Page 33 of 36 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 481 to 495 of 530

Thread: Ti eksoplismo exete (guitars,amps,effects etc.)

Αγκαλίτσας Dr.Gonzo's Avatar

Με το καλό.
    Markbass είναι αντίστοιχοι μίας ιδανικής γυναίκας: Πανέμορφοι, εύκολοι σε μεταφορά και συντήρηση, σου αρέσει πάντα να τους ακούς, και έχουν και καλή φήμη, σε όποιον και να τους αναφέρεις θα έχει μόνο καλά λόγια να πει.

Απλά είναι λίγο δύσκολο να τους αποκτήσεις.
    Και επειδή με έπιασε tech talk φλυαρία, σε ίδια φάση με τους "μικρούς" combo της Markbass, τσέκαρε και τους TC Electronic. (παραδειγμα). Έχουν εξίσου εντυπωσιακό τόνο.

Deafening, painstaking, BB King

μεταδοτικός ο έρωτας για τους markbass

In search of... Neuroscar's Avatar

Ρε αν δεν ειναι ΒΑΡΥ το πραμα...

ας είναι βαρύ αυτό που βγάζει. σε άλλα νέα, επειδή είμαι τεμπέλης και βαριέμαι να ψάχνω, που κινούμαστε για κάρτα ήχου για σπιτική φάση; Line6, M-Audio?

In search of... Neuroscar's Avatar

Μ-audio firewire solo εχω εγω.
    Βγηκε αρκετα οικονομικα απο dv247, (αν θυμαμαι καλα 145 ευρω), και απο τοτε κανω τη δουλεια μου χωρις κανενα προβλημα.
    Οπως ειπε και ο χτικιος καπου αλλου, μεχρι τα 200-300 ευρω πληρωνεις παραπανω μονο τα εξτρα ινπουτσ/αουτπουτσ και οχι πριαμπσ.
    Edit: Αυτο ειναι το θρεντ http://www.electricrequiem.com/forum...87%CE%BF%CF%85

@Κριςμπος, αν κι έχω Line 6 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πιστεύω ότι πληρώνεις πιο πολύ το software που έχει μαζί, οπότε έχοντας δουλέψει λίγο και με m-audio προτείνω κι εγώ για εκεί.

Markbass πολύ καλοί, αλλά ακριβοί και λεφτά-δεν-υπάρχουν.

royally fucked animae's Avatar

Kρις_Μποςς, από την πρώτη έχω ακούσει καλά αποτελέσματα, αλλά και όχι τόσο καλά λόγια για τους προενισχυτές της. Για την δεύτερη έχω ακούσει καλά αποτελέσματα επίσης, αλλά και καλύτερα λόγια για τους προενισχυτές της από την πρώτη. Για την τρίτη δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια, αλλά μια προενίσχυση που έχω της presonus είναι πολύ καλή.

Χωρίς να ξέρω πολλά για την υπόλοιπη αγορά στα ίδια χρήματα, για τις 2 πρώτες θα πήγαινα.

http://www.thomann.de/gb/maudio_fast_track_pro.htm
    http://www.thomann.de/gb/roland_ua55_quadcapture.htm
    http://www.thomann.de/gb/presonus_audiobox_22vsl.htm
    Kill the wise one!

cabrón Xtikio's Avatar

Gonzo ti Tc Electronic re??? pou exei kana sample na akousw??? mh me gamate re ! nomizw hmoun sigouros gia Markbass

P.S. Chris Bot egw exw thn Fast Track Pro, kai eimai super eftixismenos. Epishs twra pou h Pro Tools anoikse kai doulevei me ola ta interfaces einai super katastash.

Γενικά γούγλαρέ τους αλλά εγώ τους συμπάθησα από αυτόν εδώ τον άλανο:

Άκου "piano-like" τονάρα και όγκο στις χαμηλές νότες, με ήχο γραμμένο από digicam ή κάτι τέτοιο...

Επίσης, μία ψαγμένη κεφαλή - με ήχο από το DI.

Τους έχω τσεκάρει επίσης (ναι ξέρω που δεν είσαι βαρυμέταλλος αλλά) στο rig του ψηλού των Mastodon και τους έχει λέει μόνο για το καθαρό κανάλι.

Γενικά έχω ακούσει ότι παίζουν στη φάση hi-tech solid state με καθαρή & ουδέτερη απόκριση σε μεγάλο φάσμα συχνοτήτων. Στυλ markbass δηλαδή. Τώρα πόσο ελαφρείς και βολικοί είναι οι combos σε συγκριση με αυτούς της markbass δεν βάνω και χέρι σε Βαγγέλιο.

Τέλος (...) στο ίδιο μήκος κύματος, είμαι σίγουρος πως έχεις ακούσει για τους ....Phil Jones! E; E;

Quote Originally Posted by Neuroscar View Post
    Ρε αν δεν ειναι ΒΑΡΥ το πραμα...
    Neuro πίνκαρα. Ωραίοι οι πανάλαφροι super-hi-tech solids αλλά και αυτό το "κριτσ-κριτσ" από τα ...λαμπάκια που ζεσταίνονται ή κρυώνουν κάτω από το σασί, είναι άλλη φάση, όσο βάρυ κι αν είναι το σασί...

cabrón Xtikio's Avatar

gonze enas sunadelfos phre afto ton AISXRO germaniko enisxith kai einai pragmatika gia to peos. Krima to paidi.

exw dei na paizoun me Hartke, exw dei na paizoun me markbass.. Enas konmtrabassistas pou maresei polu paizei me SVT CL !!!!!!!

tha doume, kai gia accoustic image exw akousei polu kala pramata...

PS o TC de mepsise katholou. einai gia teleiws alles faseis....

Ευχαριστώ παιδιά, θα τα μελετήσω. Σχεδιάζω κάτι ωραίο στο νέο σπίτι =)

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

ξανααλλαξα θεση σε ολα. τα εφερα σε ενα πιο ορθολγιστικο στησιμο το οποιο ειναι και το πιο συνηθησμενο σε λαιβαδικα( το ραιντ λογω βασεων χωρου κτλ πιο ευκολα καθεται διπλα στο δεξια τομ) και θα κατσω να το συνηθισω ετσι. πριν ειχατο ραιντ αναμεσα στα κρας, ευθεια μπροστα μου,γιατι ηθελα ντελειωνω τα μπρεικ με κρας πανω απο το βαθυ. θα βαλω ομως ενα τσαινα εκειπερα (ειναι στα αμεσα σχεδια στο ηλεκτρονικσετ, και δε κανω τιποτε αλλο) οποτε εδεσε το γλυκο
    και αφου το εστησα ειπα να σας το δειξω.ειναι το καμαρι μου γαμωτο. οποτε κοιταω το σετ θελω να καθομαι να μελεταω. σκετη καυλα.

υγ1. ο στυλος στη πρωτη φωτο ειναι μανογουορ.
    υγ2. δειτε το πουλοβερακι στη κασα. κανει θαυματα. χομ μειντ
    ας ειναι καλα η μανα μου

ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Serpico! Boom!'s Avatar

Πίνκαρα για το στυλό Manowar.
    They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Η παντόφλα είναι Kamelot;
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!