κακή εμφάνιση, εύκολη νίκη
κακή εμφάνιση, εύκολη νίκη
Rock or Nothing
κακο ματς γενικα.λαθη συνεχεια.ιδιως το τριτο δεκαλεπτο ηταν παρωδια.
κάναμε τα 2πλάσια λάθη απ' τις άλλοι, αλλά γενικά δεν απειλήθηκες ούτε στιγμή. πάντως, έτσι δεν πάμε πουθενά. ελπίζω σε βελτίωση μετά τα χριστούγεννα.
Rock or Nothing
3/21 λεει
ρε μαλακες αυγουλοματηδες παρτε εμενα στην ομαδα
κατα λαθος μπορει να και να βαλω κανενα
η πιο μεγάλη σούπα ντέρμπυ που έχω δει ανάμεσα σε ΠΑΟ - ΓΑΥΡΟ.. Ήξερες το αποτέλεσμα, αλλά βαριόσουν και έκανες ζάπινγκ μπας και πετύχεις κανά Παρλιάρο σε κανά κανάλι να φτιάχνει τίποτα με σοκολάτα να περάσει το απόγευμα..
Επίσης είναι λίγο σπαστικό ότι το "δίνουμε" πολύ εύκολα τους τελευταίους 3 αγώνες. Έλλειψη συγκέντρωσης; Βαρεμάρα; Ντεφορμάρισμα;
Τέσπα, απόλυτη εμπιστοσύνη σε Ζοτς, ξέρει Αυτός.
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Τζάμπα ήττα στο Παλέ, 3 οι αιτίες.
Οι αηδιαστικοί διαιτητές στο 2ο κυρίως δεκάλεπτο γαμώ το σπίτι τους.
Οι χαμένες βολές στο 4ο.
Και εσύ βρε αγόρι μου Μουλντροου, βγες στο σουτ ή κάνε το φαουλάκι αγόρι μου.
Κατά τ' άλλα ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ. Το φχαριστιέμαι πολύ το γήπεδο. Κυριλέ κόσμος, πολλές γυναίκες, καθιστός, σχεδόν όλοι σέβονται και δεν καπνίζουν μέσα, καθαρές τουαλέτες ΜΕ ΧΑΡΤΙ, πολιτισμός.
bump!
χαλια για 3 περιοδους (με εξαιρεση την αρχη της τριτης) και στο τελος το μαζεψαμε αλλα δεν εγινε η ανατροπη. κριμα. παντως πρεπει να επεσε λιγο χεσιμο
τραγικος βαζελος...μαντζαρης σουτερ μας τρελανε...μεχρι και ο κεσελ αναστηθηκε - 3δ τραγικα τελειωματα στο καλαθι - περπε οταν επρεπε να κρατησει τη μπαλα στο κρισιμο 3ποντο στον αιφνιδιασμο -
τρως καλαθι και πας σπιτι σου στρατο μουυυυυυ
λιγο μικροτερο παπουτσι να φοραγε ο μπατιστ ...
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
οτι και αν εγινε Μαικ Μπατιστ εισαι ΨΩΛΑΡΑΣ!!!
τραγικοί αλλά επικό come back. το σώβρακο του χοντρού πρέπει να βρώμισε με το καλάθι του μπατίστ
Rock or Nothing
μετρηστε εγκεφαλικα
ο κοκακιας μπατιστ μπερδεψε τις γραμμες
ντορσει γαματος,αν ανοιξω κωλομπαρο στη τρουμπα τον εχω προσλαβει για
τσαμπουκαδες-ο τυπος ειναι τρομακτικος
γελασα οταν πηγε να του πουλησει μουρη τον ιαν βουγιουκας
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
Από περιέργεια, τι σε πείραξε, αυτά που λέει ή οι χαρακτηρισμοί για φουστάνια κλπ;
Neon Dreamers Nevermore Fan Club