιστές αρχιδογλείφτες δαπίτες και πασπίτες να παλεύουν 15 χρόνια να πάρουν πτυχίο
    Έλα τώρα, το ξέρουμε όλοι πως ειδικά οι αρχι-παραταξιακοί κάθονται (-στε) παραπάνω χρόνια για να περνάει σωστά η γραμμή. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα pls.
    τρου ντατ

μη σου πω ότι έχω δει συμπεριφορές να λένε κουβέντες τα συντρόφια πίσω απ' την πλάτη ανθρώπου που παίρνει πτυχίο και αφήνει το σχήμα έτσι μόνο κι αβοήθητο.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

The Patient H.'s Avatar

Πινκ κι από μένα στον ικόνοκλαστ. Γενικεύετε επικίνδυνα.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

sinGing drinkinG vosinakis's Avatar

ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ

http://imf-fuck-off.blogspot.com/2012/03/blog-post.html
    ~ sniffing glue ~

Δράκος ikonoklast's Avatar

Σε λένε στ' αλήθεια Βοσινάκη; Κι έλεγα πόσο άχρηστο blog, πόσο γαμιστερό νικνεημ... Κρίμα.

Η μάχη του Συντάγματος είναι το πρώτο βιβλίο του Δήμου Βοσινάκη. Κυκλοφόρησε στις αρχές Φεβρουαρίου του 2012 – την ίδια περίοδο που ανακοινώθηκαν νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Είναι μία απόπειρα καταγραφής της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα μετά τον ερχομό του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου, ενώ ταυτόχρονα δίνει έμφαση στην αντίδραση του κόσμου, έτσι όπως εκφράστηκε μαζικά με το κίνημα των «αγανακτισμένων» και την απίστευτη αστυνομική επέμβαση στην πλατεία Συντάγματοςστις 28-29 Ιουνίου του 2011. Επιπλέον, γίνεται αναφορά και στους θεσμούς που έφτασαν την Ελλάδα σε αυτά τα τραγικά επίπεδα.

Ο συγγραφέας, όπως και το βιβλίο, κρίνει τα γεγονότα από την οπτική γωνία του αγωνιζόμενου λαού, ο οποίος αποφάσισε να αντισταθεί με κάθε δυνατό τρόπο για να μην περάσουν τα νέα εξουθενωτικά μέτρα. Μέτρα που υπαγορεύονται από το ΔΝΤ και εφαρμόζονται από τις ελληνικές μαριονέτες του και έχουν σαν στόχο να προκαλέσουν μεγάλη ύφεση στην ήδη παραπαίουσα οικονομία και να φτωχοποιήσουν μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού.

Ο πρόλογος του βιβλίου είναι γραμμένος από τον Μάκη Παπαδημητράτο (σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός σε κάποιες από τις πιο πρωτοποριακές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού σινεμά), ο οποίος, εκτός των άλλων, αφιερώνει πολύ χρόνο για την ανάπτυξη και τη διάδοση της άμεσης δημοκρατίας.
    Αυτό; Καλό; Πόσο πάει το μαλλί; Ο παπαδημητράτος κάνει λογοπαίγνια με το «Κλέφτες»; Είσαι παοκάρα; Ήσουν πασοκάρα; Discuss.

δήθεν asimoulis's Avatar

Πολιτικό Βαρόμετρο

τίποτα περίεργο, τίποτα καινούριο, η ντόρα εκτός βουλής, έχει μείνει λίγη αξιοπρέπεια
    Last edited by asimoulis; 04-03-2012 at 01:42.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".