Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 89

Thread: αυτοκίνηση

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    An exeis hayabusha turbo kserw gw, alla re sy den einai kan to nohma auto.. ti sygrinoume, mhla portokalia, apla pramata.
    to mhxanaki den stribei se ena gyro tsekare poso pio grhgoro einai ena F1 apo ena moto gp, pws to pernas ston enan troxo ?
    +60 kiolas !! ena ferrari enzo exei telikes 340, k mporei na xei k mia gomena dipla na tou pairnei pipes, to OPOIDHPOTE mhxanaki einai periorismeno apo dynameis ths fyshs, aerodynamikh, akalyptous troxous, anabath ephreazomeno poly perisotero apo anemous klp klp/ to autokinhto exei epipedo patwma, sxediasmeno gia na prokalei arnhtikh antwsh, wste na phgainei panta epigeia.. k 4 troxous !! yperbolika anwterh prosfysh
    Ρε γνωριζόμαστε εμείς? Κάτι μου λέει το νικ τώρα.

Θα σου απαντήσω και σε αυτό γιατί δεν το είδα πριν ή έκανες έντιτ.

Η F1 δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτοκίνητο, εκτός από τους 4 τροχούς. Το είπα πριν. Αν θες να στο αναλύσω, αλλά αν γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται, μάλλον καταλαβαίνεις.

Μια Enzo των ούτε-εγώ-ξέρω-πόσων χιλιάδων ευρώ φτάνει τα 340, τα οποία φτάνει ένα οποιοδήποτε κοινό γιαπωνέζικο SS των 15,000ε με μόντες των 2,000ε. Στον διπλάσιο χρόνο.

Και τα μηχανάκια έχουν σωστή αεροδυναμική και ότι άλλο αναφέρεις. Όχι όλα. Αυτά που προορίζονται για 260+. Επίσης έχουν αναλογία κιλών ανά ίππο, την οποία τα αυτοκίνητα που οδηγείς ούτε καν ονειρεύονται. Για να την υπερνικήσεις, θες 700+ άλογα σε 4τροχο. Και πάλι, από στάση, μόνο ουρά θα βλέπεις. Μετά από όλα αυτά, πάρε το αυτοκίνητο των 800 αλόγων σου και άντε στρίψε Αττική με 270. Έλα πες μου πως ήταν η εμπειρία Η πρόσφυση που προσφέρουν οι 4 τροχοί είναι όντως μεγάλο πλεονέκτημα, σε δρόμους χαμηλής πρόσφυσης. Δώσε καλή πρόσφυση σε μηχανάκι και δε θα το ξαναδείς ποτέ. Μπορούν να στρίβουν άμεσα με πολύ υψηλότερες ταχύτητες.

Φτάσαμε να μιλάμε για άλογα και τελικές και λοιπά τραγικά, κατά τη γνώμη μου, πράγματα. Αυτό που ήθελα να τονίσω από την αρχή είναι ότι η οδήγηση μοτοσυκλέτας θέλει πολύ μεγαλύτερα αρχίδια και ικανότητες. Απλά. Όλα τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα.
    Life begins at 45°.

Senior Member 00i00's Avatar

βπλιτσερ το αυτο που σε ποσταρα ειναι το τρακτερι της κολασεως...ειναι αυτο που θα το βαλεις σε χωματοδρομο που εχει υποστει βροχοπτωσις 7 ημερων και το βουνο θα εχει κατεβασει ενα εβερεστ απο πετρες κι αυτο θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ με εψωφρενικη ανεσις

το πεντεμιση καλο ειναι δε λεω αλλα αμα το βαλεις στο βουνο θα σπασει στα δυο...στο αυτο που οδηγας εσυ πως θα σε φαινοταν να πει καποιος για κανα RD?
    περι παπακιων κλπ δεν ασχολουμε....απο ποτε συγκρινομε πιστας/δρομου με οφφ?

για το εαν ειμαι ασχετος με την αυτοκινηση που λεει ο τυπος...ναι ειμαι
    δεν εχω καν διπλωμα οδηγησης Ferrari
    απλα μεχρι τωρα (35 ετων) εχω καβαλησει καμια 50ρια κουμαντα...εσυ ποσα μετρα εχεις κανει με παπακι?

για τα αλλα που αφηνεις να εννοηθουν με την παπαρια σου καλυτερα να μην επεκταθω γιατι θα γελασει και το παρδαλο αρκουδι και θα εκθεσω ατομα που δεν πρεπει
    ιστορια??? ποια βρε?

επισης μια ερωτησις...ευδαιμονια τι ακριβως ειναι για σενα?

ετσι φαση?

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    βπλιτσερ το αυτο που σε ποσταρα ειναι το τρακτερι της κολασεως...ειναι αυτο που θα το βαλεις σε χωματοδρομο που εχει υποστει βροχοπτωσις 7 ημερων και το βουνο θα εχει κατεβασει ενα εβερεστ απο πετρες κι αυτο θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ με εψωφρενικη ανεσις

το πεντεμιση καλο ειναι δε λεω αλλα αμα το βαλεις στο βουνο θα σπασει στα δυο...στο αυτο που οδηγας εσυ πως θα σε φαινοταν να πει καποιος για κανα RD?
    περι παπακιων κλπ δεν ασχολουμε....απο ποτε συγκρινομε πιστας/δρομου με οφφ?
    XT και χώμα... μμμμ... οκ Πόσταρα το πεντέμισι μόνο επειδή το ΧΤ αναφέρθηκε αρχικά μαζί με Γαρδέλη και αυτό ήταν το χαρακτηριστικό μοντέλο της εποχής. Το ΧΤ της αλητείας και της σούζας (ακόμα είναι). Τα ΧΤ δεν ήταν ποτέ φτιαγμένα για χώμα. Πολύ βαριά, πολύ αδύναμα. Σκυλιά παρολαυτά.

Το μηχανάκι μου αυτή τη στιγμή είναι ένα ΚΤΜ, οπότε οποιαδήποτε σύγκριση με RD θα ήταν άκυρη
    Life begins at 45°.

Senior Member

Καλά τα ΧΤ, τίμια, σκυλιά, είχα και εγώ ένα, μοντέλο 2001 για 3 χρόνια περίπου. Για χώμα δεν ήταν ποτέ, πήγαιναν, αλλά όχι να κάνεις και εντούρο.
    Μπλίτζερ το ΧΤ δεν είναι της σούζας, δε σηκώνεται τόσο εύκολα, ούτε πλέον της αλητείας.
    Υ.Γ. Σαν τη διχρονίλα δεν έχει.

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Μπλίτζερ το ΧΤ δεν είναι της σούζας, δε σηκώνεται τόσο εύκολα, ούτε πλέον της αλητείας.
    Για το πεντέμισι μίλησα μόνο. Είχα κι εγώ ΧΤ 600 του '01 μια εποχή.
    Life begins at 45°.

σεξιστής cybernaut's Avatar

MHNMHN εχεις καταντησει γραφικος.. παντα ησουν αλλά το χεις παρακανει..
    δεν εχεις παει στρατο.. εισαι φουλ ιστοριες στρατου..
    εχεις παει σε πεντε λαιβ στην ζωη σου.. ξερεις τα παντα για τις συναυλιες
    δεν εχεις παει ποτε εξωτερικο.. εχεις γνωμη για την Λισαβονα
    δεν έχεις μπει ποτε σε αυτοκινητο, δεν ξερεις τι σημαινει τιμονι, μιλας για αυτοκινητα..
    είσαι υπεύθυνος για Μαριο, Γιουλι, Λακρυμα, τον αλλον τον γκοθά πως τον λεγανε, συνεχιζεις να λες διαφορα για cyberia..
    Μπαινεις γαμας οποιδηποτε θρεντ των μεταλλαδων, επειδη ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.
    καθεσαι κ λες μαλακιες δεξια αριστερα σε ατομα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ κ μου τα λενε,
    σου χω μιλησει αρκετες φορες χωρις να παρω απαντηση απλα αρκεισαι στο να πετας random αρχιδιες σε ενα φορουμ σαν ΚΥΡΙΑ που σαι..

αντε στην γωνιτσα σου ρε ανεραστε βλαχακο, μιλα για κανα παοκ κ πολυ σου ειναι,
    ενα φορουμ ειναι οκ μην το παιρνουμε τοσο σοβαρα, αλλα αρκετα με τα τσουτσεκια σαν κ σενα κ το dythor λεμε μια μαλακια κ δεν τρεχει τπτ.

το συνεχιζω ΟΠΟΥ θες
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

cybernaut σιχαίνομαι τις μπηχτές για κιλά και φαλάκρες (εκτός από τον Η.) αλλά δέρνεις ένα άτομο ανά σελίδα.

αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε ευχαριστώ γιατί αυτό είναι το ερ που θέλουμε.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

αντε να γουσταρουμε
    επιτελους λιγο βαβουρα

ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

The Patient H.'s Avatar

Phantom Duck γαμώ το μουνί της μαμάκας σου
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    cybernaut σιχαίνομαι τις μπηχτές για κιλά και φαλάκρες (εκτός από τον Η.) αλλά δέρνεις ένα άτομο ανά σελίδα.

αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε ευχαριστώ γιατί αυτό είναι το ερ που θέλουμε.
    φιλαράκο καμία μπηχτή απο μερους μου..ας είναι ο καθένας όσο καραφλός θέλει !!
    γυρνα μια σελιδα πισω να δεις .
    το μονο που ειπα ήταν αρχικά, προς ικονοκλαστ : 'νομιζεις πως ενα γρηγορο τουτου ειναι για χοντρούς/καράφλες που το πλήρωσαν μπας κ τους κάτσει καμιά γκόμενα'
    με σκοπο να αποδείξω στο μέλλον το αντίθετο αλλά που..
    μετά ήρθε το άλλο το πουστράκι να πει πως ειμαι εγω χοντρος/καράφλας, πράγμα που αποδεικνύει πως δεν ξερει ΚΑΝ για ποιον μιλάει με αυτόν τον τρόπο..

αυτά για να καταλαβαινόμαστε..

οι άλλοι τουμπεκί βλέπω..

με τα ΧΤ τι έγινε, ποιο είναι το καλύτερο ?
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    το μονο που ειπα ήταν αρχικά, προς ικονοκλαστ : 'νομιζεις πως ενα γρηγορο τουτου ειναι για χοντρούς/καράφλες που το πλήρωσαν μπας κ τους κάτσει καμιά γκόμενα'
    με σκοπο να αποδείξω στο μέλλον το αντίθετο αλλά που..
    Τι να μου αποδείξεις, τη σημασία της αυτοκίνησης; Σου εξήγησα φίλε Μarinetti μια σελίδα πριν γιατί δεν ενδιαφέρομαι.

Αυτό που πηγα να πω είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν 'ακριβό' αμάξι για τους 'σωστους' λόγους..
    Αλλα να σου πω, δεν ενδιαφερομαι κ γω ρε ΚΝΙΤΗ πλεον. σαλτα γαμησου κ συ που πηγα να κανω σοβαρη κουβεντα μαζι σου κ μου
    το γυρισες πως τους αρχαιους τους διαβασα μεσω Κωστοπουλου..

www.monolith.gr

Δράκος ikonoklast's Avatar

Δεν είναι καθόλου αλήθεια αυτό. Αμφιβάλλω ότι τους διάβασες ποτέ έτσι κι αλλιώς.

επειδή είσαι κνίτης και μπετόβλακας, απλά τα πράματα

www.monolith.gr