παπι μου αρεσε το σοκ απο την παρανοηση
χαχαχα
μιλαμε για σχολες/τμηματα απο το ανοιχτο πανεπιστημιο αρα και για αλλες ηλικιες
παπι μου αρεσε το σοκ απο την παρανοηση
χαχαχα
μιλαμε για σχολες/τμηματα απο το ανοιχτο πανεπιστημιο αρα και για αλλες ηλικιες
εγω τοσα χρονια που κανω αιτηση στο ΕΑΠ γιατι δεν μπορω να περασω γαμω την κληρωση τους
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟ![]()
Ποσα χρονια κανεις αιτηση; Και από τμημα σε τμημα δεν εχει την ιδια ζητηση. Η αδερφη περασε με την τριτη, ο συζυγος με την 1. Αλλα ποσο λολ π θα ιεναι του χρονου και οι 2 πρωτοετα;
Απ οσα εχουμε ακουσει και εμεις παιζει βυσμα κυριως για τους επιλαχοντες. Επικο επιχειρημα αξιοκρατιας ‘ο ρουσοπουλος μπηκε με την 2'
Oταν ειχαν βγει τα αποτελεσματα η αδερφη δεν το πιστευε. Ηρθε τρεχοντας στο δωματιο μου εγω ακουσα το χαμο από τα τακουνια στο τρεξιμο και σκεφτομουν τι εγινε παλι; Και μου λεει ‘βγηκαν τα αποτελεσμα και περασα; Δες το λιγο να μου πεις’. Και μετα χαρα σαν να ειχε ανοιξει το κιντερ εκπληξη. Παντως ντου νοτ γκιβ απ!
Πειτε ομως για εαπ δεο και πληροφορικη πριτι πλιζ!
ποσο παλεφταμπλ;
Ισχυει οτι βρισκεις ετοιμες τις εργασιες; Αρνος και τετοια βρισκεις παλια θεματα ή καμια σχεση;
Καποιος μοντ απο εδω μεσα δεν εχει τελειωσει εαπ πληροφορικη ή μπερδευω τα φορα;
Μερσι
Εγώ πέρασα με τη 2η, την πρώτη ήμουν σειρά 6500 και τη δεύτερη 1620 περίπου, και πήραν άτομα και μετά από εμένα.
Κοίτα για αρχή επειδή δουλεύω κιόλας και δεν ήξερα πώς θα ήμουν με τον χρόνο πήρα μόνο την 13 που είναι μαθηματικά. Θέλει διάβασμα γιατί δε νομίζω να θυμάται κάποιος συναρτήσεις και ολοκληρώματα ούτε στατιστική. Είναι κανονικό πανεπιστήμιο, δε θα έλεγα οτι θέλει χαλαρή ενασχόληση, θέλει διάβασμα αλλά όχι και 2 ώρες τη μέρα για κάθε Θ.Ε. που λέει. Ρέγουλα να έχεις και βγαίνει. Του χρόνου βέβαια θα πάρω σίγουρα 2 Θ.Ε ίσως και 3, το θέλω το άτιμο το πτυχίο για να πάρω κανα φράγκο παραπάνω στη δουλειά.
ο,τι μαθω για παλια θεματα αν υπαρχουν δλδ που το ελπιζουμε θα σε πω σε πι εμ
ηλπιζα οτι κλασικα θα βαριοντουσαν τη ζωη τους και θα εδιναν καθε χρονο τις ιδιες εργασιες
θα το ψαξουμε απο νεξτ γιαρ περισσοτερο αλλα επι της παρουσης αναζητουμε κοννε μεγαλοετου να μας δωσει μια γενικη κατευθυνση, κοννε παντου απαραιτητα κλπ
anyway, o,ti mathw tha s pw
kalo koyragio!
άμα θες να σου γράψουμε και καμια εργασία/πτυχιακή, το φορουμ ειναι εδω για σένα
επίσης κυκλοφορείτε με τακούνια μέσα στο σπίτι;
Vielen Dank für alles was mal war
Πόκερ στη bwin, cash game σε τραπέζι των 0,05/0,10, με 10ευρά, μια ώρα έρχονται σκουπίδια, σε κάποια φάση μου ρχονται 2 ντάμες.
Raise, ο άλλος κάνει Reraise στα 2 δολλάρια, τα βλέπω.
φλοπ Q/αδιάφορο/αδιάφορο, raise, τα βλέπει
turn Α, all in, τα βλέπει και ανοιγουμε:
QQQ εγώ, ο ΗΛΙΘΙΟΣ με JK
river -> 10.
Γειά σας ωραία μου λεφτά.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
στην ποκερσταρς εχασε φιλος μου με καρε του ασου απο φλος. fhl
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Nαι, για αυτό παίζω στη bwin επειδή είναι τίγκα σε διάφορους τέτοιους που έχουν μέσα λεφτά για στοίχημα και ρίχνουν και κάνα πόκερ που και που. Και είναι οι κλασσικοί τύποι που γαμάνε το τραπέζι με raise preflop διαρκώς, ή κυνηγάνε πράματα που δεν βγαίνουν. Και στο 99% με καλό φύλλο τους παίρνεις πολλά. Στο 99%. &&*$*%$&^$&^%
Last edited by Shadowking; 22-02-2012 at 14:54.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
flush royale
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry