Στο γηπεδο τα χαλαμε...
Στο γηπεδο τα χαλαμε...
1) e4, c5
2) Νf3
το γηπεδο τοπα για πλακα. οποιοσδηποτε απο εμας με εξαιρεση τιον κατωριμο θα εκανε τα 3 -4 βασικα που πρεπει να γινουν κατευθειαν. κανενα λαμογιο δε κανει ρε πουστη μου τιποτα. βαλτε τον ντραγκονλορντ πρωθυπουργο
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
h allagh pou xreiazetai einai na diwxoume to 8rhskeytiko mesaiwnismo .
ta kommata oi draxmes kai ta ypourgeia einai deytereyonta.
τελικά πας χαμένος εσύ ε?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Panos Kammenos
Καλημέρα,
Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε
Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
PFFUEL και το μυαλό μου χάνω
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Εχω συγκινηθει με το ονομα ( σηκωθηκε η τριχα κτλ).
Φημες λενε οτι ο υμνος του κομματος θα ειναι :
burn motherfucker burn
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
Για την ακρίβεια είναι η PFSTAMPS![]()
έχουμε ναι
Ένα φάντασμα πλανιέται στην Ευρώπη: το φάντασμα του κομμουνισμού. Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Ευρώπης ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα: ο πάπας και ο τσάρος, ο Μέτερνιχ κι ο Γκιζό, γάλλοι ριζοσπάστες και γερμανοί αστυνομικοί.
Ποιο κόμμα της αντιπολίτευσης δεν έχει κατηγορηθεί σαν κομμουνιστικό από τους αντιπάλους του που κυβερνούν, ποιο κόμμα της αντιπολίτευσης δεν αντέκρουσε με την κατηγορία του κομμουνισμού τους πιο προοδευτικούς αντιπολιτευόμενους, καθώς και τους αντιδραστικούς αντιπάλους του;
Δυο πράγματα βγαίνουν απ' το γεγονός αυτό:
Ο κομμουνισμός αναγνωρίζεται πια απ' όλες τις ευρωπαϊκές δυνάμεις σαν μια δύναμη.
Είναι καιρός πια οι κομμουνιστές να εκθέσουν ανοιχτά μπροστά σ' όλο τον κόσμο τις αντιλήψεις τους, τους σκοπούς τους, τις επιδιώξεις τους και ν' αντιπαραθέσουν στο παραμύθι του κομμουνιστικού φαντάσματος ένα Μανιφέστο του ίδιου του κόμματος.
Για το σκοπό αυτό συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο κομμουνιστές από τις πιο διαφορετικές εθνότητες και συντάξανε το παρακάτω Μανιφέστο που δημοσιεύεται στην αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική, φλαμανδική και δανική γλώσσα.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ΠαΚΑκΟΕ
![]()
Με διαφορετικό λουκ ο Καμμένος στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ
παλιό αλλά υπέροχο άρθρο
Spoiler
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
Δεν ξέρω αν θα πήγαινε στις αφίσες καλύτερα αλλά τεσπά.
![]()