μπλαστ φρομ δε παστ οι κουβέρτες, σχεδόν μυρίζω τη ναφθαλίνη
*έντιτ*
από την ντουλάπα του Μπλαχίν πιο συγκεκριμένα
![]()
Last edited by nothingman; 08-03-2012 at 21:12.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
θα τρελαθουμε φετος. αν περασουμε αυτους βεβαια γιατι θα χουμε ισως προβλημα στο καραισκακη, αλλα ρεαλιστικα 3-1 κ αυτο.
5η σερι νικη ευρωπη, 3η σερι εκτος. με μετρια εμφανιση. ελα παναγια μου.
Έρχεται το ΠΑΟΚΙ μετά από εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού να μας πει ότι θα γελάσει. Εγώ γέλασα ήδη πάντως =))
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
επιχείρημα, όχι αστεία.
αδιανόητα ωραία ομάδα η Μπιλμπάο, έχω πάθει μια μίνι πλάκα.
Ραφαέλ πούλα.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Αν θυμαμαι καλα, ελεγες στο τσατ οταν επαιζε ο ΠΑΟΚ με τη Ρουμπιν Καζαν οτι ειναι πολυ ωραια ομαδα, και πως θα θελες να τυχει στον Ολυμπιακο για να γελασουμε. Μετα ελεγες διαφορα για την Μεταλιστ, και επισης ελεγες μετα το καυλι απο Ουντινεζε οτι ελπιζεις να κληρωθει με τον Ολυμπιακο στον επομενο γυρο αν τυχον φυσικα περασει απο τη Μεταλιστ αυτος. Να υποθεσω οτι τωρα ειμαστε με Αλκμααρ ή με Αθλετικ Μπιλμπαο?
Ε μα δεν φταίει ο άνθρωπος. Ο γαύρος φέτος έχει καταστέψει τα στάνταρ και δεν μπορείς πια να ελπίζεις σε τίποτα, ότι δηλαδή η πρώτη επιεικώς φορμαρισμένη ομάδα θα τον κερνάει 3αρες, 4αρες κτλ. Άλλαξε απέκτησε ερωπαικό DNA και τσαγανό. Τουλάχιστόν αυτό ισχυρίζονται όλοι οι φίλοι γαύροι. Μπα όλοι ελπίζουμε σε ανατροπή από United.
![]()
I don't do drugs. I am drugs.
Συνελθε, στο Europa League εχει παιξει με ομαδες οπως η Ρουμπιν Καζαν και η Μεταλιστ. Μετριες στην καλυτερη.
Έλα μωρέ πιο πολύ ένα γενικό σχόλιο ότι ο γαύρος παίζει ανέλπιστα καλά η σταθερά αν θες έκανα.
Μέτριες όπως είπες στην καλύτερη, αλλά θυμήσου κάτι άλλες μέτριες τα παλαιότερα έτη, ή ακόμα και με Βαλβέρδε και Ανόρθωση. Δεν λέει κανένας ότι κοντράρει την μπάρτσα, φαντάζομαι δηλαδή, αλλά δεν διασύρεται σταθερά πλέον. Στο τελευταίο πάει το σχολιό μου για την μη εφαρμογή των στανταρντς του πλέον.
Η μονη φορα που εχει διασυρθει απο ομαδα απο την οποια δεν επρεπε, ηταν με Ροζενμποργκ. Και σιγουρα εχουν υπαρξει ηττες ρεζιλι* και αποκλεισμοι. Επισης, ναι, παιζει μια αρκετα καλη μπαλα με Βαλβερδε και γουσταρω που υπαρχει μια σταθεροτητα. Προσωπικα ειμαι φαν Βαλβερδε γιατι μαρεσει να παιζει μπαλα με σχεδιο μια ομαδα, και αυτο να ειναι καπως επιθετικο. Αλλα δε μπορουμε να κρινουμε απο τις νικες με την Καζαν και τη Μεταλιστ. Τι να σου πω, πιο μεγαλες βλεπω τις εμφανισεις και νικες με Αρσεναλ, Μπορουσια και Μαρσειγ, κι ας αποκλειστηκε απο τους ομιλους.
* Τραγικο να θεωρουμε ξεφτιλα αποκλεισμο απο "μικρες ομαδες" οι οπαδοι ελληνικων ομαδων.
Πολύ γρήγορο σχόλιο με την προοπτική να επανέλθω.
¨Ρεζιλίκια" και μικρές ομάδες", Χερενβεν, Μολντε πχ για αρχή. Σε φάση ομάδες που δεν τις έχεις ξανακούσει εκτός να ζεις από το στοίχημα ξέρω εγώ. Δηλαδή ο γαύρος έχανε σταθερα ασχέτως αν ξεφτυλιζόταν ή όχι, έχανε. Εκέι θέλω να εστιάσω, καθώς αυτό φαίνεται να μην ισχύει πλέον. Το να κτοντράρεσαι με θεωρητικά ισοδύναμες ομάδες και να χάνεις με διαφόρα είναι ίσως πιο πολύ "ρεζίλι".* Το τραγικό για μένα πάντως είναι ότι αν φας 5 από μπάρτσα (όπως ο ΠΑΟ), ή από άλλη αντίστοιχη ομάδα στήνονται λαικά δικαστήρια. Δηλαδή οι της Λεβερκούζεν τι πρέπει να κάνουν να ξηλώσουν όλη την ομάδα?
* κάπου εδώ μπορεί να ξεκινήσει κουβέντα για το ποιες είανι οι πραγματικά ισοδύναμες ομάδες με τις ελληνικές στην Ευρώπη, για αυτό και το θεωρητικά που έβαλα.