ειδα βαλτετσιου και σκεφτηκα εξαρχεια
ειδα βαλτετσιου και σκεφτηκα εξαρχεια
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
http://www.newsbeast.gr/society/arth...gikan-zodanoi/
καλό ψόφο. ευτυχώς δε σκότωσαν καναν άτυχο
Vielen Dank für alles was mal war
τι λε ρεΈχω έναν κανόνα: να αποφεύγω τη σοβαροφάνεια. Και να γράφω αυτά που πιστεύω. Αναπόφευκτα βαφτίστηκα μέσα στο μελάνι, μέσα στο δικό μου μελάνι. Αυτοβαφτίστηκα δηλαδή. Η μόνη λέξη που μου ’ρχεται συνειρμικά αυτή τη στιγμή είναι: αυτομαστιγώθηκα· αφού πλέον, γράφοντας, είχα έρθει αντιμέτωπος με τις σκέψεις μου, που μέχρι πρόσφατα μπορούσα και να τις αποφεύγω. Όμως πια τα ψέματα τελείωσαν. Τώρα, τις έχω απέναντί μου!
ερωτηση: σας εχει τυχει ποτε να τον παιζει το γμαιλ με ομορφα μνμ τυπου Delivery to the following recipient has been delayed:
Message will be retried for 2 more day(s) και στο τελικο Delivery to the following recipient failed permanently;
Ειμαι σχεδον βεβαια οτι δεν φταιει ο παραληπτης παρολο που το οφισιαλ ριζον ειναι The recipient server did not accept our requests to connect.
Οχι τπτ αλλο εγω το ειχα για κυριλατο μειλ ακαουντ αυτο και τωρα παιζει να εχασα 2 μερες απο τη ζωη μου με μλκς.
Ο παραλήπτης φταίει.
Πριν από αρκετά χρόνια, σε μπιτσόμπαρο της Χαλκιδικής, παίζει πάρτυ, δουλεύω/βοηθάω ένα φίλο που προωθούσε μπύρα - μπεκροπίνω τζάμπα δηλαδή. Στο χώρο υπάρχουν διάφοροι 'τσελέμπριτις' οι όποιοι όλοι κάνουν την εμφάνιση τους στο σταντ μας, ζητάν ευγενικά μπύρα και ο φίλος την προσφέρει δωρεάν. Όλοι τους ήρθαν από μία φορά. Αρναούτογλου, έρχεται και παίρνει μπύρα χωρίς να ρωτήσει, χωρίς καν να μας κοιτάξει. Πάει να το κάνει και δεύτερη φορά, όπως πιάνει το μπουκάλι, του πιάνω το χέρι και του λέω 'φίλε δεν τις μοιράζουμε, τις πουλάμε'. Με κοιτάει, πετάει ένα συγνώμη, αφήνει την μπύρα και φεύγει.Originally Posted by ελενη κλημη
μετά από αυτό ακολουθεί πίπα ας πούμε;Δίνω τα απόλυτα συγχαρητήρια μου στον Γρηγόρη για αυτή του την συγγραφική κατάθεση ψυχής. Η ειλικρίνεια , η αμεσότητα της ψυχής του με την αλήθεια των συναισθημάτων του είναι τόσο διαυγής και δυνατή που σε αγγίζει αμέσως. Είμαι πολύ χαρούμενη που έγραψε αυτό το βιβλίο και εύχομαι κάποια μέρα να μου το υπογράψει. Διαβάζοντας το, δικαιώνω τον εαυτό μου γιατί θαυμάζω τόσο αυτόν τον άνθρωπο.
αρτ έπρεπε να του δώσεις μια ανοιχτή ρε με "αφιέρωση" μέσα![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Την επόμενη φορά που θα τον πετύχω θα του πω 'Με θυμάσαι ρε πούστη;' και θα δούμε.
On topic, off topic δηλαδή...
Σήμερα Τρι 28/2 Γιορτάζουν: Κύρα, Μαριάννα
Κατεβαστε ραμ για αναβαθμιση πισι (κριμα να χαθει στο pc forum) http://www.downloadmoreram.com/
Last edited by pixies; 28-02-2012 at 22:37.
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Πέθανε το αρειανάκι ο Τσιβιλίκας.